Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Καλογεροπούλου, Ντενίση και Ψάλτη αποχαιρέτησαν τον μεγάλο Γιάννη Φέρτη

Οι τρεις γυναίκες της ζωής του αποχαιρέτησαν τον μεγάλο...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το μακάβριο τηλεφώνημα στον πατέρα του ειδικού φρουρού που θάφτηκε σε μπάζα...

Ο βίαιος θάνατος του ειδικού φρουρού μέσα στα μπάζα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 18 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας με τέτοιον τρόπο, ώστε...

Σαμπάνιες και δάκρυα για την Ολγα

Με τούρτα και σαμπάνια την υποδέχτηκαν δημοσιογράφοι και συνεργάτες στη μικρή αποχαιρετιστήρια γιορτή στο Mega

Με μια τούρτα, σαμπάνια κι ένα παρατεταμένο -πεντάλεπτο- χειροκρότημα υποδέχτηκαν οι δημοσιογράφοι και οι υπόλοιποι συνεργάτες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Μega την Ολγα Τρέμη στη μικρή αποχαιρετιστήρια γιορτή που είχε στηθεί στον 6ο όροφο του σταθμού το βράδυ της Παρασκευής, προκειμένου να της πουν με τον τρόπο τους το δικό τους «αντίο». Μετά την παρουσίαση του τελευταίου -για εκείνην- κεντρικού δελτίου, η σιδηρά κυρία των ειδήσεων, βγάζοντας προς τα έξω ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από αυτό με το οποίο την έχουμε συνηθίσει, ζήτησε λίγα λεπτά προκειμένου να αποχαιρετήσει στην αποφώνησή της τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές, κλείνοντας έτσι ένα μεγάλο επαγγελματικό κεφάλαιο.

Θέλοντας να μοιραστεί τις τελευταίες στιγμές της στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου με τους τηλεθεατές, η Ολγα Τρέμη είπε φανερά συγκινημένη: «Πριν σας καληνυχτίσω, επιτρέψτε μου να σας πω πως η σημερινή ημέρα είναι για εμένα μια σημαντική ημέρα, γιατί κλείνει ένας μεγάλος κύκλος. Εννέα χρόνια στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega δεν είναι παίξε γέλασε. Χάρη στην εμπιστοσύνη που μας δείξατε και στο γεγονός ότι μας επιλέξατε για την ενημέρωσή σας, το Mega βρέθηκε για πολλά χρόνια στην κορυφή της τηλεθέασης. Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όχι για την τηλεθέαση, αλλά γι’ αυτό που υπάρχει από πίσω, το ουσιαστικό, δηλαδή για την αναγνώριση της δουλειάς μας, των αγώνων μας, των κόπων μας. Ηταν μια μεγάλη πηγή δύναμης όλο αυτό για πολλά χρόνια. Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω το Mega, γιατί μου έδωσε μια μεγάλη ευκαιρία, όταν μου πρότεινε να αναλάβω την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων τον Ιούνιο του 2005» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε με τρεμάμενη φωνή προς τους τεχνικούς που βρίσκονταν στο πλατό «μην κλαίτε γιατί δεν αντέχω». Κλείνοντας είπε «σας εύχομαι να έχετε ένα όμορφο βράδυ κι ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι. Γεια σας» και αμέσως έπεσε το σήμα λήξης του κεντρικού δελτίου, με τους πάντες να έχουν συγκινηθεί από την εγκάρδια εκδήλωση της παρουσιάστριας.

Οι υπόλοιποι συντελεστές του δελτίου είχαν ήδη προετοιμάσει ένα μικρό «goodbye party» αμέσως μετά τη λήξη των ειδήσεων, προκειμένου να της ευχηθούν καλή συνέχεια. Ολοι μαζί έκοψαν τούρτα, ήπιαν σαμπάνια και την αποχαιρέτησαν με μια ζεστή αγκαλιά. Στο πλευρό της άνκοργουμαν ήταν συνεχώς τόσο ο πρώην σύζυγός της και διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης Χρήστος Παναγιωτόπουλος όσο και ο γιος τους Αλέξανδρος, ο οποίος κατανοώντας πόσο δύσκολη στιγμή ήταν για τη μητέρα του, δεν την άφησε λεπτό μόνη. Φυσικά, η πετυχημένη δημοσιογράφος δεν θα μπορούσε να μη βγάλει μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες με τους συνεργάτες της, με τους οποίους τόσα χρόνια συμπορεύτηκε μαζί βιώνοντας κοινές αγωνίες, χαρές και λύπες.

Οσον αφορά την αντικατάσταση της Ολγας Τρέμη, ήδη έχουν ακουστεί πολλά ονόματα, με επικρατέστερες για τη θέση της να είναι η Μαρία Σαράφογλου, η Ράνια Τζίμα και η Αντριάνα Παρασκευοπούλου. Η Ολγα Τρέμη έχει κάνει συζητήσεις με το Action24 (για την παρουσίαση εκπομπής), ενώ οι τελικές αποφάσεις για το νέο επαγγελματικό βήμα της αναμένεται να παρθούν στα τέλη Αυγούστου, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται να παραμείνει και στο Mega με δική της πολιτική εκπομπή.

Το μεγάλο «ευχαριστώ» του Χρήστου Παναγιωτόπουλου

Το δικό του «ευχαριστώ» στην πρώην σύζυγο και συνεργάτιδά του είπε μέσα από το site του και ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος ανέβασε και φωτογραφίες από την τελευταία συνάντησή τους που έγινε σε έντονη συγκινησιακή φόρτιση. «Ευχαριστώ για το ήθος με το οποίο επένδυσε τον δημόσιο λόγο της, ευχαριστώ για την αλληλεγγύη που επέδειξε σε όλους -νεότερους και παλαιότερους δημοσιογράφους, παραγωγούς, σκηνοθέτες, τεχνικούς- επί εννέα χρόνια ως κεντρική παρουσιάστρια του Μεγάλου καναλιού. Ευχαριστώ και για την αξιοπρέπεια την οποία δίδαξε με τον χειρισμό της αποχώρησής της. Δεν μίλησα ούτε μία στιγμή δημόσια για το θέμα, παρότι με προέτρεπαν να το κάνω συνάδελφοι από όλα τα ΜΜΕ. Σεβάστηκα την επιθυμία της Ολγας που ήθελε -και δικαίως- να χειριστεί η ίδια το θέμα. Και το έκανε με -σπανίζουσα στους καιρούς μας- τρυφερότητα προς τους εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές που κάθε βράδυ παρακολουθούν το κεντρικό δελτίο του Μega.

»Αυτά τα εννέα χρόνια η Ολγα κράτησε με σταθερότητα, επάρκεια και νηφαλιότητα το τιμόνι στον τηλεοπτικό αέρα. Διαχειρίστηκε ζητήματα τεράστιας σημασίας, τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο. Και ευτύχησε να την επιλέξει ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ λίγο μετά την εκλογή του το 2012, για να της παραχωρήσει την πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη – γεγονός που επισημάνθηκε από όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη». Μάλιστα, αναφερόμενος στα λάθη που έκανε κατά καιρούς, αποκαλύπτει: «Βεβαίως στα εννέα χρόνια έκανε και λάθη, αναμενόμενο δεν είναι; Για τα περισσότερα όμως δεν ευθυνόταν εκείνη, αλλά ο διευθυντής της, δηλαδή εγώ». Κλείνοντας είπε: «Εγώ, που πριν από εννέα χρόνια, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, της είχα ζητήσει να αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου -πράγμα που θα έκανε για πρώτη φορά-, θέλω και δημοσίως να της πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα».

Τεριάννα Παππά 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...