Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Παρασκευή 01/8/2014

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην απομακρύνεστε από ανθρώπους ειλικρινείς μαζί σας επειδή κάποιες φορές σάς μιλούν σκληρά. Οι καθυστερήσεις και οι…

ΚΡΙΟΣ: Προωθήστε τα σχέδιά σας και διαχειριστείτε τα έσοδά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η σημερινή μέρα θα δοκιμάσει την καριέρα σας και τις βασικές σας σχέσεις. Δώστε έμφαση στα επαγγελματικά σας συμφέροντα, με προτεραιότητα σε σημαντικούς διακανονισμούς.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενισχύστε τον ψυχισμό σας, χωρίς να ξεχνάτε να προβάλλετε τα κρυφά σας ταλέντα. Υποχρεούστε να εστιάσετε την προσοχή σας σε κοινωνικά και επαγγελματικά θέματα. Αντιμετωπίστε εμπόδια που υπάρχουν στη ζωή σας για να μην προκληθούν νέες απώλειες, άψυχες ή έμψυχες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα, γιατί δείχνετε πως δεν έχετε σταθερότητα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα συναισθήματα του συντρόφου σας, αλλά καλό είναι να μην αδιαφορείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα απίστευτα αποθέματα δύναμης που έχετε σας επιτρέπουν να αντεπεξέλθετε επάξια στις δυσκολίες. Θα καταφέρετε να νικήσετε σε επαγγελματικές αναμετρήσεις ή να γίνεται αρχηγός κάπου. Προχωρήστε σε επενδυτικές κινήσεις που θα ανταποκρίνονται στις πραγματικές σας ανάγκες.

ΛΕΩΝ: Δημιουργήστε πηγές εισοδήματος που θα δώσουν τη δυνατότητα μια μεγαλύτερης μελλοντικής παροχής. Φροντίστε να εξασφαλίσετε ευνοϊκούς όρους για το επαγγελματικό σας μέλλον. Επιστρατεύστε τις δυνάμεις σας, μια που τα εμπόδια και οι δυσκολίες δεν θα λείψουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα χρειαστεί να αλλάξετε υποχρεωτικά την τακτική που ακολουθούσατε έως τώρα. Πάρτε νέες αποφάσεις που θα είναι βασισμένες στην εξωτερική πραγματικότητα. Περίεργα θα είναι τα πράγματα στις σχέσεις σας, αλλά θα πρέπει να διατηρείτε την ψυχραιμία σας.

ΖΥΓΟΣ: Ο ιπποτισμός θα σας κάνει να αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε. Ισως οδηγηθείτε ερήμην σας στο να γίνετε αντικείμενα εκμετάλλευσης. Υπάρχουν αρκετοί από αυτούς που συναναστρέφεστε που βολεύονται με τον ρομαντισμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην απομακρύνεστε από ανθρώπους ειλικρινείς μαζί σας επειδή κάποιες φορές σάς μιλούν σκληρά. Οι καθυστερήσεις και οι δυσκολίες μπορεί να δοκιμάσουν αρκετά τα νεύρα σας. Σας δίνεται η δυνατότητα να αναγνωριστείτε και να φτάσετε στους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Νέες προοπτικές ανοίγονται για το επαγγελματικό και το κοινωνικό σας μέλλον. Μη βιαστείτε να κρίνετε άτομα παίρνοντας γρήγορες αποφάσεις, χωρίς να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Δεν είναι η καλύτερη μέρα για να ζητήσετε πίστη και απόλυτη αφοσίωση προς το πρόσωπό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μέρα είναι καλή για να αυξήσετε τα έσοδά σας, αλλά θα είναι πολλές και οι υποχρεώσεις σας. Προσπαθήστε να συνεργαστείτε με όση υπομονή διαθέτετε, αλλά μη ζείτε κάτω από περιορισμούς που σας επιβάλλουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεχθείτε το σήμερα με τα θετικά και τα αρνητικά του, κρατώντας τις πολύτιμες εμπειρίες, που θα σας χρειαστούν στο μέλλον. Αναπροσαρμόστε τον τρόπο σκέψης σας για να προχωρήσετε μπροστά, αλλά και για να περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Απαλλαγείτε από το στρες που έχετε, δημιουργώντας καινούργιες συνθήκες εργασίας. Εάν περνάτε δύσκολα στις σχέσεις σας, οφείλεται στην αναποφασιστικότητά σας. Πριν προχωρήσετε σε αποφάσεις, σκεφτείτε τα λάθη αλλά και τα σωστά βήματα που πρέπει να κάνετε.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...