Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πέμπτη 31/7/2014

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε τάξη στη ζωή σας και στον συναισθηματικό σας τομέα. Μην αρνηθείτε προσκλήσεις για…

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε την πυγμή σας και την ικανότητά σας να αναγνωρίζετε ποιοι θέλουν πραγματικά το καλό σας και χτυπήστε κατά πρόσωπο αυτούς που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα κυμαίνεται σε καλά επίπεδα, ώστε να κλείσετε συμφωνίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Ικανοποιήστε τις επαγγελματικές σας ανάγκες μόνο αν υπάρξει αντάλλαγμα. Μη χαρίζεστε ή αφήνετε ασάφειες να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και προστριβές. Θα αυξηθεί κατά πολύ και η γοητεία σας, για να μπορείτε να εντυπωσιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι κολακείες που σας λένε μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε πιο όμορφα, αλλά καλό θα ήταν να σας βάλουν σε πειρασμό και να σκεφτείτε το γιατί σας τις λένε. Ατομα κύρους δείχνουν έτοιμα να σας στηρίξουν να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να μπορέσουν να σας εμπιστευθούν οι συνεργάτες σας, θα πρέπει να τους δείξετε την αξία σας. Τα λόγια δεν είναι αρκετά για να τους πείσουν, αν δεν συνοδεύονται από έργα. Αρχίστε να κάνετε όνειρα και επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες για να τους δώσετε αληθινή μορφή.

ΛΕΩΝ: Με γνώμονα τη λογική προχωρήστε σε πράξεις, γιατί οι λάθος και οι βιαστικές κινήσεις για να πείσετε τους άλλους γρηγορότερα δεν θα σας βοηθήσουν στους στόχους σας. Αναμένονται αρκετές αλλαγές που δεν πιστεύατε ότι μπορούσαν να γίνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προστατέψτε τα δικαιώματά σας για να μην αφήσετε στους άλλους περιθώρια να τα καταπατήσουν. Φανείτε προνοητικοί στην επιλογή που θα κάνετε για να διαλέξετε συνεργάτες. Πλησιάστε άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος και λύστε τις όποιες διαφορές υπάρχουν μεταξύ σας.

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε τάξη στη ζωή σας και στον συναισθηματικό σας τομέα. Μην αρνηθείτε προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις που μπορούν να σας αποδώσουν τα μέγιστα. Η ρομαντική σας διάθεση θα είναι αρκετά ανεβασμένη, αλλά πρέπει να είστε κάπως επιφυλακτικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αγχώνεστε για πράγματα που δεν εξαρτώνται από εσάς τους ίδιους. Δείτε λίγο τις προσωπικές σας ανάγκες και δεν είναι ανάγκη να είστε τόσο εύθικτοι και να στενοχωριέστε για τις κριτικές που σας γίνονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μαζέψτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε προτού κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια. Οι δισταγμοί και οι φοβίες που έχετε μόνο καθυστέρηση φέρνουν σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Μην παρασυρθείτε σε ουτοπίες που θα σας απογοητεύσουν και θα ρίξουν την ψυχολογία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με ψυχραιμία θα βρείτε σωστές λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί. Η νευρικότητα και ο εγωισμός θα σας οδηγήσουν σε λανθασμένες κινήσεις και θα σας απομακρύνουν από τις ανάγκες και τα θέλω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φιλικό σας πρόσωπο θα εκδηλώσει για εσάς συναισθήματα τα οποία έως τώρα δεν είχατε αντιληφθεί και υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψει ένας μεγάλος έρωτας. Οι εντάσεις και οι προστριβές στον εργασιακό χώρο θα μειωθούν στο ελάχιστο.

ΙΧΘΥΣ: Αρκετές ευκαιρίες θα υπάρχουν και στον επαγγελματικό σας χώρο, καθώς οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές που θα έχετε με συνεργάτες θα ευνοούν τα σχέδιά σας. Πραγματοποιήστε επαγγελματικές συναντήσεις που θα σας επιφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...