Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΤΑΥΡΟΣ: Θα γίνετε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού, μόνο αν νιώσετε αυτόνομοι και αυτάρκεις. Ο αθέμιτος ανταγωνισμός είναι…

ΚΡΙΟΣ: Κάποιες φορές η αλλαγή πλεύσης είναι σοφή κίνηση. Αν χρειαστεί να δείτε μια κατάσταση με άλλο μάτι, θα ωφεληθείτε και με την πάροδο του χρόνου θα επιτύχετε αυτά που θέλετε. Να θυμάστε πως πρέπει να είστε ξεκάθαροι τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα γίνετε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού, μόνο αν νιώσετε αυτόνομοι και αυτάρκεις. Ο αθέμιτος ανταγωνισμός είναι γι’ αυτούς που δεν έχουν άλλα όπλα. Μη δέχεστε περιορισμούς που σας φέρνουν σε συναισθηματικά αδιέξοδα και φροντίστε να έχετε καλυμμένα τα νώτα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή έχετε πολλά στο κεφάλι σας, μην τρέχετε περισσότερο απ’ όσο μπορείτε και μην ενδώσετε σε κάποιες προτάσεις που εξαρχής δεν σας ικανοποιούν. Αποφύγετε την κτητική διάθεση που σας χαρακτηρίζει, καθώς η παρουσία ενός φίλου σας θα παίξει καταλυτικό ρόλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη διατηρείτε επιφυλάξεις απέναντι σε άτομα που έχουν αποδείξει την αξία τους. Ολοκληρώνεται ένας κύκλος επαφών για την εξέλιξή σας και θα αρχίσετε να βλέπετε πιο αισιόδοξα την πορεία σας. Αν δεν έχετε όρεξη για δουλειά, αντί να πιέζετε τον εαυτό σας, ξεκουραστείτε.

ΛΕΩΝ: Κάθε σας κίνηση θα είναι σημαντική και πολλές φορές θα νιώσετε ότι εξαρτώνται και άλλα άτομα από τις αποφάσεις σας. Οπότε, για το καλό όλων, σκεφτείτε λογικά και ώριμα. Επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας σε ουσιαστικά θέματα, καθώς η αύξηση της παραγωγικότητάς σας θα εκτιμηθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι ελιγμοί που θα κάνετε σε ό,τι αφορά τον επαγγελματικό τομέα θα σας δικαιώσουν μακροπρόθεσμα. Αν επιλέξετε, έστω και προσωρινά, τη διπλωματική στάση απέναντι σε άτομα που αποδεδειγμένα δεν σας βλέπουν και τόσο φιλικά, θα ανταμειφθείτε με αποκαλύψεις.

ΖΥΓΟΣ: Οι εύστοχες παρατηρήσεις σας ίσως να είναι τελικά πιο τολμηρές απ’ ότι μέχρι σήμερα. Ομως πρέπει να ξέρετε πως αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι, αφού έτσι ανοίγετε πολλά μέτωπα γύρω σας. Γνωρίζετε προκαταβολικά πως οι υπηρεσίες που θα προσφέρετε δεν θα πληρωθούν αναλόγως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να απαγκιστρωθείτε από το στενό περιβάλλον σας. Ανοίξτε τα φτερά σας ακολουθώντας μια νέα προοπτική που μπορεί να σας ανοίξει μεγαλύτερους ορίζοντες σε αυτά που σκέφτεστε και κάνετε. Περιορίστε όσο μπορείτε τα συναισθήματά σας, που αυτή την περίοδο φτάνουν στα άκρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο πόλεμος νεύρων που σας γίνεται αυτή την περίοδο από κάποια άτομα θα είναι τελικά ό,τι καλύτερο, αφού θα σας δώσει μεγαλύτερη δύναμη και θα ισχυροποιήσετε τις απόψεις σας. Μπορεί να μην ακούγεται τώρα τόσο απλό, αλλά σίγουρα θα το διαπιστώσετε στην πορεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενας καλός λόγος κάποιες φορές είναι αρκετός για να ανακουφίσει τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν νιώθετε υποχρεωμένοι σε κάποιους, καλό θα ήταν να αναγνωρίσετε την προσφορά τους. Για τους περισσότερους από εσάς τα αποτελέσματα στον επαγγελματικό χώρο θα είναι θετικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διαπιστώνετε πλέον πως είστε πολύ κοντά σε μια μεγάλη απόφαση κι αν υπερισχύσει η λογική σας, θα μπορέσετε να είστε πιο ξεκάθαροι για τα βήματα που επιλέξετε να ακολουθήσετε. Η νοσταλγία και οι αναμνήσεις δεν θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε την κακή σας διάθεση.

ΙΧΘΥΕΣ: Η σκληρή γλώσσα που μπορεί να χρησιμοποιήσετε πιθανώς να σας βγάλει από μια δύσκολη θέση, αλλά ίσως και να σας κρατήσει σε αγωνία για την έκβαση που μπορεί να έχει μια συζήτηση. Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο πια και έχει αρχίσει να σας κουράζει.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...