Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Μαίνεται ο πόλεμος Μαστοράκη-Γκολεμά

Συζητιούνται σήμερα τα ασφαλιστικά μέτρα που κατάθεσε εναντίον της τηλεκριτικού Ντ. Γκολεμά ο Νίκος Μαστοράκης – Πόσα χρήματα της ζητάει

Μαίνεται ο «πόλεμος» ανάμεσα στην Ντέπυ Γκολεμά και τον Νίκο Μαστοράκη. Σήμερα συζητιούνται τα ασφαλιστικά μέτρα που κατάθεσε ο «Μαστ» εναντίον της τηλεκριτικού, με αφορμή την «πύρινη» ανάρτησή της στο facebook. Η Γκολεμά είχε σχολιάσει δικό του ποστ στο συγκεκριμένο social media, με το οποίο τα… έχωνε στη Χαρούλα Αλεξίου για τη συναυλία αλληλεγγύης που έδωσε στο Σύνταγμα υπέρ του αγώνα των απολυμένων καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών. Μάλιστα, με νέα ανάρτησή της η δημοσιογράφος γνωστοποίησε πως ο Νίκος Μαστοράκης ζητεί με αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα να της επιβάλλεται πρόστιμο 6.000 ευρώ κάθε φορά που θα αναφέρει το όνομά του, καθώς και 100.000 ευρώ ως αποζημίωση.

«Στην αγωγή σημειώνονται όλες οι δημοσιογραφικές και τηλεοπτικές επιτυχίες, πλην της συνέντευξης των παιδιών του Πολυτεχνείου. Γιατί, άραγε;» γράφει στο facebook η Ντέπυ Γκολεμά, που απευθυνόμενη στους διαδικτυακούς φίλους της σημειώνει: «Παρακαλώ, κόσμια τα σχόλια, όλοι έχετε μπει στην αγωγή καταγεγραμμένοι», ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί κι εκείνη δικαστικά. «Τώρα, για το “πατσαβούρα”, “βρομιάρα”, “ξοφλημένη” και “γαϊδούρα”, λέξεις που ανέφερε για μένα, κάτι θα κάνουμε κι εμείς, φαντάζομαι».

Θυμίζουμε ότι η δημοσιογράφος, θέλοντας να πάρει θέση απέναντι στη γνώμη του Mr Bingo, ο οποίος σχολίασε για τη συναυλία της Αλεξίου πως «το κόκκινο κομματικό γάντι (οι καθαρίστριες χρησιμοποιούν κίτρινα) και η συνθηματολογία (“απόψε είμαστε όλες καθαρίστριες”) της έφεραν ογκώδη δημοσιότητα σε εποχή ισχνών αγελάδων και ίσως είναι καιρός άλλες Χαρούλες, εκπέσουσες των προβολέων και των μυθικών μεροκάματων, να κάνουν το ίδιο για άλλους απολυόμενους», είχε γράψει:

«Χτυπήματα»

«Πιο ευγενικά δεν μπορώ να σ’ το πω! Να πας να γ…είς, κοπρόσκυλο του κερατά. Μύρισες αίμα και βγήκες από τον τάφο σου, ξεφτίλα!».

Αυτό ξεκίνησε τη διαδικτυακή διαμάχη, με τον Μαστ να επιστρέφει το «χτύπημα». «Να ισχυριστώ πως η “προστατευόμενη” αυτόκλητων ανυπεράσπιστων Χαρούλα ήταν τόσο χουντική όσο υποτίθεται ότι ήμουν εγώ, επειδή μαζί συμπράτταμε (ο καθένας για τον δικό του λόγο) σε “χουντικές” εκδηλώσεις; Το κακό με τους συκοφάντες είναι ότι έχουν μόνο βρόμικη ανάσα, το καλό με έμενα είναι ότι έχω σημαντικό αρχείο. Και επειδή έχω αίσθημα δικαίου, το αρχείο αυτό δεν το χρησιμοποιώ ούτε για να υπερασπιστώ εαυτόν από την κακοσμία κακάσχημων (μέσα – έξω) και άπλυτων γύναιων που πάσχουν από παραισθήσεις αρχάγγελου» έγραψε στην προσωπική σελίδα του στο facebook, η οποία -ξαφνικά και απροειδοποίητα- κατέβηκε την Τετάρτη.

Ωστόσο, με μήνυμά τους οι τεχνικοί της ιστοσελίδας πληροφόρησαν χθες τον Νίκο Μαστοράκη πως το προφίλ του «έπεσε»… κατά λάθος, αν κι εκείνος τους είχε ζητήσει με εισαγγελική εντολή «να μας δοθούν τα ονόματα εκείνων που έκαναν ψευδή καταγγελία για να κατεβάσουν τον “τοίχο”».

Ελισσάβετ Κυρίτση 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...