Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Η απάντηση της Σάττι στους haters

Τη στιγμή που το ελληνικό «Ζάρι» της Eurovision ανεβαίνει...

Αυτοκτόνησε ο πρώην σύζυγος της Μουτίδου

Τα χρέη «έπνιξαν» τον επιχειρηματία Θ. Ευαγγελόπουλο, που έβαλε τέλος στη ζωή του με μια σφαίρα στο κεφάλι

Με μία σφαίρα στο κεφάλι, λόγω του οικονομικού αδιεξόδου που αντιμετώπιζε, έβαλε τέλος στη ζωή του το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης ο 43χρονος επιχειρηματίας Θεόδωρος Ευαγγελόπουλος, πρώην σύζυγος της ηθοποιού Σοφίας Μουτίδου και πατέρας της 6χρονης κόρης της. Συντετριμμένη η γνωστή ηθοποιός, που ενημερώθηκε για το τραγικό περιστατικό λίγο μετά τις 4.00 το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, έσπευσε στο μαγαζί με την επωνυμία Στάση 70 στην οδό Πατησίων, που διατηρούσε ο πρώην σύζυγός της. Εκεί, στο υπόγειο του καφέ-ζαχαροπλαστείου στην καρδιά της Αθήνας (στο ύψος του Πεδίου του Αρεως) ο 43χρονος άφησε την τελευταία πνοή του, βυθίζοντας στο πένθος τους συγγενείς και τους φίλους του και αφήνοντας ορφανή την 6χρονη κόρη του Δήμητρα.

Τον άτυχο άνδρα, που κατά πληροφορίες είχαν πνίξει τα χρέη, εντόπισε νεκρό ο συνέταιρός του, ο οποίος μάταια τον αναζητούσε.

Σε κατάσταση σοκ η Σοφία Μουτίδου έδειχνε ότι αδυνατούσε να πιστέψει την τραγωδία. Με τον πρώην σύζυγό της διατηρούσε άριστες σχέσεις, όπως αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες που ανέβαζαν μέχρι πρόσφατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Από τις τελευταίες κοινές εικόνες τους ήταν και εκείνη της Πρωτοχρονιάς, με τους τρεις τους (μαζί με την κόρη τους) να ποζάρουν χαμογελαστοί και να δέχονται ευχές από φίλους. Οσο ήταν παντρεμένοι, ο Θεόδωρος Ευαγγελόπουλος και η Σοφία Μουτίδου έμεναν στην πλατεία Αμερικής.

Ο 43χρονος καταγόταν από την Κοζάνη και το μαγαζί του ήταν γνωστό για τα τρίγωνα Πανοράματος και τα γλυκά Θεσσαλονίκης. Ηταν επίσης στέκι για πολλούς συναδέλφους της ηθοποιού από το θέατρο και την τηλεόραση. Αλλωστε στη σελίδα της καφετέριας στο facebook πολλοί είναι εκείνοι που έχουν φωτογραφηθεί με τον ιδιοκτήτη. Ανάμεσά τους ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, ο Αλέξης Γεωργούλης, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Χρήστος Φερεντίνος.

Στο υπόγειο

Η αποκάλυψη της αυτοχειρίας έγινε όταν ο συνέταιρος του 43χρονου κατέβηκε στην αποθήκη που βρίσκεται στο υπόγειο και στη συνέχεια στην τουαλέτα, όπου αντίκρισε τον επιχειρηματία μέσα σε μια λίμνη αίματος. Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία που απέκλεισε τον χώρο μέχρι να μεταβούν κλιμάκιο της Ασφάλειας Αθηνών και ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έφερε τραύμα στο κεφάλι, ενώ δίπλα στα πόδια του βρέθηκαν ένα πιστόλι και ένας κάλυκας, τα οποία περισυνελέγησαν για να εξεταστούν από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Αστυνομίας.

Από τις πρώτες καταθέσεις που έλαβαν οι Αρχές προκύπτει ότι ο Θεόδωρος Ευαγγελόπουλος είχε περιέλθει σε οικονομικό αδιέξοδο. Η είδηση έχει πέσει σαν βόμβα στη γειτονιά της Πατησίων, με τους ιδιοκτήτες των διπλανών καταστημάτων που γνώριζαν τον αυτόχειρα να κάνουν λόγο για έναν άριστο και ευγενικό επαγγελματία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...

Ελένη Νταράλα: Στο ψυχιατρείο η αδελφή του Νταλάρα!

Ωρες αγωνίας για την ετεροθαλή αδελφή του Γιώργου Νταλάρα,...