Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. δυναμικά παρούσα στην 10η Διεθνή Έκθεση HO.RE.CA 2015

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε., με τα Φυσικά Μεταλλικά Νερά και Αναψυκτικά «Βίκος» έδωσε για πρώτη φόρα το δυναμικό παρών, στην 10η Διεθνή Έκθεση ΗΟ.RE.CA 2015, που πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo από τις 6 μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου 2015.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε., με τα Φυσικά Μεταλλικά Νερά και Αναψυκτικά «Βίκος» έδωσε για πρώτη φόρα το δυναμικό παρών, στην 10η Διεθνή Έκθεση ΗΟ.RE.CA 2015, που πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo από τις 6 μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου 2015.

Σε ένα εντυπωσιακά μοντέρνο περίπτερο υψηλών προδιαγραφών, σε κομβικό σημείο στο χώρο της έκθεσης,  με πρόσβαση από όλες τις πλευρές, στελέχη της ΒΙΚΟΣ Α.Ε. παρουσίασαν τα 8 νέα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος», αλλά και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» και επικοινώνησαν στους επισκέπτες τη φιλοσοφία της εταιρείας γύρω από την ποιοτική προσέγγιση κάθε προϊόντος της.
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν τα μοναδικά Vikos Cocktails, μια ενέργεια που μονοπώλησε το ενδιαφέρον τόσο στον εκθεσιακό χώρο όσο και σε όλη την έκθεση. Οι επισκέπτες γεύτηκαν τα πιο ιδιαίτερα και γευστικά cocktails, από  εξειδικευμένους bartenders, που δημιούργησαν με πρωταγωνιστές τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος» ενώ είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν και μοναδικά δώρα με την υπογραφή «Βίκος». Η τετραήμερη παρουσία στην έκθεση ολοκληρώθηκε με τον αγαπημένο τραγουδιστή Gino και το μουσικό συγκρότημα Otherview να απογειώνουν μουσικά τη διάθεση των παρευρισκομένων.

Η φετινή HO.RE.CA, που διοργανώθηκε για 10η συνεχόμενη χρονιά και τράβηξε το ενδιαφέρον πάνω από 130.000 επισκεπτών, παρουσίασε μεγάλη επιτυχία και αναδείχθηκε για άλλη μια φορά έκθεση-ορόσημο για το λιανεμπόριο και τους επαγγελματίες στον κλάδο των τροφίμων και ποτών. 

Σχετικά με τη ΒΙΚΟΣ Α.Ε.:

Η εταιρεία διαθέτει:

  • Τρία υπερσύγχρονα εργοστάσια.  Δύο εργοστάσια εμφιάλωσης νερού και αναψυκτικού που καλύπτουν συνολική επιφάνεια 37.500m2 σε ιδιόκτητες εκτάσεις 110 στρεμμάτων στην ευρύτερη περιοχή των Ζαγοροχωριών. Ένα εργοστάσιο παραγωγής εξειδικευμένων πλαστικών, την PETCOM Plastics, η οποία ιδρύθηκε το 1999, οι εγκαταστάσεις της οποίας βρίσκονται στη βιομηχανική περιοχή των Ιωαννίνων.  Διαθέτει μηχανές injection σε δύο χώρους παραγωγής με συνολικό εμβαδό 10.000 m2.
  • 9 υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής με συνολική δυναμικότητα 210.000 λίτρων /ώρα
  • 252 εργαζόμενους και μεγάλο αριθμό συνεργατών ανά τη χώρα
  • Ιδιόκτητα φορτηγά οχήματα για τη διακίνηση και  άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της.
  • Κέντρα διανομής και αποθήκευσης των προϊόντων της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέσω της θυγατρικής της, IQ Brands.

Η εταιρεία παραμένει προσηλωμένη στην ποιότητα των προϊόντων αλλά και των υπηρεσιών της, καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος. Είναι η πρώτη εταιρεία στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών στην Ελλάδα που απέκτησε πιστοποιητικό HACCP ήδη από τον Φεβρουάριο του 2000 ενώ συνεχώς αναβαθμίζει τις πιστοποιήσεις της.

Βρίσκεται σταθερά κοντά στην κοινωνία, έχοντας σαν κύριο άξονα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης την εθελοντική αιμοδοσία ενώ παράλληλα έχει ενεργό δράση σε πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα.

Περισσότερες φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ