Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

10 νέοι καυτοί άγγελοι

Οι καινούργιες καλλονές στην πασαρέλα της Victoria’s Secret.

Τα φτερά των διάσημων Αγγέλων της Victoria’s Secret δεν έμειναν για πολύ κρεμασμένα. Πέρασαν σε νέες, εξίσου καλλίγραμμες πλάτες κοριτσιών με ενδιαφέρον βιογραφικό. Το all star roster που αποτελείται από διάσημα μοντέλα, όπως η Λίλι Ολντριτζ, η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, η Αντριάνα Λίμα, η Μπεχάτι Πρίνσλο και η Κάντις Σουάνπολ, ενισχύεται, όπως ανακοίνωσε η εταιρία πριν από λίγες μέρες, με δέκα νέες καλλονές από διάφορες γωνιές του κόσμου, με εφόδια, εκτός από την ομορφιά, καφέ ζώνη του καράτε, γνώση βιολιού και πολλή όρεξη για μαγείρεμα! Ο εμπλουτισμός της «κοριτσοπαρέας» έχει αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη ομάδα μοντέλων με συμβόλαιο που είχε ποτέ στην ιστορία της η μεγάλη εταιρία εσωρούχων, όπως τονίζει η ίδια στη σχετική ανακοίνωσή της. Με αυτόν τον δυναμικό τρόπο η Victoria’s Secret προσπαθεί να κλείσει τα στόματα όσων, ως άλλες Κασσάνδρες, προέβλεψαν την αρχή του τέλος για την «αυτοκρατορία του lingerie» μετά την αποχώρηση της Ντούτζεν Κρος και της Κάρλι Κλος. Η 22χρονη Κλος τερμάτισε το συμβόλαιό της με την εταιρία στο τέλος της περασμένης χρονιάς, καθώς ήθελε να ασχοληθεί με «μια νέα επιχειρηματική ευκαιρία», όπως είπε, ενώ η 30χρονη Κρος δεν ανανέωσε επειδή ήθελε να ασχοληθεί με τις μυριάδες άλλες υποχρεώσεις της.

Ελσα Χοσκ: Υψος: 1,77 μ. – Βάρος: 57 κιλά – Διαστάσεις: 86-58-90

Η 26χρονη Σουηδέζα άρχισε το μόντελινγκ όταν ο πατέρας της πήγε φωτογραφίες της σε ένα πρακτορείο μοντέλων. Η καλλονή κατάφερε για ένα διάστημα να συνδυάσει αυτήν τη δραστηριότητά της με την καριέρα της στο επαγγελματικό μπάσκετ, αλλά τελικά άφησε το γήπεδο για full time απασχόληση σε φωτογραφίσεις και πασαρέλα για οίκους όπως οι Dior και  Dolce & Gabbana.

Τζακ Τζαγκάσιακ: Υψος: 1,80 μ. – Βάρος: 55 κιλά – Διαστάσεις: 80-59-87

Η Μόνικα Τζακ Τζαγκάσιακ είναι 21 ετών και προέρχεται από αθλητική οικογένεια της Πολωνίας. Ξεκίνησε ως μοντέλο το 2007, όταν ανακαλύφθηκε σε ένα casting που έγινε σε τοπικό εμπορικό κέντρο. Στα 15 της έκανε το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και απέκτησε στην πιάτσα της μόδας τη φήμη του πιο καυτού νέου προσώπου, φήμη που της εξασφάλισε συμβόλαιο με τον οίκο Calvin Klein.

Τζάσμιν Τουκς: Υψος: 1,75 μ. – Βάρος: 55 κιλά – Διαστάσεις: 89-61-87

Η 24χρονη ανακαλύφθηκε από τους «κυνηγούς κεφαλών» της μόδας στο showroom της στιλίστριας μητέρας της. Το σώμα της είχε σμιλευτεί από τα 14 χρόνια γυμναστικής που έκανε ως παιδί και από το βόλεϊ που έπαιζε στο σχολείο. Η πρώτη δουλειά της ήταν το 2010 σε καμπάνια της Ugg και αμέσως μετά της Gap. Παρά τη λεπτή σιλουέτα της, η ίδια δηλώνει παθιασμένη με το φαγητό και τη δοκιμή νέων, εξωτικών πιάτων.

Κέιτ Γκριγορίεβα: Υψος: 1,80 μ. – Βάρος: 55 κιλά – Διαστάσεις: 83-61-89

Η 25χρονη Ρωσίδα δεν κατάφερε να περάσει τους προκριματικούς για τον διαγωνισμό «Μις Ρωσία» το 2010. Ωστόσο το 2012 αποδείχθηκε καλύτερη χρονιά, καθώς ήρθε δέκατη στον διαγωνισμό και συμμετείχε στο ρωσικό «Next Top Model». Το 2014 περπάτησε στην πασαρέλα για την Donna Karan και στη συνέχεια για τους Oscar de la Renta, Tory Burch, Ralph Lauren κ.λπ. Στο μεταξύ είχε πάρει πτυχίο στον χορό και Στο marketing.

Λαΐς Ριμπέιρο: Υψος: 1,80 μ.- Βάρος: 54 κιλά – Διαστάσεις: 80-58-84

Η 24χρονη άρχισε το μόντελινγκ το 2009 στη χώρα της, τη Βραζιλία. Γρήγορα  κίνησε το ενδιαφέρον του διεθνούς κυκλώματος και βρέθηκε με δουλειές για οίκους όπως οι Chanel, Louis Vuitton και Dolce & Gabbana. Κατά τα λοιπά, της αρέσει πολύ να γυμνάζεται κάνοντας μποξ και παίζοντας βόλεϊ και ποδόσφαιρο, ενώ έχει πάθος με τον χορό σάλσα.

Μάρθα Χαντ: Υψος: 1,78 μ. – Βάρος: 55 κιλά – Διαστάσεις: 86-64-86

Η 26χρονη από τη Βόρεια Καρολίνα έχει ήδη στο ενεργητικό της 180 περάσματα στην πασαρέλα. Είναι κολλητή φίλη με την Τέιλορ Σουίφτ και την Κάρλι Κλος και όταν δεν μαγειρεύει για τον εαυτό της και τους φίλους της, κάνει σερφ και χορό. Η πρώτη δουλειά της στο μόντελινγκ ήρθε το 2007 και ήταν στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι για τον Issey Miyake.

Ρόμι Στριντ: Υψος: 1,77 μ. – Βάρος: 54 κιλά – Διαστάσεις: 79-58,5- 84

Η 19χρονη Ολλανδέζα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τη διακόσμηση και τη μαγειρική και της αρέσει να διατηρείται σε φόρμα με μποξ και τρέξιμο. Το 2011 υπέγραψε συμβόλαιο με το γραφείο μοντέλων DNA και τρία χρόνια αργότερα έκανε την πρώτη της πασαρέλα για τη Victoria’s Secret. Είχαν προηγηθεί δουλειές με σχεδόν όλους τους μεγάλους οίκους.

Σάρα Σαμπάιο:  Υψος: 1,72 μ. – Βάρος: 54 κιλά – Διαστάσεις: 81-60-87

Η καλλονή από την Πορτογαλία είναι αναγνωρίσιμη κυρίως μέσω των συνεργασιών της με την εταιρία Calzedonia. Η 23χρονη είναι επίσης το πρώτο μοντέλο από τη χώρα της που φιγουράρει στο τεύχος με τα μαγιό του «Sports Illustrated» (2014), έχει καφέ ζώνη στο καράτε, παίζει βιολί και λατρεύει το σερφ.

Στέλα Μάξγουελ: Υψος: 1,75 μ. – Βάρος: 54 κιλά – Διαστάσεις: 81-58,5-84

Η 24χρονη Στέλα Μάξγουελ είναι ιρλανδικής καταγωγής αλλά γεννήθηκε στο Βέλγιο, όπου έμεινε έως τα 13 της, όταν και μετακόμισε με την οικογένειά της σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Η ομορφιά της δεν πέρασε απαρατήρητη και στο πανεπιστήμιο είχε τις πρώτες προτάσεις για μόντελινγκ. Δηλώνει λάτρης των σπορ με ρακέτα, της πεζοπορίας στο βουνό και των ταξιδιών.

Τέιλορ Χιλ: Υψος: 1,76 μ. – Βάρος: 55 κιλά – Διαστάσεις: 81-56-84

Η 19χρονη, ενώ βρισκόταν σε ένα ράντσο του Κολοράντο, συναντήθηκε με τον Τζιμ Τζόρνταν, ατζέντη και φωτογράφο. Γρήγορα έγινε ένα από τα κορίτσια που φιγουράρουν στους καταλόγους της Intimissimi και της H&M. Της αρέσουν η μουσική, το διάβασμα, το snowboard και η γιόγκα.

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...