Νέο κατάστημα Pizza Fan στο Αιγάλεω!

Η PIZZA FAN, η μεγαλύτερη αλυσίδα pizza delivery στην Ελλάδα άνοιξε νέο κατάστημα στο Αιγάλεω!!!

Η PIZZA FAN, η μεγαλύτερη αλυσίδα pizza delivery στην Ελλάδα άνοιξε νέο κατάστημα στο Αιγάλεω!!!

Στην Ιερά οδό 313, κοντά στο μετρό της Αγίας Μαρίνας,  με εύκολη πρόσβαση και πάντα με καλύτερες τιμές και προσφορές στο  take away.

Η PIZZA FAN, δεν σταματά να αναπτύσσεται και να ανανεώνεται!!! Ανοίγει μαγαζιά σε κεντρικά σημεία για πιο εύκολη πρόσβαση, με την ίδια πάντα ποιότητα.

http://www.pizzafan.gr/katastimata/aigaleo

2015 04 20 18.42.42

INFO:

Η PIZZA FAN είναι 100%  ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του pizza delivery από το 1996,  αποτελώντας σήμερα τη μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα,  που εξυπηρετείαπό 63 καταστήματα  685 περιοχές.

Με βασικό άξονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις πελάτη, η PIZZA FAN από την αρχή της λειτουργίας της έβαλε σε υψηλή προτεραιότητα την κάλυψή τους. Όλα τα προϊόντα της παρασκευάζονται με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, οι οποίες ανανεώνονται και ελέγχονται ποιοτικά καθημερινώς. Είναι η μοναδική αλυσίδα εστίασης που χρησιμοποιεί μόνο υγιεινό μαγείρεμα στο φούρνο και οι πίτσες της είναι πιστοποιημένα ελεύθερες από trans λιπαρά. Οι γεύσεις της είναι πλέον από τις πιο αγαπημένες στην Ελλάδα και η PIZZA FAN πιστή στον πρωταρχικό της στόχο βρίσκεται κοντά σ’ όλους αυτούς που την προτιμούν, πραγματοποιώντας χορηγίες σε σχολεία,  αθλητικούς συλλόγους,  κοινωνικούς φορείς κ.α. παρέχοντας τους το βασικό της προϊόν που είναι το καλό φαγητό σε 15.000  εκδηλώσεις μέχρι τώρα.
www.pizzafan.gr           τηλ. παραγγελιών 18111

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ