Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Ο Μαστοράκης απειλεί με αγωγές και μηνύσεις την Γκολεμά

Νέο επεισόδιο στην άγρια κόντρα Μαστοράκη – Γκολεμά. Ο «Mr Bingo» απειλεί με μηνύσεις και αγωγές

Στα δικαστήρια θα οδηγηθεί η φραστική κόντρα που ξέσπασε μεταξύ της Ντέπυς Γκολεμά και του Νίκου Μαστοράκη με αφορμή τη συναυλία της Χαρούλας Αλεξίου που ήταν αφιερωμένη στις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών.

Ο «Μr Bingo» (ο οποίος είχε γράψει στη σελίδα του στο facebook ότι «η Χαρούλα… Σύριζα εντάχθηκε στη μηχανή προπαγάνδας») ετοιμάζεται για μήνυση για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση, ασφαλιστικά μέτρα και αστική αγωγή κατά της τηλεκριτικού, που σε δική της ανάρτηση στο διαδίκτυο τον αποκάλεσε «κοπρόσκυλο του κερατά» και «ξεφτίλα, που μύρισε αίμα και βγήκε από τον τάφο του».

Στα δικαστήρια

Ο «Μαστ», όπως αναφέρει σε νέο κείμενο-απάντησή του στο facebook, έδωσε εντολή στον δικηγόρο του Νίκο Αγαπηνό για τα δέοντα, αφού εμφανίζεται δυσαρεστημένος, «γιατί κάθε φόρα που λέω τη γνώμη μου ενοχλούνται συγκεκριμένοι κομματικοί κονδυλοφόροι και ανασύρεται η 40ετής λάσπη του “χουντικού”, που συνήθως μου… πετάνε».

Και η μακροσκελής ανάρτηση του Νίκου Μαστοράκη συνεχίζεται: «Να ισχυριστώ πως η “προστατευόμενη” αυτόκλητων ανυπεράσπιστων Χαρούλα ήταν τόσο χουντική όσο υποτίθεται ότι ήμουν εγώ, επειδή μαζί συμπράτταμε (ο καθένας για τον δικό του λόγο) σε “χουντικές” εκδηλώσεις; Το κακό με τους συκοφάντες είναι ότι έχουν μόνο βρόμικη ανάσα, το καλό με έμενα είναι ότι έχω σημαντικό αρχείο. Και επειδή έχω αίσθημα δίκαιου, το αρχείο αυτό δεν το χρησιμοποιώ ούτε για να υπερασπιστώ εαυτόν από την κακοσμία κακάσχημων (μέσα-έξω) και άπλυτων γύναιων που πάσχουν από παραισθήσεις αρχάγγελου» γράφει μεταξύ άλλων στο σχόλιό του και τονίζει ότι θα κινηθεί δικαστικά κατά παντός υπευθύνου που του εξαπολύει λάσπη μέσα από το διαδίκτυο. «Το facebook και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν εξαιρούνται από τον νόμο και έτσι, αντί να κάνουμε πάλη στη λάσπη όπου κυλιούνται ήδη ορισμένα ξοφλημένα επαγγελματικά γουρούνια (και γουρούνες), είναι προτιμότερο να αφήνουμε τη Δικαιοσύνη να αποφασίζει και να τιμωρεί».

Οι καθαρίστριες, η συνθηματολογία και η οργή της τηλεκριτικού

Ολα ξεκίνησαν πριν από μερικές μέρες με τη συναυλία της Αλεξίου στο Σύνταγμα γα τις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, στη διάρκεια της οποίας εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας κόκκινο γάντι. Τότε ο Νίκος Μαστοράκης είχε γράψει, μεταξύ άλλων, στην προσωπική του σελίδα στο facebook πως «το κόκκινο κομματικό γάντι (οι καθαρίστριες χρησιμοποιούν κίτρινα) και η συνθηματολογία (“απόψε είμαστε όλες καθαρίστριες”) της έφεραν ογκώδη δημοσιότητα σε εποχή ισχνών αγελάδων και ίσως είναι καιρός άλλες Χαρούλες, εκπέσουσες των προβολέων και των μυθικών μεροκάματων, να κάνουν το ίδιο για άλλους απολυόμενους».

Το σχόλια αυτό του «Μαστ» εξόργισε την Ντέπυ Γκολεμά, η οποία ξέσπασε γράφοντας: «Πιο ευγενικά δεν μπορώ να στο πω! Να πας να γ… θείς, κοπρόσκυλο του κερατά. Μύρισες αίμα και βγήκες από τον τάφο σου, ξεφτίλα!»

Αλκίνοος Μπουνιάς 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...