Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ανω κάτω το ξενοδοχείο της ηδονής

Οι νύχτες ακολασίας των swingers στο χλιδάτο «Cactus» από 177 ζευγάρια που έκαναν τα πάντα

5r3qe4tw3t 6Πέντε νύχτες ακολασίας, με ανταλλαγή συντρόφων και ερωτικά παιχνίδια χωρίς όρια, έζησαν 177 ζευγάρια σε χλιδάτο ξενοδοχείο του Ηρακλείου Κρήτης. Το «Cactus Royal Spa & Resort» στη Σταλίδα μετατράπηκε σε… φρούριο από τις 28 Απριλίου έως και χθες προκειμένου να διασφαλιστεί η απόλυτη εχεμύθεια που είχαν ζητήσει οι εκατοντάδες swingers από το εξωτερικό αλλά και την Ελλάδα, οι οποίοι συμμετείχαν στο πενθήμερο σεξ πάρτι.

5r3qe4tw3t 3Η «Espresso» αποκαλύπτει γαργαλιστικές λεπτομέρειες για όσα έκαναν άνω κάτω το ξενοδοχείο, στο οποίο μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα παραμείνουν ακόμα λίγες ημέρες τουλάχιστον εννέα άτομα που δεν χόρτασαν τις «καυτές» βραδιές! Σε αυτούς δόθηκε η σαφής εντολή να κυκλοφορούν πλέον ευπρεπώς ενδεδυμένοι, αφού το ξενοδοχείο ανοίγει ξανά τις πύλες του για τους τουρίστες. Οι υπόλοιποι swingers αναχώρησαν χθες, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Οπως είπαν στην «Espresso» πηγές από το ξενοδοχείο, όσα έγιναν στους χώρους (στα δωμάτια, στην πισίνα κ.α.) σόκαραν τους υπαλλήλους, αν και ήταν προετοιμασμένοι, αφού ξεπέρασαν και τη φαντασία τους!

Ενδεικτική είναι η έκπληξη ρεσεψιονίστ του ξενοδοχείου την πρώτη ημέρα, όταν είδε να διασχίζει τον διάδρομο ένας άντρας ολόγυμνος, ενώ γρήγορα τον ακολούθησαν κι άλλοι (άντρες και γυναίκες) που φορούσαν μόνο γυαλιά ηλίου, ενώ ορισμένοι κρατούσαν ένα ποτήρι ποτό ή 5r3qe4tw3t 1αναψυκτικό.

Οι swingers περπατούσαν νωχελικά και κάθε τόσο σταματούσαν για να μιλήσουν σε άλλα ζευγάρια, αλλά όχι για πολλή ώρα. Μάθαιναν ο ένας το μικρό όνομα του άλλου, ίσως και από ποια χώρα ήταν -ή τίποτα από τα δύο- και σχεδόν αμέσως αντάλλαζαν ταίρι και πήγαιναν μαζί είτε στην πισίνα είτε στα δωμάτιά τους για να… γνωριστούν καλύτερα!

Glory holes 

Οι συμμετέχοντες είχαν όλα όσα ζήτησαν: Υπήρχαν χώροι όπου κάποιοι έκαναν σεξ, ενώ μπορούσαν ταυτόχρονα να κοιτούν μέσα από glory holes (τρύπες ηδονής) ένα άλλο ζευγάρι κατά τη διάρκεια των ερωτικών περιπτύξεων. Σύμφωνα με πηγές από το «Cactus», στη συντριπτική του πλειονότητα οι swingers δήλωσαν ικανοποιημένοι από τη διοργάνωση που έστησε το ολλανδικό swingers club SDC.

Οι πέντε θεματικές βραδιές είχαν τίτλους «Το όνειρο του Πάσχα» (με γυναίκες «κουνελάκια» αλά «Playboy»!), «Studio 69» (με αέρα 70s), «Λευκή βραδιά» (με άντρες και γυναίκες να φορούν λευκά εσώρουχα), «Μπουντουάρ της Αφροδίτης» και «Κήπος του Αδωνη» (με γυναίκες θεές και άντρες πολεμιστές)!

1.000 ευρώ για κάθε συμμετοχή5r3qe4tw3t 4

Στο «πάρτι» που διοργάνωσε στην Κρήτη το ολλανδικό SDC, στο πλαίσιο του εορτασμού των 15 ετών λειτουργίας του, έλαβαν μέρος swingers από την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική. Καθένας πλήρωσε σχεδόν 1.000 ευρώ για τις πέντε θεματικές βραδιές.

Οι συμμετέχοντες «συνοδεύονταν» από περίπου 40 άτομα τα οποία ήταν υπεύθυνα για τις υπηρεσίες, την επιτήρηση και την… περιφρούρησή τους.

Οπως έγινε γνωστό, οποιοσδήποτε δεν είχε σχέση με τη διοργάνωση δεν μπορούσε να περάσει στο εσωτερικό του ξενοδοχείου πεζή με αυτοκίνητο κι αυτό γιατί οι συμμετέχοντες ήθελαν να αισθάνονται απελευθερωμένοι κάθε λεπτό, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Εύα Παπαδάτου 

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...