Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Σαββατοκύριακο 02-03 Μαΐου 2015

ΔΙΔΥΜΟΙ: ΝΙΩΘΕΤΕ ανανεωμένοι, είστε πιο συνεργάσιμοι και έχετε τη διάθεση να σκεφτείτε θετικά το θέμα των…

ΚΡΙΟΣ: ΠΡΕΠΕΙ να διαχειριστείτε τις σχέσεις με ρεαλισμό, καθώς ήδη έχετε καταλάβει ότι -τουλάχιστον στον επαγγελματικό τομέα- κάποιοι εκμεταλλεύονται την υποχωρητικότητά σας, η οποία στην πραγματικότητα όμως δεν είναι τόσο αθώα όσο θέλετε να δείχνετε. Αισθανθείτε πιο εδραιωμένοι και δείξτε τις πραγματικές προθέσεις σας. Η φιλοδοξία μπορεί να σας οδηγήσει στην επιτυχία, αλλά εξαρτάται πώς θα τη χρησιμοποιήσετε, ώστε να μείνετε αγαπητοί. Σίγουρα δεν είστε και από τους πιο εύκολους ανθρώπους προκειμένου να ανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες που θα εξελιχθούν σε φιλίες, αλλά αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε. Να είστε ευγενείς και διπλωμάτες, χωρίς να παρασύρεστε ή να ενθουσιάζεστε εύκολα. Βγείτε έξω, διασκεδάστε, συναναστραφείτε κόσμο και παράλληλα διατηρήστε τις ίδιες παλιές φιλίες σας. Να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας προκειμένου να μην εκθέσετε την υγεία σας σε κινδύνους.

ΤΑΥΡΟΣ: ΚΑΝΤΕ κάποιες αλλαγές στις συνήθειες και τις απόψεις σας προκειμένου να εντυπωσιάσετε κάποια άτομα αλλά και διότι δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στη γοητεία που θα εκπέμψουν κάποιοι που θα εισβάλουν ορμητικά στη ζωή σας. Κάντε οικονομία δυνάμεων, ώστε να αποφύγετε την υπερκόπωση και τα νεύρα. Ηρεμία, ύπνος και αρκετές δόσεις ψυχαγωγίας θα είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Η ενασχόληση με τον εαυτό σας θα σας ωφελήσει ψυχολογικά και θα αναδείξει τη γοητεία σας. Φροντίστε τον οργανισμό σας και δώστε του τα περιθώρια να ξεσπάει και να εκτονώνεται. Οπως φαίνεται τίποτα δεν σας εξυπηρετεί και καλό θα ήταν να επανεξετάσετε τις βάσεις που θέτετε, ειδικά στις φιλίες σας, ώστε να υπάρχουν ισοτιμία, αμοιβαία αναγνώριση και κατανόηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: ΝΙΩΘΕΤΕ ανανεωμένοι, είστε πιο συνεργάσιμοι και έχετε τη διάθεση να σκεφτείτε θετικά το θέμα των σχέσεων ή τον δεσμό σας. Η γνώμη που έχει για εσάς το αγαπημένο σας πρόσωπο θα παίξει καθοριστικό ρόλο, ενώ οι αδέσμευτοι θα προχωρήσετε σε νέες κατακτήσεις. Θα επηρεαστεί αρνητικά η ψυχολογία σας, με αποτέλεσμα να είστε αρκετά ευέξαπτοι με τους άλλους. Οι συγκρούσεις με τα άτομα του οικογενειακού χώρου θα είναι αναπόφευκτες και αν δεν μπορείτε να σιωπήσετε, τουλάχιστον κρατηθείτε μακριά από πειρασμούς που μπορούν να βάλουν σε κίνδυνο τις σχέσεις σας. Υπάρχουν ακόμη αρκετές δυσκολίες να ξεπεράσετε, ώστε να πάψετε να νιώθετε απογοητευμένοι από προβλήματα που συναντάτε σε αρκετούς τομείς της ζωής σας. Μην προβείτε σε ριψοκίνδυνες ενέργειες, όπως επενδύσεις ή δάνεια, αλλά φροντίστε τα χρήματα που έχετε να είναι ασφαλή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΕΠΕΙΔΗ έως τώρα φροντίζατε να είστε μονίμως απασχολημένοι με τα επαγγελματικά θέματα, ήρθε η στιγμή να ασχοληθείτε και με τα οικογενειακά, τα οποία έχετε αφήσει στην άκρη. Ετσι και αλλιώς χρειάζεστε ξεκούραση, τόσο σωματική όσο και ψυχική, αφού είστε αρκετά επιφορτισμένοι με τις εξελίξεις που τρέχουν. Ξεκουραστείτε ώστε να μαζέψετε την ενέργεια που σας λείπει και να γίνετε και πάλι δυνατοί και ακμαίοι. Διατηρήστε ένα επίπεδο στις συζητήσεις, στις συναντήσεις και στις επαφές σας προκειμένου να προωθήσετε τα σχέδιά σας, ενώ παράλληλα αυτό θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές στη συναισθηματική ζωή σας. Οσοι παραμένετε αδέσμευτοι, οι πιθανότητες να ανακαλύψετε το άλλο σας μισό θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Η διπλωματία είναι ένα ταλέντο που εσείς δεν το διαθέτετε στο μέγιστο και χρειάζεται να το εξασκήσετε, ώστε να μη βρεθείτε αντιμέτωποι με τα αρνητικά συναισθήματα των άλλων.

ΛΕΩΝ: ΚΡΑΤΗΣΤΕ χαμηλούς τόνους ώστε να μη δυσκολέψετε τα πράγματα και δημιουργήσετε ψυχρότητα. Φροντίστε η επαγγελματική δράση σας να μην ξεπερνάει τα επιτρεπτά όρια, όσο αποφασισμένοι και αν είστε όσον αφορά τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε. Ελιχθείτε πιο ευέλικτα, αλλά μην πάρετε οριστικές αποφάσεις για θέματα που καίνε, ειδικά όταν αυτά θα αφορούν άλλους, των οποίων δεν έχετε τη σύμφωνη γνώμη. Οι δύσκολοι πλανητικοί συνδυασμοί που υπήρξαν, έφεραν συχνά εκρηκτικές καταστάσεις στις σχέσεις με τα οικεία σας πρόσωπα. Η ένταση που θα διατηρείται θα επηρεάζει λίγο πολύ τις οικογενειακές σχέσεις σας. Προτού εκφράσετε πόσο τους αγαπάτε ή πόσο σας έχουν θυμώσει με τις παρεμβάσεις τους, ακούστε τις απόψεις και τις ανάγκες τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΜΕ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ θα καταφέρετε να εκφράσετε καλύτερα αυτά που θέλετε και θα βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, καθώς θα διαισθάνεστε ότι δεν θα υπάρξουν παρεξηγήσεις, ακριβώς επειδή δεν θα έχετε την πρόθεση να μειώσετε κανέναν. Οι γνωριμίες που θα έχετε θα είναι πολλές, κάποιες ευχάριστες, κάποιες προκλητικές και κάποιες αρκετά χρήσιμες. Με τη χάρη, τη γοητεία, τη φιλικότητα και την καλή διάθεση θα προσελκύσετε πολλά άτομα. Αναθεωρήστε κάποιες συμπεριφορές σας που μπλοκάρουν τα θέλω σας. Δεν χρειάζεται να θεωρείτε τον συμβιβασμό πράξη καταπίεσης, διότι όταν είναι σωστός, επιφέρει την ισορροπία και τη δημιουργικότητα μέσα από την κατανόηση και τη συμφιλίωση με τον εαυτό σας και τους άλλους. Τα αποτελέσματα στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να είναι πιο άμεσα, αλλά σίγουρα θα είναι ορατά και σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ: Η ΑΙΣΘΗΣΗ ελευθερίας που θέλετε να νιώσετε, είτε προκειμένου να μπορέσετε να απαλλαγείτε από αναμνήσεις είτε προκειμένου να συγχωρήσετε κάποιον που σας απογοήτευσε, θα είναι η αρχή, ώστε να δοκιμάσετε και πάλι την τύχη σας στον ερωτικό τομέα. Ενα ταξίδι που θα πραγματοποιήσετε, μπορεί να γίνει η αιτία να γνωρίσετε έναν καινούργιο σύντροφο που θα σας φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα τα οποία έχετε καταπιέσει και έτσι θα αναγνωρίσετε ότι η ανάγκη για έναν αληθινό σύντροφο δεν χάθηκε, απλώς δεν είχατε βρει το κατάλληλο πρόσωπο για να εκφραστείτε. Οι εκπλήξεις που θα έχετε θα σας αποζημιώσουν για τις δυσκολίες που περάσατε τα δύσκολα χρόνια. Πρέπει να είστε έτοιμοι να αποφασίσετε για μια σχέση, διότι -κακά τα ψέματα- όσο γοητευτικοί και αν είστε, οι άλλοι δεν είναι διατεθειμένοι να σας παρακαλούν αιώνια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ θα περάσετε μια περίοδο που τα ερωτήματα για τις σχέσεις σας θα είναι πολλά. Τα διλήμματα για το αν πρέπει να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τη σχέση σας ή αν θα ήταν καλύτερα να φύγετε, θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά. Θα προσπαθήσετε αρκετές φορές να γίνετε κατανοητοί από τον σύντροφό σας και να του εξηγήσετε τι ακριβώς έχετε ανάγκη, αλλά επειδή δεν θα το καταφέρνετε και δεν αντέχετε να επαναλαμβάνετε μια συζήτηση, θα αρχίσετε να αναζητείτε μόνοι σας τις λύσεις. Ομως μη χρησιμοποιήσετε τον φόβο της απόρριψης σαν προπέτασμα ώστε να αποφύγετε τις ευθύνες σας. Εξάλλου, ακόμη δεν είστε βέβαιοι αν θέλετε να κάνετε πραγματικές αλλαγές στην ερωτική ζωή σας και μπορεί να μιλάτε για την ανάγκη σας να κάνετε κάτι εντυπωσιακό και ενδιαφέρον, αλλά τελικά, ακόμη και αν θα το βρίσκατε, δεν θα ήσασταν σίγουροι αν θέλετε να αλλάξετε τη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ότι σε καθετί που κάνετε σπαταλάτε τρομερή ενέργεια, ο κίνδυνος της εξάντλησης ελλοχεύει. Μην αφήσετε τις υπέρμετρες δραστηριότητές σας και την έντονη κοινωνική ζωή να απειλήσουν την υγεία σας. Βάλτε όρια σε ό,τι κάνετε, είτε είναι δουλειά είτε διασκέδαση. Φροντίστε τον εαυτό σας αποφεύγοντας την υπερένταση και το άγχος. Ο τρόπος με τον οποίο αναλύετε τις καταστάσεις σε πολλά σημεία είναι σωστός και αποτελεσματικός. Η ανάγκη σας για συνεργασίες θα γίνεται αισθητή, αλλά είναι σημαντικό να μη βασίζεστε για τις κινήσεις σας στη σκληρή λογική ούτε όμως και στο απόλυτο συναίσθημα. Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στα δύο, αναλύστε τον ανταγωνισμό που υπάρχει στα οικονομικά συμφέροντα και μετά προχωρήστε σε αποφάσεις σημαντικές για το μέλλον σας. Η ανανέωση των σχέσεών σας, φιλικών και κοινωνικών, είναι κάτι που σίγουρα το χρειάζεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ΑΝΑΛΥΣΤΕ τα συναισθήματά σας με νηφαλιότητα προσέχοντας τις αλλαγές στη διάθεσή σας, καθώς είναι κρίμα να γκρεμίσετε ό,τι χτίσατε. Απελευθερωθείτε από ορισμένα πράγματα και ιδέες και εμβαθύνετε περισσότερο στις καταστάσεις κάνοντας επανεκτιμήσεις. Εσείς που δεν έχετε μια σταθερή σχέση φαίνεται πως θα μπορέσετε να αποζημιωθείτε για τις δυσκολίες που περάσατε. Η αίσθηση ελευθερίας που θα νιώθετε θα σας κάνει να απαλλαγείτε από αναμνήσεις ή να συγχωρήσετε κάποιον που σας απογοήτευσε και να κάνετε μια καινούργια αρχή προκειμένου να δοκιμάσετε και πάλι την τύχη σας στον ερωτικό τομέα. Βέβαια δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να βρεθείτε ξανά με παλιές αγάπες και να ανακαλύψετε πως υπάρχουν ακόμη συναισθήματα που σας συνδέουν. Οπως και να ‘χει, η αγάπη υπάρχει στη ζωή σας, γι’ αυτό απογειωθείτε και απολαύστε την.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ΚΡΙΣΗ σας για το αν ταιριάζετε θα είναι σαφώς πιο ρεαλιστική, ενώ παράλληλα θα μπορέσετε να προσεγγίσετε με ευαισθησία και ευθύτητα το πρόσωπο που θέλετε και να του δείξετε πώς είστε τώρα. Ξαναγνωριστείτε από την αρχή προκειμένου να δείτε πού ταιριάζετε και ποια πράγματα πρέπει να γεφυρώσετε. Η κατανόηση και η συνεννόηση είναι εφικτές, αρκεί βέβαια να το επιδιώξετε και εσείς. Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι είναι ένα ταξίδι ρομαντικό, μακριά από τις καθημερινές τριβές και υποχρεώσεις. Το ενδιαφέρον που θα δείξετε στον σύντροφό σας θα φέρει μια γλυκιά συνύπαρξη και η ατμόσφαιρα θα είναι γλυκιά, ζεστή και ευχάριστη, ενώ η αίσθηση σιγουριάς που θα πάρετε θα σας βοηθήσει ακόμη και στις προσπάθειές σας για αναγνώριση στον επαγγελματικό τομέα.

ΙΧΘΥΣ: Η ΠΕΙΡΑ σάς έχει διδάξει να ελίσσεστε σωστά και να είστε ολοκληρωτικά υπεύθυνοι στις κινήσεις σας. Είναι η καλύτερη περίοδος ώστε να προχωρήσετε σε μια εκ βάθρων αναδιοργάνωση. Επιλέξτε τον κύκλο ανθρώπων που θα σας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας και παράλληλα προωθήστε μακροπρόθεσμες επενδύσεις. Κατασταλάξτε ως προς τις κινήσεις που θέλετε να κάνετε, διότι σημασία έχει να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και αυτό θα γίνει μόνο αν πειραματιστείτε. Μη μένετε στην επιφάνεια, αλλά κάντε αναλύσεις στη λεπτομέρεια. Οργανώστε τη δουλειά σας, με σκοπό να σας μείνουν περισσότερες ώρες για ψυχαγωγία και επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες προκειμένου να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Οι εξελίξεις θα σας βοηθήσουν για νέα ξεκινήματα, όμως προσέξτε, αφού η προσκόλληση στο «εγώ» σάς φέρνει εγωισμό και καταπίεση στις σχέσεις και η προσκόλληση στο «εσύ» καταντά σκλαβιά για εσάς.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...