Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Κέρδισε την επιμέλεια της κόρης του και την σκότωσε δύο μήνες μετά

Ο Καρλ Γουίτλι ομολόγησε πως σκότωσε πέρυσι τον Μάρτιο την Αλέξα Μαρί Κουίν, όμως αρνείτε τις κατηγορίες περί δολοφονίας.

Ένας πατέρας που κέρδισε την επιμέλεια της τετράχρονης κόρης του μετά από χρόνια δικαστική μάχη με το Κοινοτικό Συμβούλιο του Μπέντφορντ στην Αγγλία, την ξυλοφόρτωσε μέχρι θανάτου δύο μήνες μετά την δικαστική απόφαση.

Ο Καρλ Γουίτλι ομολόγησε πως σκότωσε πέρυσι τον Μάρτιο την Αλέξα Μαρί Κουίν, όμως αρνείτε τις κατηγορίες περί δολοφονίας. Σύμφωνα με τον ίδιο, είχε χάσει την ψυχραιμία του και ξυλοφόρτωσε την μικρή και όταν αντιλήφθηκε πως εκείνη δεν ανέπνεε, κάλεσε άμεσα ασθενοφόρο. Η ποινική δίωξη όμως αναφέρει πως η Αλέξα πιθανότατα ήταν νεκρή ώρες πριν γίνει η επείγουσα κλήση.

Στην δικαστική αίθουσα του Δικαστηρίου St Albans Crown, ειπώθηκε πως βδομάδες πριν το θάνατο της μικρής, ο πατέρας την είχε χτυπήσει με αποτέλεσμα να πέσουν τα δόντια της. Ο Γουίτλι είχε μάλιστα ψάξει στο διαδίκτυο τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να κολλήσει ξανά τα δόντια και πως να κάνει λιγότερο εμφανή τα χτυπήματα.

Ο εισαγγελέας, Κρίστοφερ Ντόνελαν, ισχυρίστηκε πως ο 30χρονος άνδρας προσπάθησε να κερδίσει την επιμέλεια της Αλέξα, καθώς και ενός άλλου τρίχρονου γιου του, ώστε να λάβει προνόμια και ίσως ένα καλύτερο σπίτι.

1 0

Ο Γουίτλι, ο οποίος πάσχει από Υπερκινητικότητα (ADHD), έκλαιγε κατά την διάρκεια που καλούσε τα επείγοντα περιστατικά. Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε, πως στο ιστορικό των αναζητήσεων που είχε κάνει στο διαδίκτυο βρέθηκε πως έψαχνε να βρει τι μπορεί να προκαλέσει η εσωτερική αιμορραγία και είχε ξαναχτυπήσει την κόρη του βδομάδες πριν το τραγικό περιστατικό. Προσπαθούσε μάλιστα να κρύψει την Αλέξα από τα βλέμματα των άλλων και η μικρή για ένα διάστημα δεν πήγαινε στο νηπιαγωγείο.

Η μικρή Αλέξα βρισκόταν για χρόνια σε ανάδοχη οικογένεια, καθώς οι αρχές είχαν αφαιρέσει την επιμέλεια από τη μητέρα της. Τότε δεν ήταν γνωστό ποιος ήταν ο πατέρας της, όμως ένα τεστ DNA απέδειξε το 2012 πως ήταν κόρη του Γουίτλι. Μετά από δικές του προσπάθειες, εκείνος τελικά κέρδισε την επιμέλεια του παιδιού με την τραγική κατάληξη που όλοι ξέρουμε.

Πηγή: Daily Mirror

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...