Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Σαββατοκύριακο 07-08 Μαρτίου 2015

ΔΙΔΥΜΟΙ: ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ πολύ κοντά στο να βρείτε κάποιο καινούργιο πρόσωπο, ιδιαίτερα ενδιαφέρον ως προσωπικότητα, που θα…

ΚΡΙΟΣ: ΜΕΣΑ από τα δρώμενα της προσωπικής ζωής κάτι θα μεσολαβήσει που θα σας δώσει μια ευκαιρία γι’ αυτό που θέλετε να κάνετε. Η ψυχραιμία που θα δείξετε σε απρόβλεπτες καταστάσεις θα αντλείται από την ψυχική δύναμη και το κουράγιο που έχετε κρυμμένα για τις δύσκολες ώρες. Μια σημαντική διαχωριστική γραμμή μεταξύ παρελθόντος και μέλλοντος θα είναι καθοριστική από την πλευρά σας προκειμένου να μπορέσετε να αποφύγετε συνειδητά τις συγκρούσεις με τον σύντροφό σας. Γνωρίζετε πολύ καλά πως διαθέτετε μεγάλη ικανότητα στο να κυριαρχείτε στους άλλους και παρασύρεστε εύκολα από παιχνίδια δύναμης και ανταγωνισμού. Ισως να είναι πιο εύκολο να αντιμετωπίσετε αυτόν τον επικείμενο κίνδυνο αυτή την εποχή, αφού οι ίδιες οι εμπειρίες της ζωής θα σας βοηθούν να αμφιταλαντεύεστε λιγότερο ανάμεσα στο συναίσθημα και στη λογική.

ΤΑΥΡΟΣ: ΚΡΑΤΗΣΤΕ τις ισορροπίες και μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να χάσει τον έλεγχό του, όταν θα βρεθείτε σε δύσκολα κανάλια επικοινωνίας. Οι προσπάθειες που θα κάνετε να ανανεώσετε τη σχέση σας θα είναι εντυπωσιακές και ευτυχείς συμπτώσεις παράλληλα με τη δική σας καλή διάθεση θα σας οδηγήσουν σε ένα εντελώς διαφορετικό συναισθηματικό πεδίο δονήσεων μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι θα νιώσετε πως έχετε και πάλι τη διάθεση για ασυνήθιστες εμπειρίες, με όποιο τίμημα, καθώς μάλλον θέλετε να το ρισκάρετε ξανά, ακόμη και αν ξέρετε καλύτερα από τον καθέναν πόσο μπορεί να πονέσετε. Το κακό με εσάς είναι πως τα δύσκολα σας αρέσουν ακόμη περισσότερο. Υπάρχει πάντως το ενδεχόμενο αυτή τη φορά να μην είστε τόσο ευάλωτοι, αφού θα αρχίσετε να παραδέχεστε πως τα παθήματα δεν σας γίνονται με τίποτα μαθήματα και όσα λάθη και αν κάνετε, δεν πτοείστε στο να τα ξανακάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ πολύ κοντά στο να βρείτε κάποιο καινούργιο πρόσωπο, ιδιαίτερα ενδιαφέρον ως προσωπικότητα, που θα εκπληρώσει αρκετές από τις προσδοκίες σας τόσο από θέμα χαρακτήρα όσο και από θέμα εμφάνισης. Τα θέματα που έχετε να προωθήσετε θα είναι αρκετά και ειδικά αυτά που έως τώρα δεν είχατε θέσει σε πρώτη προτεραιότητα. Θα παρακινηθείτε να γίνετε πιο πρακτικοί και να δραστηριοποιηθείτε για το συμφέρον σας σε όποιο επίπεδο χρειάζεται. Η συναισθηματική ζωή σας έχει βελτιωθεί σημαντικά, ενώ επαγγελματικά είχατε αρκετές τις ευκαιρίες προκειμένου να μπορέσετε να ξεδιπλώσετε όλα τα ταλέντα σας, ακόμη και αν στον δρόμο σας υπήρξαν καθυστερήσεις και εμπόδια. Επωφεληθείτε από επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ και ο εκνευρισμός θα είναι σε πρώτο πλάνο και αυτό θα επηρεάζει την ψυχολογία σας αρκετά, γι’ αυτό δώστε βαρύτητα στις φιλικές και προσωπικές σχέσεις σας. Μη σκαλίζετε προσωπικές ιστορίες που θέλετε να ξεχάσετε, καθώς έτσι θα ανοίξετε μέτωπα στις σχέσεις σας με τους άλλους. Αποφύγετε ρήξεις και αναμετρήσεις προκειμένου να μην υπάρξουν εντάσεις και προστριβές. Μη χαλάσετε το όμορφο κλίμα που υπάρχει για κάτι παροδικό. Πραγματοποιήστε τις απαραίτητες αλλαγές, βάλτε σε εφαρμογή νέα σχέδια και στόχους και εργαστείτε με συνέπεια. Πολλά από τα προβλήματά σας θα βρουν λύση, αρκεί να το επιδιώξετε. Κρύβετε έντονο παρασκήνιο και δεν πρέπει να μπλεχτείτε σε συζητήσεις, ειδικά εκείνες που δεν θα σας αφορούν, διότι όχι μόνο θα σας κρίνουν, αλλά θα κινδυνέψουν και τα μυστικά σας.

ΛΕΩΝ: ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ να αναπτύξετε τη δημιουργική διάθεσή σας προκειμένου να είστε έτοιμοι να λάβετε τα μηνύματα που θα σημαδέψουν την εξέλιξη της συναισθηματικής ζωής σας. Οσο λιγότερα λάθη κάνετε τόσο περισσότερο θα είστε συνεπείς με τους άλλους. Θα παίξει σημαντικό ρόλο να είστε πιο πρακτικοί και λιγότερο συναισθηματικοί, διότι με το να παίρνετε τα πάντα τοις μετρητοίς, θα είστε αρκετά νευρικοί χωρίς λόγο και με αυτή τη στάση θα χάσετε κομμάτια της ζωής σας που δεν πρέπει. Σας αρέσει να είστε οι πρωταγωνιστές στις σχέσεις σας, αλλά αυτό μόνο δεν σας φτάνει, θέλετε και να το δείχνετε. Καλό είναι να κρατάτε κάποιες αποστάσεις από τους άλλους, αλλά θα πρέπει να είστε και διαθέσιμοι να ακούσετε τα προβλήματα των άλλων, όπως σας ακούνε και αυτοί όταν το έχετε ανάγκη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΑΠΟΒΑΛΕΤΕ τη νοοτροπία που έχετε και διατηρείτε χρόνια τώρα πως πρέπει να δίνετε στους άλλους ή τα πάντα από τον εαυτό σας ή τίποτα. Υπάρχει και η μέση οδός, κατά την οποία δίνετε σε λογικά όρια και δεν χάνετε καθόλου σε θαυμασμό και εκτίμηση. Παρότι πάντα καταφέρνετε να ταλαιπωρείτε τον οργανισμό σας ποικιλοτρόπως, ανακτάτε γρήγορα το μέτρο στο σημείο που πρέπει, ώστε να μην έχετε προβλήματα με την υγεία σας. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, καταπολεμήστε κακές συνήθειες που σας επιβαρύνουν και κάντε μια προσπάθεια να αποβάλετε το άγχος και τη βιασύνη που σας κάνουν απρόσεκτους. Κάντε τώρα μια καλή αρχή και θα δείτε πως στο μέλλον δεν θα μπορεί τίποτα να σας αιφνιδιάσει. Ανανεώστε το εργασιακό περιβάλλον σας με όποιο τρόπο μπορείτε και θα δείτε πως οι αποδόσεις σας συνεχώς θα ανεβαίνουν.

ΖΥΓΟΣ: ΜΠΟΡΕΙΤΕ να καταφέρετε μικρά θαύματα, αν έχετε καλύτερες σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Να θυμάστε πως πρέπει να είστε δίκαιοι με τους γύρω σας, ό,τι και αν προκύψει. Προβλήματα στον οικονομικό τομέα δεν θα συναντήσετε, καθώς το κλίμα θα είναι αρκετά αισιόδοξο. Υπερασπίστε τα συμφέροντά σας και κάντε τις καταστάσεις να λειτουργήσουν προς όφελός σας, καθώς οι συμβιβαστικές ρυθμίσεις σε διαφορές που μπορεί να υπάρχουν ανάμεσα σε εσάς και τους συνεργάτες σας δεν σας ταιριάζουν. Θα είστε πιο προστατευμένοι, αφού οι συγκυρίες και οι καταστάσεις θα δουλεύουν υπέρ σας. Σκεφτείτε πώς θα αξιοποιήσετε κάποια ταλέντα και ικανότητές σας, ώστε να μη χάσετε καμία από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Το ενδεχόμενο να μην μπορείτε να ανταποκριθείτε στις πάγιες ανάγκες και υποχρεώσεις δεν υφίσταται, άρα δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΑΝΑΔΕΙΞΤΕ τις δυνατότητές σας, χειριστείτε με σύνεση τους επαγγελματικούς στόχους σας και κάντε καλύτερους συνδυασμούς γενικότερα. Βαθύτατα ρομαντικοί και λάτρεις της σεξουαλικότητας, δεν θέλετε ποτέ να σταματάει το κυνήγι. Θα είστε πόλος έλξης για πολλούς, το φλερτ θα είναι υπεραρκετό και οι κεραυνοβόλοι έρωτες θα είναι οι εγγυήσεις σας ότι η μέρα δεν θα είναι στάσιμη και ανιαρή. Κινητοποιηθείτε και μην ξεχάσετε να βασιστείτε στους φίλους σας και μη σας φανεί καθόλου περίεργο αν κάποιους από αυτούς τύχει να τους ερωτευθείτε. Οσοι είστε δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε και να ομορφύνετε περισσότερο τη σχέση σας και αν θα υπάρχει κάτι που θα την απειλεί, θα είναι η ανάγκη σας να αρέσετε και να επιβεβαιωνόσαστε. Οπως φαίνεται, το απρόοπτο, το απρόβλεπτο και η ανατροπή θα είναι για εσάς ρουτίνα και όχι έκπληξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ στη συναισθηματική ζωή σας θα είναι καταλυτικές, ακόμη και για όσους είστε ακόμη αδέσμευτοι και τα πιθανά σενάρια θα είναι πολλά. Αναζητήστε το άλλο σας μισό, αν είστε μόνοι. Εσείς παίρνετε τη μερίδα του λέοντος στην τύχη, οπότε ασχοληθείτε με εφήμερες σχέσεις μόνο αν το ζητούμενό σας είναι η περιπέτεια και η τόνωση της αυτοπεποίθησής σας. Ομως αξίζει τον κόπο να βρείτε κάτι πιο ουσιώδες από το να γεμίσετε απλώς τη μοναξιά σας. Θα είστε πιο απαλλαγμένοι από διλήμματα και προβληματισμούς και ό,τι προκύψει μόνο χαρά θα μπορεί να φέρει. Ψάξτε για έναν ισορροπημένο σύντροφο που θα πορευτεί μαζί σας, ίσως και για μια ζωή. Ενθουσιαστείτε με ό,τι θα σας συμβαίνει, αλλά μην επενδύσετε άκριτα σε όσους θα γοητεύονται από εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ΑΥΞΗΣΤΕ τη δραστηριότητά σας και οργανωθείτε κατάλληλα, χωρίς να πελαγοδρομείτε σε σκέψεις που δεν σας οδηγούν πουθενά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κινηθείτε μεθοδικά και να μην αφήσετε να σας παρασύρουν άτομα με τα οποία έχετε πολύ στενή σχέση. Οι νέοι στόχοι και οι μεγάλες επενδύσεις που έχετε κατά νου θα είναι ο προβληματισμός των τρίτων που υπάρχουν στη ζωή σας και αυτό δεν θα σας αφήνει να χαρείτε. Μην ανοίξετε συζητήσεις με τον σύντροφό σας, αφού οι εντάσεις θα καραδοκούν για να σας δημιουργήσουν προβλήματα που δεν θα εύκολο να τα ξεπεράσετε. Οι ευκαιρίες για να ισορροπήσετε και πάλι τα πράγματα, αλλά και να σταθεροποιήσετε αυτά που επιθυμείτε θα υπάρχουν σε αφθονία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ με προσοχή τα οικονομικά σας και μην αφεθείτε σε περιττά έξοδα ή αγορές που δεν είναι προγραμματισμένες και θα σας βγάλουν τελείως από τον προϋπολογισμό σας. Είστε σε θέση να κρίνετε σωστά, διότι πλέον γνωρίζετε πολύ καλά τι συμβαίνει όπως και πού θα σας οδηγήσουν τελικά τα πράγματα, οπότε λάθος κινήσεις θα σας είναι πραγματικά ασυγχώρητες. Δείτε τις καταστάσεις αντικειμενικά και πάρτε τις αποφάσεις σας, χωρίς να φθείρετε τον εαυτό σας με άχρηστες παλινδρομήσεις και ανώφελες υποθέσεις. Η προσαρμογή στις διαφορετικές νοοτροπίες και τα πιστεύω ατόμων που σας ενδιαφέρουν πραγματικά θα δημιουργήσουν μια ευχάριστη επικοινωνία και ένα κλίμα σύμπνοιας για όλους.

ΙΧΘΥΣ: ΔΕΙΤΕ πιο ψύχραιμα κάποιες αλήθειες και αποδεχτείτε ότι κάποια στιγμή είναι φυσικό να χάσετε κάτι που θα σας αφορά. Μόνον έτσι θα αποκαταστήσετε την τεταμένη ατμόσφαιρα και θα αυξήσετε τη δημιουργική διάθεσή σας. Στις επαφές σας θα εισέλθει το συναίσθημα και θα πάψει να υπάρχει η απλή και μηχανική επικοινωνία. Αφού λοιπόν οι σχέσεις σας με τους άλλους δεν θα είναι αφελείς ούτε και μηχανικές, στο χέρι σας είναι να επηρεάσετε το περιβάλλον με καλή θέληση. Εκμεταλλευτείτε τις επόμενες μέρες που θα έχετε λιγότερες παρεξηγήσεις και αντιθέσεις, ώστε να καθοριστούν οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις της σύμπνοιας και της αποδεκτής απ’ όλους τάξης. Ο,τι θα συμβαίνει θα έχει την τάση να αλλάξει την ηθική σας μέσα στις σχέσεις προς το καλύτερο.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...