Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ελάχιστοι τη θυμήθηκαν

Μόνο απουσίες μέτρησαν στο μνημόσυνο της Τζένης Βάνου οι πολύ στενοί συγγενείς της

Λιγότερα από σαράντα άτομα θυμήθηκαν την Τζένη Βάνου! Χθες, στο ετήσιο μνημόσυνο της αείμνηστης τραγουδίστριας, οι περισσότεροι που έδωσαν το «παρών» στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης ήταν στενοί συγγενείς της, ενώ από την πλευρά των συναδέλφων της οι απουσίες ήταν ηχηρές. Εκτός από την Αννα Φόνσου και τη Φωτεινή Δάρρα, η οποία έφτασε στον χώρο του νεκροταφείου λίγα λεπτά μετά το τέλος της επιμνημόσυνης δέησης, δεν είδαμε κανέναν άλλο από τα γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου.

Τα παιδιά της Τζένης Βάνου, Μιχάλης και Αθηνά Ρηγοπούλου, αλλά και η αδελφή της σπουδαίας ερμηνεύτριας, Γιάννα Βραχνού (είχε ετοιμάσει μάλιστα σπιτικά κόλλυβα) ήταν τα πρόσωπα που υποδέχτηκαν στην εκκλησία του νεκροταφείου τους λίγους φίλους και θαυμαστές της τραγουδίστριας.

«Το μνημόσυνο το κοινοποιήσαμε στο facebooκ μέσω της σελίδας των θαυμαστών της μητέρας μου, αλλά και με μηνύματα που στείλαμε από το τηλέφωνο. Η αλήθεια είναι ότι λόγω της πρωινής ώρας τέλεσης της επιμνημόσυνης δέησης κάποιοι καλλιτέχνες οι οποίοι τραγουδούσαν το βράδυ του Σαββάτου, όπως η Πέγκυ Ζήνα, δεν μπορούσαν να παραστούν και μας ειδοποίησαν γι’ αυτό» λέει στην «Espresso» o γιος της αείμνηστης τραγουδίστριας Μιχάλης Ρηγόπουλος. Οσο για την Αθηνά, που διαθέτει ωραία φωνή -όπως και ο αδελφός της- και ασχολείται κι εκείνη περιοδικά με το τραγούδι, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της σε όλη τη διάρκεια του μνημόσυνου.

Να αναφέρουμε ότι ήταν παρών και ο πολυαγαπημένος εγγονός της Τζένης Βάνου, ο Βασιλάκης (παιδί του γιου της), για τον οποίο η ίδια σε μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις στην «Espresso» είχε εκμυστηρευτεί ότι ήταν ο άντρας της ζωής της και η μεγαλύτερή της αγάπη. «Θέλω να είμαι καλά για να μπορώ να βλέπω και να χαίρομαι αυτό το πλασματάκι να μεγαλώνει. Δεν μπορείς να καταλάβεις πώς νιώθω με τον εγγονό μου! Είναι σαν να είμαι ερωτευμένη» είχε πει χαρακτηριστικά.

Και μιούζικαλ για τη ζωή της με τη Φωτεινή Δάρρα3421345rq34wrt 1

Οσο για το μιούζικαλ που ετοιμάζεται (όπως είχαμε γράψει πρώτοι, θα είναι εμπνευσμένο από τη ζωή και την καριέρα της Τζένης Βάνου), έχει μπει στην τελική του ευθεία από συγγραφικής πλευράς. Ο Αγγελος Πυριόχος ο οποίος θα βάλει την υπογραφή του στα κείμενα είναι σχεδόν έτοιμος να το αναγνώσει στους άμεσα ενδιαφερομένους (στα παιδιά της τραγουδίστριας αλλά και στη Φωτεινή Δάρρα που θα την ενσαρκώσει στο σανίδι), ενώ αν χρειαστεί, θα προβεί σε κάποιες αλλαγές.

Σύμφωνα με όσα έχουν δηλώσει στην «Espresso» ο Μιχάλης και η Αθηνά, πρόκειται για ένα μουσικό έργο στο οποίο θα υπάρχουν τα πιο σημαντικά γεγονότα της καλλιτεχνικής πορείας της μητέρας τους και, βέβαια, θα περιλαμβάνει όλα τα τραγούδια-ερωτικούς ύμνους που έχει ερμηνεύσει. Πάντως, έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν ο συγγραφέας αυτού του μουσικού έργου θα μπορέσει να «περάσει» στο σανίδι και στιγμές από την προσωπική ζωή της ιέρειας του ερωτικού τραγουδιού, η οποία βέβαια δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα.

Αλλωστε, και η ίδια η Τζένη Βάνου σε συνεντεύξεις της μας είχε αποκαλύψει τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, αλλά και τον γολγοθά που ανέβηκε τα τελευταία έτη της ζωής της, όταν σταμάτησε να τραγουδάει και έκανε ένα αποτυχημένο επιχειρηματικό βήμα, ανοίγοντας μίνι μάρκετ.

Αλκίνοο Μπουνιά
Φωτό: Βαγγέλης Μασιάς

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...