Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας τραπέζωσε φίλους και στελέχη του κόμματος

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Περισσός άνοιξε...

Γιώργος Γιαννόπουλος: Αναστολή και πίσω στο κελί!

Με χειροπέδες στα χέρια και συνοδεία αστυνομικών που τον...

Εύα Καϊλή και Φραντσέσκο Τζόρτζι ξανά κάτω από την ίδια στέγη

Κάτω από την ίδια στέγη διαμένουν πλέον η Εύα...

«Μαϊμού» ηλεκτρολόγοι της ΔΕΗ έμπαιναν σε σπίτια ηλικιωμένων δήθεν για βλάβες και...

Στα δίχτυα των αστυνομικών Αρχών πιάστηκε αδίστακτη συμμορία τα...

Ζήτησαν από τη «μητέρα» να κάνει έκτρωση

Οι αδίστακτοι γονείς ήξεραν ότι ο Γκάμι θα γεννιόταν με σύνδρομο Down και δεν τον ήθελαν εξαρχής

Τη δική τους άποψη, με αντιφάσεις -είναι η αλήθεια-, για την εγκατάλειψη του μωρού που δεν θέλησαν, επιλέγοντας να πάρουν μόνο το υγιές από τα δύο που κυοφόρησε γι’ αυτούς η παρένθετη από την Ταϊλάνδη, εκφράζουν οι γονείς του μικρού Γκάμι. Μία άποψη, την οποία διατύπωσαν φυσικά υπό την προστασία της ανωνυμίας, είναι ότι δεν γνώριζαν πως η Παθαραμόν Τσανμπούα κυοφορούσε δύο έμβρυα. Η 21χρονη παρένθετη έχει ωστόσο πει πως ο πατέρας των δύο βρεφών τα επισκέφθηκε στο μαιευτήριο, πήρε όμως στην αγκαλιά του μόνο το κορίτσι, αδιαφορώντας παντελώς για το αγόρι που πάσχει από σύνδρομο Down και συγγενή καρδιοπάθεια. Η νεαρή κοπέλα διαψεύδει αυτόν τον ισχυρισμό των γονιών, με δήλωση ότι το ζευγάρι γνώριζε για τη δίδυμη κύηση και της είχε ζητήσει να κάνει έκτρωση, γνωρίζοντας ότι το ένα έμβρυο θα γεννιόταν με σύνδρομο Down. Εκείνη ωστόσο αρνήθηκε, λόγω των βουδιστικών πεποιθήσεών της, και θα μεγαλώσει τον μικρό σαν δικό της παιδί.

Σε άλλη συνέντευξη οι γονείς δήλωσαν ότι έχουν ένα κορίτσι στην ηλικία του Γκάμι, το οποίο δεν έχει αδελφό. Στην ίδια συνέντευξη δήλωσαν πως αντιμετώπισαν πρόβλημα με το πρακτορείο εύρεσης παρένθετης, το οποίο τώρα είπαν πως έχει κλείσει. Για άγνοια ύπαρξης δεύτερου μωρού είπαν και σε άλλη μία συνέντευξη, σημειώνοντας πως το εμπόδιο της γλώσσας τούς δυσκόλεψε πάρα πολύ στην όλη διαδικασία. Υποστήριξαν μάλιστα πως δεν ήξεραν καλά καλά ποια είναι η παρένθετη. Σε μια προσπάθεια να συγκινήσουν, δήλωσαν πως συγκέντρωναν για καιρό τα απαιτούμενα χρήματα και πως η γυναίκα πήρε και την τελευταία δεκάρα τους.

Η 21χρονη παρένθετη, περιγράφοντας την αδιαφορία του πατέρα (είναι γύρω στα 50) για τον μικρό Γκάμι, είπε πως δεν τον κοίταξε κατάματα ποτέ, παρότι τα δύο αδέρφια βρίσκονταν δίπλα δίπλα στο μαιευτήριο. Σε αντίθεση με τον πατέρα, ο κόσμος όλος έχει ενδιαφερθεί για το μικρό αγόρι που περνά τις μέρες του στο νοσοκομείο, έχοντας στο πλευρό του τη «μαμά» του, η οποία αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει μήνυση στους βιολογικούς γονείς. Μέχρι στιγμής, από δωρεές που έχουν γίνει για τον Γκάμι έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 160.000 ευρώ, που θα διατεθούν για τα ιατρικά έξοδα του μικρού.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τους τσακώσαμε στο λιμάνι της Αίγινας να περπατούν χεράκι χεράκι

Είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της σόουμπιζ!Ο ηθοποιός...

Νέος έρωτας! Τρελά ερωτευμένος 62χρονος πρωταγωνιστής με 43χρονη συνάδελφό του

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και αυτό το γνωρίζει...

Η Νία Βαρντάλος σπάει τη σιωπή της για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

Η Νία Βαρντάλος, έσπασε την σιωπή της για την...

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανείς – Το ζευγάρι πόσταρε φωτογραφίες στο instagram

Πολλοί γάμοι της σόουμπιζ έγιναν το Σαββατοκύριακο.Ανάμεσά τους ο...

Στο νοσοκομείο ο Νίκος Μουτσινάς – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Ο Νίκος Μουτσινάς νοσηλεύεται στο «Υγεία» από τη Δευτέρα...

Έγινε 39 η γνωστή ηθοποιός και πήγε στη Γλυφάδα με τον αγαπημένο της να τα γιορτάσει

Τα 39α της γενέθλια γιόρτασε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός και...

Νίκος Ξανθόπουλος: Το μυστικό που αποκαλύφθηκε μετά το θάνατό του και συγκινεί

«Πετραδάκι, πετραδάκι» δημιούργησε ο Νίκος Ξανθόπουλος τον μύθο του,...