Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Aπό την αρχή για τον Μπεν!

Βρετανοί ερευνητές στην Κω μετά τη χρηματοδότηση ύψους 700.000 λιρών που έλαβε η μητέρα του Κέρι Νίνταμ

Είκοσι τέσσερα χρόνια μετά την εξαφάνιση του Μπεν Βρετανοί ερευνητές επιστρέφουν στην Κω για να ψάξουν και πάλι! Η μητέρα του Κέρι Νίνταμ δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή να αναζητεί το εξαφανισμένο σπλάχνο της που όταν χάθηκε, τον Ιούλιο του 1991, ήταν μόλις 21 μηνών και παραθέριζε με τους γονείς του και τους παππούδες του στο νησί.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Mirror», η πολύκροτη υπόθεση θα διερευνηθεί εκ νέου, ενώ η μητέρα του κατάφερε να αποσπάσει 700.000 λίρες ως κρατική χρηματοδότηση για την έρευνά της, ύστερα από έκκληση που απηύθυνε στον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον. Η ομάδα των Βρετανών ερευνητών αναμένεται να ξεκινήσει εκ νέου τις έρευνες για την αναζήτηση του Μπεν (αν βρίσκεται στη ζωή, θα 26 ετών) τον Απρίλιο, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν η οικογένεια Νίνταμ θα ταξιδέψει μαζί με τους ντετέκτιβ στην Κω. Οπως δήλωσε Βρετανός αστυνομικός στη «Mirror», οι λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί.

Εξάλλου η Κέρι Νίντχαμ έχει επισκεφτεί πολλές φορές το ελληνικό νησί, όπως και άλλες περιοχές της Ελλάδας, προκειμένου να συγκεντρώσει όσο περισσότερα στοιχεία μπορούσε, τα οποία παρέδωσε στην αστυνομία του Σάουθ Γιορκσάιρ. Η ίδια ευελπιστεί ότι θα υπάρξει μια εξέλιξη στην πορεία των ερευνών για τον εντοπισμό του γιου της.

Το παζλ των πληροφοριών

«Την τελευταία φορά που μίλησα με την αστυνομία του Σάουθ Γιορκσάιρ μου είπαν ότι έβαζαν σε σειρά το παζλ των πληροφοριών. Υπάρχει μια απαίσια, ογκώδης γραφειοκρατική δουλειά που πρέπει να γίνει πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο. Πρέπει να είμαι υπομονετική και να κρατώ θετική στάση, καθώς γνωρίζω ότι η αστυνομία του Σάουθ Γιορκσάιρ θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της -μέσα στο πλαίσιο της δικαιοδοσίας της- για να γίνει ό,τι καλύτερο.

Ελπίζω ότι θα έχουν κάποια αποτελέσματα» δήλωσε τονίζοντας ότι έχει κάνει τον ντετέκτιβ για περισσότερα από 20 χρόνια παραδίδοντας όλα όσα συγκέντρωσε στην αστυνομία: «Αλλά δεν θα σταματήσω να ψάχνω, έχει γίνει η “δουλειά” μου από τότε που χάθηκε ο Μπεν. Ποτέ δεν θα σταματήσω».
Τον Οκτώβριο του 2012 αστυνομικοί από το Σάουθ Γιορκσάιρ είχαν ταξιδέψει ξανά στην Κω για να σκάψουν κοντά στο σημείο όπου είχαν δει τον Μπεν τελευταία φορά ζωντανό. Μάλιστα τότε ερευνούσαν το ενδεχόμενο το παιδί να είχε κατά λάθος θαφτεί κάτω από χαλίκια, καθώς εκείνη την περίοδο εκτελούνταν σχετικές εργασίες στην περιοχή.

Εύα Παπαδάτου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...