Ηρθαν στην Κρήτη να γυρίσουν ντοκιμαντέρ με τις ομορφιές της και τους έκλεψαν το υλικό

ΓΥΡΙΖΑΝ ντοκιμαντέρ στην Κρήτη, αλλά έπεσαν θύματα…

ΓΥΡΙΖΑΝ ντοκιμαντέρ στην Κρήτη, αλλά έπεσαν θύματα… θρασύτατων ληστών που τους άρπαξαν την τσάντα με όλο το βιντεοσκοπημένο υλικό! Ο λόγος για τον Πέδρο από την Πορτογαλία και την Πάουλα από την Ισπανία, που έχασαν όλο το υλικό που είχαν τραβήξει, καθώς άγνωστοι τους έκλεψαν την τσάντα με τα πράγματά τους στην περιοχή του Κουμ Καπί. Οι δύο νεαροί κινηματογραφιστές, που βρέθηκαν στην Κρήτη στο πλαίσιο γυρισμάτων που πραγματοποιούν σε διάφορες περιοχές του κόσμου για τη δημιουργία ντοκιμαντέρ, βρίσκονται στα Χανιά και απευθύνουν έκκληση σε όποιον έχει στην κατοχή του τα πράγματα ή σε όποιον γνωρίζει κάτι, να επιστρέψει -τουλάχιστον- το υλικό, που είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση του ντοκιμαντέρ.

«Μέσα στην τσάντα είχαμε την κάμερά μας, σκληρό δίσκο, ταξιδιωτικά έγγραφα, πιστωτικές κάρτες και άλλα έγγραφα, όπως διπλώματα οδήγησης. Είχαμε επίσης κοσμήματα που είχαμε αγοράσει από την Ινδία και τα πουλούσαμε εδώ προκειμένου να συνεχίσουμε το ταξίδι μας. Το πιο σημαντικό είναι να μας επιστραφεί το φωτογραφικό υλικό, τα βίντεο, τα έγγραφα, αλλά και ένα ημερολόγιο με σημειώσεις από το ταξίδι μας. Ολα αυτά άλλωστε έχουν αξία μόνο για εμάς» ανέφεραν οι ίδιοι μιλώντας σε τοπικές εφημερίδες και συμπλήρωσαν: «Το ντοκιμαντέρ που γυρίζαμε αφορούσε την καθημερινή ζωή των κατοίκων σε διάφορες περιοχές του κόσμου. Εχουμε επισκεφθεί την Ινδία, μιλήσαμε με κατοίκους στο Νεπάλ, αλλά και εδώ στην Ελλάδα μιλήσαμε με Αθηναίους και κατοίκους του νησιού σας. Το έργο μας θα το ανεβάζαμε στο διαδίκτυο» εξηγούν, εκφράζοντας την ελπίδα να τους επιστραφούν τα αντικείμενά τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο νέοι βρίσκονται σε επαφή με τις πρεσβείες των χωρών τους. Οποιος γνωρίζει κάτι, καλείται να επικοινωνήσει με τις αστυνομικές Αρχές ή με την ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ