Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

«Είδε την Αννυ» στα χέρια μιας ξένης γυναίκας

Ο δικηγόρος της οικογένειας λέει ότι η μητέρα αναγνώρισε την κόρη της σε φωτογραφία που της έδειξε η ΕΛ.ΑΣ.

Αφαντη παραμένει η μικρή Αννυ και όσο περνούν οι μέρες οι αστυνομικοί εξετάζουν ακόμα και το χειρότερο σενάριο. Το θρίλερ της εξαφάνισής της περιέπλεξε ακόμα περισσότερο χθες η φωτογραφία μιας γυναίκας με ένα κοριτσάκι, που έμπαιναν σε ταξί στον Πειραιά, την οποία έδειξαν οι αστυνομικοί στη μητέρα Δημητρίνα Μπορίσοβα! Οι Αρχές άλλωστε είχαν ζητήσει υλικό από τις κάμερες ελέγχου κυκλοφορίας και τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης καταστημάτων στην ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας. Την ίδια στιγμή που πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν ότι η απάντηση της 25χρονης Δημητρίνα ήταν αρνητική, ο δικηγόρος των γονιών της μικρής, ο Σταύρος Γεωργίου, υποστήριξε πως η Βουλγάρα αναγνώρισε σε ποσοστό 85% την Αννυ.

Μιλώντας στην «Espresso» οκ. Γεωργίου είπε: «Η μητέρα μού είπε ότι αναγνώρισε το κοριτσάκι. Μου ανέφερε πως τα μάγουλα και η κατατομή του προσώπου είναι της κόρης της. Μια μητέρα αναγνωρίζει το παιδί της, ακόμη κι αν η φωτογραφία είναι μακρινή, όπως στην προκειμένη περίπτωση. Γίνονται προσπάθειες να βελτιωθεί η ποιότητα της φωτογραφίας».

Ο ίδιος κατήγγειλε πως οι αστυνομικοί κρύβουν πληροφορίες από τους γονείς του παιδιού: «Δεν μας τα λένε όλα. Εχουν στα χέρια τους κρίσιμες μαρτυρίες. Εμαθα πως κατέθεσε κάποιος ότι το παιδί εθεάθη στην οδό Θήρας, στην Κυψέλη. Εμαθα επίσης ότι έχει προσαχθεί ο ιδιοκτήτης του ταξί μέσα στο οποίο απεικονίζεται το παιδί. Να δώσουν στη δημοσιότητα τη συγκεκριμένη φωτογραφία!»

Στο μεταξύ, η τετράχρονη ζούσε τους τελευταίους δύο μήνες υπό ακατάλληλες συνθήκες, όπως διαπίστωσαν οι άντρες του τμήματος Προστασίας Ανηλίκων και της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος. Οι μαρτυρίες που έχουν λένε ότι το παιδί γινόταν καθημερινά μάρτυρας άγριων καβγάδων και ξυλοδαρμών μεταξύ των γονιών του.

Εχει επιβεβαιωθεί, κατά πληροφορίες, ότι (αν και μόλις 4 ετών) η Αννυ προσπαθούσε να ξεφεύγει από αυτό το περιβάλλον, καθώς είχε μάθει να ανοίγει την πόρτα και να περιφέρεται στην πολυκατοικία!

Κανένα στοιχείο

Οι αστυνομικοί δεν έχουν ακόμα το παραμικρό στοιχείο για το πού μπορεί να βρίσκεται η αγνοούμενη μικρούλα, ενώ η μητέρα του βιολογικού της πατέρα σε δηλώσεις της υποστήριξε ότι δίνει αμοιβή 5.000 ευρώ σε όποιον τη βρει! Μια πληροφορία αναφέρει ότι η μικρή εκδήλωνε επίμονα την επιθυμία της να επιστρέψει στη Βουλγαρία και να μείνει μαζί με τον παππού και την γιαγιά της από την πλευρά της μητέρας της, που τη μεγάλωσαν.

Χθες η μητέρα, ο 27χρονος πατέρας και ο 70χρονος που φιλοξενούσε την 25χρονη οδηγήθηκαν στο Α’ Μονομελές Αυτόφωρο για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Ομως έλαβαν αναβολή για τις 12 Μαΐου προκειμένου να εξεταστεί από πραγματογνώμονα γιατρό ο 27χρονος, ο οποίος δήλωσε εξαρτημένος χρήστης, και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Θεοδόσης Π. Πάνου,
Ντέμη Ντάβαρη

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...