Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Χρυσές δουλειές οι σωσίες των stars

Πληρώνονται αδρά για να δίνουν το «παρών» σε πάρτι, συγκεντρώσεις, ακόμα και ως συνοδοί σε εκδηλώσεις

Πριν από τέσσερα χρόνια η επαγγελματική και προσωπική του ζωή θύμιζε Βατερλό, καθώς μόλις είχε απολυθεί από τη δουλειά του και τον είχε παρατήσει η σύζυγός του. Σήμερα ο Θαντίους Καλινόσκι κάνει τη ζωή των ονείρων του και κερδίζει 235.000 ευρώ ετησίως γι’ αυτό. Ως σωσίας του ήρωα «Αλαν», που υποδύθηκε με επιτυχία ο Ζακ Γαλιφιανάκης στην τριλογία του «Hangover», ο 28χρονος Καλινόσκι ζει μόνιμα στο Λας Βέγκας, όπου αμείβεται με 943 ευρώ για κάθε του εμφάνιση.

Φυσικά δεν είναι ο μόνος. Δεκάδες σωσίες σταρ ζουν το όνειρό τους στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, σε συνεργασία με ειδικά γραφεία από όπου μπορεί κανείς να νοικιάσει τον σωσία του αγαπημένου του σταρ για κάποια εκδήλωση. Η Αθίνα Ράιχ είναι μία από αυτούς. Η ομοιότητά της με τη Lady Gaga την έκανε μία από τις πιο διάσημες σωσίες της. Δίνει το «παρών» σε διάφορων ειδών πάρτι, από γαμήλιες δεξιώσεις μέχρι επαγγελματικές συγκεντρώσεις.

Αντίστοιχα, η Τίφανι Κλάους κάνει καριέρα ως σωσίας αλλά και ντουμπλέρ της Αντζελίνα Τζολί. Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό της είναι η φυσική της ομοιότητα με την διάσημη ηθοποιό, καθώς δεν έχει υποβληθεί στην παραμικρή αισθητική επέμβαση για της μοιάσει.

Φωτογραφίσεις

Από τους λίγους σωσίες που έχουν γνωρίσει από κοντά και συνεργαστεί με τον σταρ που μιμούνται είναι ο Ρόνι Ροντρίγκεζ, ο οποίος έχει ντουμπλάρει τον Τζόνι Ντεπ στις φωτογραφίσεις δύο εκ των ταινιών των Πειρατών της Καραϊβικής – «Σε άγνωστα νερά» και «Στο τέλος του κόσμου»- και σε πολλές ακόμη ταινίες του.

Το πρόσωπο, το σώμα, αλλά ακόμα και τη φωνή της Κέιτι Πέρι διαθέτει η Λίζα Κάνον, η οποία θα μπορούσε εύκολα να είναι η χαμένη αδερφή της από την Αυστραλία. Γεννημένη στο Σίδνεϊ, η Κάνον μετακόμισε στο Λας Βέγκας για να εκμεταλλευτεί το θείο δώρο που της έκανε η μητέρα φύση συμμετέχοντας σε σειρά από shows ως Πέρι. Αν και, όπως παραδέχεται, αμείβεται καλά, ξοδεύει ένα πολύ μεγάλο μέρος των κερδών της για να ανανεώνει την γκαρνταρόμπα της με τα κοστούμια της διάσημης ποπ σταρ.

Η μεγαλύτερη δυσκολία του επαγγέλματος για τον σωσία του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, τον Φρανκ Λόιντ Ρόμπερτς, είναι οι χιλιάδες θαυμάστριες του κινηματογραφικού αστέρα, που δεν τον αφήνουν σε ησυχία. Το πιο παράξενο πράγμα που του έχει ζητηθεί είναι να συνοδεύσει μια γυναίκα στον γάμο της κόρης της, ώστε να ζηλέψει ο πρώην σύζυγός της. Την ίδια επιτυχία γνωρίζει και ο Λαμάρ Πίτερς ως σωσίας του Ελβις Πρίσλεϊ.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Δείτε τις φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...