Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

«Οσκαρ» και στο ντύσιμο

Η ηθοποιός Κέιτ Μπλάνσετ στην κορυφή της λίστας των πιο σικ γυναικών για το 2014

Eχει ξεχωρίσει για το ταλέντο της στην υποκριτική και για την ομορφιά της, η Αυστραλιανή Κέιτ Μπλάνσετ ωστόσο κατάφερε να ξεχωρίσει -και μάλιστα εξασφαλίζοντας κορυφαία διάκριση- και για το στιλ της. Η βραβευμένη με Oσκαρ ηθοποιός φιγουράρει στην κορυφή της λίστας των πιο καλοντυμένων γυναικών για το 2014 του περιοδικού «Vanity Fair», αφήνοντας πίσω της συναδέλφους, γαλαζοαίματες και κοσμικές. Την πρώτη θέση τής την εξασφάλισε η άκρως εντυπωσιακή εμφάνισή της με Giorgio Armani Prive στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών. Η Ιταλίδα κοσμική και σύντροφος του Πιερ Κασιράγκι, Μπεατρίς Μπορομέο, κατέκτησε τη δεύτερη θέση, ενώ στην τρίτη βρέθηκε η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας, η οποία αναφέρεται ως φαν του Valentino και της Ελληνίδας σχεδιάστριας Mary Katrantzou.

Δεν ήταν ωστόσο η μόνη γαλαζοαίματη της λίστας, καθώς στην πρώτη δεκάδα περιλαμβάνεται και η βασίλισσα Μαξίμα της Ολλανδίας, τη στιγμή που στην ενότητα Hall of Fame της ίδιας λίστας κέρδισε μια θέση και η Κέιτ Μίντλετον. Oπως διευκρινίζεται από τη σύνταξη του περιοδικού, «όσοι έχουν εμφανιστεί πολλές φορές στη διάρκεια των χρόνων στη λίστα, εισάγονται στο Hall of Fame, που θεωρείται υπέρτατη διάκριση». New entry αποτελεί η Λιουπίτα Νιόνγκο, η οποία ερωτηθείσα από το περιοδικό ποιο είναι το αγαπημένο της κατάστημα, απάντησε προς έκπληξη όλων ότι απεχθάνεται το shopping, τη στιγμή που η Eμι Ρόσουμ και η Eμα Γουότσον αναφέρθηκαν σε πληθώρα καταστημάτων.

Η λίστα περιλαμβάνει επίσης τρία ζευγάρια, μεταξύ των οποίων ο Κόλιν και η Λίβια Φερθ, καθώς επίσης και μια σειρά επαγγελματιών από τον χώρο της μόδας, όπως η σχεδιάστρια παπουτσιών Charlotte Olympia, το μοντέλο Κάρλι Κλος και η ιδρύτρια και πρόεδρος του Net-a-porter Νάταλι Μάσνετ. Στην κατηγορία Editor’s choice, τέλος, συναντάμε το όνομα της διάσημης σχεδιάστριας και fashion blogger από την Πολωνία Κλόντια Αντασβέσκα. Τα συνολικά 42 ονόματα που απαρτίζουν τη λίστα των πιο καλοντυμένων ανδρών και γυναικών διεθνώς θα δημοσιευθούν στο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού.

Ενας πρώην ταυρομάχος ο πιο στιλάτος

ΤΗΝ πρωτιά στη λίστα του περιοδικού «Vanity Fair» στους άνδρες εξασφάλισε ο επιχειρηματίας και πρώην ταυρομάχος Μιγκέλ Μπαέζ. Ακολουθούν οι ηθοποιοί Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Αϊντρις Ελμπα, ενώ στα πιο γνωστά ανδρικά ονόματα της λίστας περιλαμβάνεται και ο Νιλ Πάτρικ Χάρις, ο οποίος δηλώνει πως έχει φετίχ με τα εσώρουχα. Ο καλλιτέχνης Τζεφ Κουνς και ο συλλέκτης – έμπορος έργων τέχνης και νυν σύντροφος της Χάιντι Κλουμ, Βίτο Σνάμπελ, έχουν κερδίσει επίσης από μία θέση στη λίστα των πιο καλοντυμένων ανδρών, η οποία ολοκληρώνεται με το όνομα του Φάρελ Γουίλιαμς. Ο Καρλ Λάγκερφελντ αποτελεί το ανδρικό new entry στο φετινό Hall of Fame, ενώ ο βασιλιάς του Μπουτάν περιλαμβάνεται στην ενότητα Οriginals, για το παραδοσιακό στιλ ντυσίματός του.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...