Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σε ειδικό χώρο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο φονιάς της...

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε, χθες το μεσημέρι,...

Νίκος Χρηστίδης: Ο παρ’ ολίγον βιασμός του από πασίγνωστο make-up artist και...

Την ώρα που το κίνημα #MeToo βρίσκεται ξανά στην...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Σάββατο 09/8/2014

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι προκλήσεις που θα δεχτείτε θα είναι για εσάς ένα ευχάριστο διάλειμμα, αλλά κι ένας…

ΚΡΙΟΣ: Χαρίστε στον εαυτό σας το προνόμιο να επιλέγετε εσείς για εσάς αυτά που θέλετε και όχι οι άλλοι. Η ψυχική σας δύναμη είναι μεγάλη και μπορεί να γίνει ανατρεπτική, όποτε το θέλετε. Μην παίζετε με τα νεύρα του συντρόφου σας, διότι θα πρέπει να δεχτείτε και τις συνέπειες.

ΤΑΥΡΟΣ: Ανακαλύψτε τις ανεκπλήρωτες ανάγκες και επιθυμίες σας και παλέψτε να καλύψετε τις περισσότερες. Βάζοντας τη διαίσθησή σας να λειτουργήσει, τα αποτελέσματα θα καταλήξουν ιδιαίτερα εφησυχαστικά για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα ξαφνικά ξεσπάσματα μπορείτε να τα επαναλάβετε μία φορά ακόμη, αλλά μετά όχι. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν είναι υποχρεωμένα να υπομένουν τη συμπεριφορά σας και δεν ευθύνονται για ό,τι σας συμβαίνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η απογοήτευση, που τελευταία ήταν το κυρίαρχο συναίσθημά σας, δίνει τη θέση της σε ευχάριστα και αισιόδοξα συναισθήματα. Θα υπάρξουν άτομα που θα στηρίξουν τις προσπάθειές σας και θα τονώσουν την περηφάνια σας.

ΛΕΩΝ: Κάντε την επανάστασή σας και διεκδικήστε περισσότερη αυτονομία και ανεξαρτησία. Απομακρυνθείτε από κάποιες επιλογές σας που δεν σας οριοθετούν, αλλά απλώς σας καταπιέζουν. Η συναισθηματική φόρτιση πιθανώς να εκδηλωθεί με εσωστρέφεια και ευθιξία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας και να μην εμποδίσετε άλλες αξίες σας να αναπτυχθούν. Τα καινούργια πρόσωπα που θα έρθουν στη ζωή σας, σας θυμίζουν πως πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ: Χρησιμοποιήστε τη δύναμή σας για να αποδώσουν θετικά οι προσπάθειες του επαγγελματικού σας χώρου. Εκμεταλλευτείτε τις πληροφορίες που θα πάρετε, προσέχοντας τις υπερβολές. Θα γίνει επανεκκίνηση σε κάτι που προϋπήρχε, αλλά θα υπερισχύει ο πόθος που θα εξελιχθεί σε πάθος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι απερισκεψίες μπορούν προκαλέσουν αναστάτωση ή καθυστέρηση στα σχέδιά σας. Προτού τελειώσει η μέρα θα σας απασχολεί ο οικονομικός τομέας. Τα μικροπροβλήματα του επαγγελματικού τομέα θα αφορούν ασαφείς όρους σε συμβόλαια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να επανέλθετε σύντομα στους ρυθμούς που είχατε προγραμματίσει, προτού χαλάσετε το πρόγραμμά σας. Λειτουργήστε πιο συντροφικά ή κάντε τουλάχιστον μια προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι προκλήσεις που θα δεχτείτε θα είναι για εσάς ένα ευχάριστο διάλειμμα, αλλά κι ένας έλεγχος στη σταθερότητα των αποφάσεών σας. Προσέχετε τις συνεργασίες σας και φροντίστε τα πάντα να είναι καθαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι προσπάθειες για την επίτευξη των στόχων σας θα πρέπει να είναι πιο οργανωμένες, για να μη χρειαστεί να ακυρώσετε ό,τι θα απαιτεί μεγάλη σωματική αντοχή. Βρείτε τρόπους να επεκτείνετε την εργασία σας και μην αφήσετε τα πάντα στην τύχη.

ΙΧΘΥΣ: Παρακάμψτε τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν, μια που συγκεκριμένα άτομα θα δίνουν την υποστήριξή τους, όμως να μην ξεχάσετε να κάνετε τους απολογισμούς σας. Οι προσπάθειές σας θα δημιουργήσουν καλύτερες οικονομικές υποδομές.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...