Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Ενας «άγγελος» ποντάρει σε τριπλό ταμπλό

Η όμορφη Ελλη Παπαγγελή εκτός από το μόντελινγκ, δεν κρύβει την αγάπη της για την αρχαιολογία και την πολιτική

Οταν δεν ανεβαίνει στις πασαρέλες παίρνει μέρος σε αρχαιολογικές ανασκαφές ή ασχολείται με τα κοινά. Η Ελλη Παπαγγελή είναι ένα υπέροχο πλάσμα, προικισμένο με πολλά ταλέντα. Σε ένα break από τα ταξίδια που κάνει στο εξωτερικό για τις ανάγκες ενασχόλησής της με το μόντελινγκ, μίλησε στην «Espresso» περί ομορφιάς, πολιτικής και στόχων. Απόλυτα ειλικρινής, όπως συνηθίζει να είναι, η Ελλη είπε τα πράγματα με τ’ όνομά τους για τη μάστιγα της νευρικής ανορεξίας και αποκάλυψε πρώτη φορά ότι σχεδιάζει να ντυθεί νυφούλα το 2015.

Από τον Ηλία Μαραβέγια

Αρχαιολογία, μόντελινγκ, πολιτική. Τι αγαπάς περισσότερο και γιατί;
Η μεγάλη αγάπη μου είναι η αρχαιολογία, γι’ αυτό επιλέγω σχεδόν κάθε καλοκαίρι να συμμετέχω εθελοντικά σε ανασκαφές. Φυσικά, η προτίμησή μου αυτή δεν σημαίνει πως δεν μου αρέσει και ο χώρος της μόδας, της τηλεόρασης αλλά και της πολιτικής!

Ποια είναι η πιο έντονη ανάμνηση που έχεις από τα φοιτητικά χρόνια σου;
Οι αμέτρητες συζητήσεις μέχρι αργά το απόγευμα με τους συμφοιτητές μου στη σχολή για την ιστορία, τη φιλοσοφία και οι διαφωνίες μας.

Πώς ήταν η εμπειρία της πρώτης φοράς στις εκλογές του περασμένου Μαΐου, όπου δοκίμασες τις δυνάμεις σου ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στον βόρειο τομέα της Αττικής;3 24
Στην πρόσφατη προσπάθειά μου στις περιφερειακές εκλογές ο κόσμος με στήριξε πάρα πολύ και μου έδειξε μια αγάπη που ομολογώ ότι με εξέπληξε. Εχοντας λάβει αυτή τη συγκινητική ανταπόκριση, είναι πολύ πιθανό στο μέλλον να συνεχίσω ακόμη πιο ενεργά την ενασχόλησή μου με τα κοινά.

Γιατί δεν ήσουν υποψήφια σ’ αυτές τις εκλογές; Ενα διάστημα ακουγόταν έντονα ότι θα υπήρχε το όνομά σου στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.
Ναι, είναι αλήθεια, Αποφάσισα όμως να μην είμαι υποψήφια, και οι λόγοι αυτής της επιλογής είναι καθαρά προσωπικοί και αφορούν ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν μου επιτρεπόταν να διακόψω.

Πώς κρίνεις το αποτέλεσμα των εκλογών και τι περιμένεις από τη νέα κυβέρνηση;
Από τη νέα κυβέρνηση περιμένω να σεβαστεί τις συμφωνίες που έχουν συναφθεί ήδη με τους Ευρωπαίους εταίρους μας και να αξιοποιήσει τα επιτεύγματα της προκατόχου της.

Σε αντιμετώπισαν με δυσπιστία ή κακεντρέχεια άνθρωποι από τον ανδροκρατούμενο χώρο της πολιτικής επειδή είσαι νέα, όμορφη και κάνεις μόντελινγκ;
Οχι ιδιαίτερα! Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι δεν υπάρχουν κάποιοι οπισθοδρομικοί ή, ακόμα χειρότερα, οπισθοδρομικοί με προοδευτικό προσωπείο. Το βέβαιο είναι πως ο κόσμος αλλάζει και εμείς κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία.

Η ομορφιά ανοίγει τελικά πόρτες και στην πολιτική ή μήπως σε κάποιες περιπτώσεις αυτό αποτελεί δίκοπο μαχαίρι;
Πολλές φορές ανοίγει πόρτες, αλλά ποτέ δεν είναι μόνη της αρκετή για να σταθεί οπουδήποτε.

Πώς προέκυψε η ενασχόλησή σου με το μόντελινγκ; Είναι ένα χόμπι για σένα ή έχεις βλέψεις για περισσότερες επιτυχίες και σ’ αυτόν τον τομέα;
Εντελώς τυχαία! Είχα πάει να παρακολουθήσω μία επίδειξη μόδας, όπου ένας σχεδιαστής με πρόσεξε και μου πρότεινε να γίνω μοντέλο. Ετσι ξεκίνησα. Το μόντελινγκ είναι για μένα επάγγελμα, και φυσικά περιμένω περισσότερες επιτυχίες.

Σε ποια επαγγελματική φάση σε πετυχαίνουμε τώρα;
Δόξα τω Θεώ, είμαι στην καλύτερη φάση της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας, ταξιδεύω συνέχεια για δουλειές στο εξωτερικό, είμαι brand ambassador του αυθεντικού κολλαγόνου Collagen Pro Active (κάτι που πραγματικά το αγαπώ).

Ενα φαινόμενο που παρατηρείται διεθνώς στον χώρο του μόντελινγκ είναι η νευρική ανορεξία. Εχεις γνωρίσει κορίτσια που αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα; Τι μήνυμα θα ήθελες να τους στείλεις;
Εχω γνωρίσει αρκετά κορίτσια με αυτό το πρόβλημα και πάντα τα συμβούλευα να τρέφονται σωστά και να προσέχουν την υγεία τους. Είναι το σημαντικότερο αγαθό.

1 10Ο χώρος της τηλεόρασης σε ενδιαφέρει; Θα πήγαινες σ’ ένα σόου όπως το «Dancing with the stars»;
Ο χώρος της τηλεόρασης με ενδιαφέρει πολύ και σίγουρα δεν θα με άφηνε αδιάφορη ένα σόου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Ποια είναι η σχέση σου με τα ζώα; Αληθεύει ότι έχεις πάρει μέρος σε ενέργειες για την προστασία αδέσποτων;
Αγαπώ πολύ τα ζώα και πάντα είχαμε στο σπίτι ένα κατοικίδιο. Η παρουσία των ζώων στην καθημερινή ζωή μας είναι ευεργετική για την ψυχική μας υγεία, τα ζώα μάς δίνουν περισσότερα από αυτά που εκείνα παίρνουν από εμάς. Ανθρωποι που κακοποιούν τα ζώα είναι οι χειρότεροι εχθροί μου. Εχω πάρει μέρος σε φιλοζωικές ενέργειες, αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ σχετικά.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο προτέρημα και ποιο το μεγαλύτερο ελάττωμά σου;
Είμαι απόλυτα ειλικρινής και λέω τα πράγματα με το όνομά τους, αυτό είναι από τα κυριότερα προτερήματά μου. Από τα ελαττώματά μου, θα ξεχώριζα ότι δεν δέχομαι εύκολα συμβουλές και νευριάζω με όσους προσπαθούν επίμονα να μου επιβάλλουν τις απόψεις τους.

Πώς σου αρέσει να διασκεδάζεις όταν έχεις ελεύθερο χρόνο;
Δυστυχώς, δεν έχω σχεδόν καθόλου ελεύθερο χρόνο. Οταν όμως έχω, προτιμώ να κάνω ένα περίπατο στο δάσος ή μια βόλτα με τους φίλους μου.

Τι μουσική ακούς;
Λατρεύω τη ροκ μουσική.

Ποιο είναι το μότο σου;
Με υπομονή και επιμονή μπορούμε να φέρουμε εις πέρας τους στόχους μας.

«Θα ήθελα να δουλεύω στην Αμφίπολη»

Η Ελλη Παπαγγελή συχνά εργάζεται εθελοντικά σε ανασκαφές και θεωρεί σημαντική τη συμμετοχή της Αμάλ Αλαμουντίν στη διεκδίκηση των Γλυπτών

Πόσο πιστεύεις ότι βοήθησε η δημόσια τοποθέτηση του Τζορτζ Κλούνεϊ υπέρ της χώρας μας αλλά και η εμπλοκή της γυναίκας του Αμάλ Αλαμουντίν στο θέμα της διεκδίκησης των Γλυπτών του Παρθενώνα από το Βρετανικό Μουσείο;
Κάθε δημόσια τοποθέτηση συμβάλλει στην εκστρατεία για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα. Ειδικά όταν αυτή γίνεται από των Τζορτζ Κλούνεϊ, που είναι ένας ηθοποιός με κύρος. Η κ. Αμάλ Αλαμουντίν, την οποία έχει τύχει να γνωρίσω, έχει όλα τα εφόδια για να κάνει τη διεκδίκηση ακόμα ισχυρότερη.

Εχεις σπουδάσει Αρχαιολογία και έχεις εργαστεί σε αυτό τον χώρο. Θα ήθελες να είχες πάρει μέρος στην ανασκαφή της Αμφίπολης;2 24
Είναι αλήθεια ότι έχω εργαστεί εθελοντικά σε πολλές ανασκαφές. Ποιος δεν θα ήθελε να λάβει μέρος στην ανασκαφή της Αμφίπολης, που έφερε στο φως εξαιρετικής σημασίας αρχαιολογικά ευρήματα;

Θα άφηνες την αρχαιολογία για μια διεθνή καριέρα στις πασαρέλες;
Ταξιδεύω συχνά και εργάζομαι στο εξωτερικό, φροντίζω όμως να το κάνω σε εποχή που δεν έχω κάποια ανασκαφή. Ετσι συνδυάζω και τα δύο. Αυτό που λατρεύω στη δουλειά μου άλλωστε είναι η ευελιξία που μου επιτρέπει.

Σχέδια γάμου το 2015;

Δύσκολα την προσεγγίζουν οι άνδρες, όπως εκμυστηρεύεται η όμορφη Ελλη Παπαγγελή, και αποκαλύπτει ότι το 2015 θα ντυθεί νυφούλα

Οι άνδρες πλησιάζουν εύκολα μια γυναίκα τόσο όμορφη, δυναμική και πολυάσχολη όσο εσύ;
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι ιδιαίτερο σε μια γυναίκα σαν εμένα ώστε να μην την πλησιάζουν. Η αλήθεια όμως είναι πως, σε ό,τι με αφορά προσωπικά, δεν αφήνω περιθώρια να με προσεγγίσει κάποιος εύκολα.

Υπάρχουν ωραίοι άνδρες στο ελληνικό Κοινοβούλιο;
Παντού υπάρχουν γοητευτικοί άνδρες, ακόμα και στο ελληνικό Κοινοβούλιο!

Πρόσφατα σε είδαμε ντυμένη νύφη για τις ανάγκες ενός fashion show. Υπάρχει η σκέψη να ντυθείς νύφη και στην πραγματικότητα;
Πρώτος στόχος μου στη ζωή είναι να κάνω μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια. Θέλω όμως να καταφέρω να τη συνδυάσω με μια πετυχημένη καριέρα στον επαγγελματικό χώρο μου. Ναι, υπάρχουν και τέτοια σχέδια για το 2015 σε προσωπικό επίπεδο!

{{-PCOUNT-}}30{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...