Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Πόρισμα-φωτιά για τα καψώνια στον σπουδαστή

Ευθύνες σε συμφοιτητές του Βαγγέλη και παρέμβαση πολιτικού προσώπου έδειξε η ΕΔΕ. Ξεκινάει νέα έρευνα

Κόλαφος είναι το πόρισμα της ΕΔΕ του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων για την εξακρίβωση τυχόν ευθυνών για φαινόμενα bullying ή ακόμα και βασανιστηρίων εις βάρος του αγνοούμενου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη. Το σκεπτικό επιρρίπτει ευθύνες σε συμφοιτητές του 20χρονου για κακή συμπεριφορά απέναντί του, στον διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής όπου φοιτούσε αλλά και σε παρέμβαση πολιτικού προσώπου!

Την πολυήμερη Ενορκη Διοικητική Εξέταση ανέλαβε το κλιμάκιο του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού (ΕΛΓΟ) «Δήμητρα» που συγκέντρωσε τουλάχιστον 25 καταθέσεις και συνέλεξε καθοριστικά στοιχεία για την εξέλιξη των ερευνών. Για τα τρία βασικά σημεία που υπάρχουν -μεταξύ άλλων- στο πόρισμα ενημερώθηκε η οικογένεια, που ελπίζει ότι θα προκύψουν επιτέλους κάποιες απαντήσεις στον γρίφο της μυστηριώδους εξαφάνισης του Βαγγέλη στις 6 Φεβρουαρίου.

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκινήσει νέα έρευνα σε συγκεκριμένο σημείο στα Ιωάννινα από ειδικό κλιμάκιο αστυνομικών για τον εντοπισμό του παλικαριού. Αυτός προφανώς ήταν ο λόγος που η οικογένεια Γιακουμάκη ζήτησε από τους διαδικτυακούς φίλους του Βαγγέλη να αναβάλουν την προγραμματισμένη για αύριο έρευνά τους στα Ιωάννινα. Εξάλλου, αξιωματικοί της Αστυνομίας που χειρίζονται την υπόθεση εξέφρασαν την εκτίμηση ότι ο 20χρονος δεν έφυγε ποτέ από τα Ιωάννινα.

Οι καταθέσεις για τα καψώνια και τους τραμπουκισμούς που υπέστη ο Βαγγέλης πληθαίνουν όσο περνούν οι μέρες και από αυτές αναδεικνύονται σημαντικά στοιχεία για τους πρωταγωνιστές βίαιων συμπεριφορών εναντίον του. 4r23q4t254 2Από τα καψώνια που του έκαναν συμφοιτητές του την άνοιξη του 2014 αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι τον είχαν κλειδώσει σε μια ντουλάπα και του πέταγαν κέρματα για να τραγουδήσει τις «παραγγελιές» τους, σαν jukebox, ενώ άλλοτε του έκλειναν το νερό στο μπάνιο, τη στιγμή που ήταν με τις σαπουνάδες.

Στα Ιωάννινα σπεύδουν τόσο η οικογένεια όσο και ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης για να συνεχίσει τις έρευνες σε συνεργασία με τον εκεί συνεργάτη του Φώτη Βρόσγο.

Αποκαλύψεις

Μάλιστα ο Γιαννιώτης ερευνητής αποκάλυψε ότι τη Δευτέρα θα αρχίσουν και οι έρευνες με ειδικό σκάφος, με τη συνδρομή δυτών μέσα στη λίμνη Βιστωνίδα. Αυτό που έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια της τοπικής κοινωνίας είναι ότι στις κρίσεις της Αστυνομίας αποστρατεύτηκε ο μέχρι πρότινος αστυνομικός διευθυντής Ιωαννίνων Ανδρέας Παπιγκιώτης που είχε αναλάβει την έρευνα για τον αγνοούμενο σπουδαστή.

Εύα Παπαδάτου 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...