Δες το Παρίσι τη νύχτα και πλήρωσε ό,τι θέλεις

Πέντε ξενοδοχεία λένε στον πελάτη να καθορίσει την τιμή

Μια παριζιάνικη νύχτα με κόστος διαμονής… όσο θέλετε. Δεν είναι αστείο. Πρόκειται για πρωτοβουλία πέντε ξενοδοχείων της γαλλικής πρωτεύουσας προκειμένου να έχουν όλοι την ευκαιρία να περάσουν μια βραδιά στην πόλη του Φωτός χωρίς η διαμονή να τους κοστίσει ακριβά.
Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στο πρόγραμμα, που θα διαρκέσει ως τις 10 Αυγούστου, είναι να κάνουν κράτηση στον ιστότοπο payezcequevousvoulez.net. Επιλέγουν μία ημερομηνία και διαλέγουν ένα από τα πέντε ξενοδοχεία -τριών ή τεσσάρων αστέρων- που βρίσκονται στο 9ο και το 11ο διαμέρισμα της πόλης. Κάνουν κράτηση πληρώνοντας το ελάχιστο ποσό, που είναι 17 ευρώ, και τη στιγμή της αναχώρησης από το ξενοδοχείο εναπόκειται σε εκείνους να επιλέξουν αν και τι θα αποφασίσουν να πληρώσουν επιπλέον, σε συνάρτηση με αυτό που σκέφτονται για τη φιλοξενία και τις υπηρεσίες. «Ο,τι αξίζει, όχι ό,τι στοιχίζει» διευκρινίζει ο ιστότοπος.
«Δεν πρόκειται για ένα καλό σχέδιο, αλλά για μία πρωτοβουλία με στόχο μια δίκαιη τιμή, ώστε να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη με τον πελάτη» δηλώνει ο Αλτντρίκ Ντουβάλ, ο πρόεδρος του ξενοδοχείου «Tour D’Auvergne», που είχε την ιδέα για το εγχείρημα.
Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος: κάθε ξενοδοχείο διαθέτει δύο ή τρία δωμάτια με τιμή που θα καθορίζεται ελεύθερα κάθε νύχτα. Την πρώτη μέρα του εγχειρήματος έγιναν 30 κρατήσεις. Τα ξενοδοχεία που μετέχουν είναι τα «L’Hôtel Plaza Opéra», «La Villa Bohème», «Hôtel Made in Paris», «Le Grand Hôtel Français» και «L’Hôtel Villa Opéra Lamartine».

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ