Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Φρενίτιδα για τη νεογέννητη πριγκίπισσα

Με αυστηρό τελετουργικό παρουσιάστηκε το Σάββατο στους πολίτες η κορούλα του Γουίλιαμ και της Κέιτ

5rt35gw54ey5et 2Οι «ροζ» ρυθμοί παραμένουν φρενήρεις στη Βρετανία, όπου οι πολίτες πέρασαν ένα ευτυχισμένο Σαββατοκύριακο απολαμβάνοντας τα νέα της γέννησης ακόμη ενός μέλους της βασιλικής οικογένειας. Το σκηνικό ήταν ακριβώς ίδιο με εκείνο της γέννησης του μικρού Τζορτζ, σχεδόν δύο χρόνια πριν, και το ανάλογο «τελετουργικό» ακολουθήθηκε κατά γράμμα, προσφέροντας θέαμα.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ Κάθριν εισήχθη στο μαιευτήριο νωρίς το πρωί του Σαββάτου, γέννησε την κόρη της λίγο μετά τις 8.30 και το απόγευμα, ύστερα από μια σύντομη δημόσια εμφάνιση, επέστρεψε στο ανάκτορο του Κένσινγκτον, όπου από χθες το μεσημέρι άρχισε η παρέλαση συγγενών. Κάρολος και Καμίλα, Μάικλ και Κάρολ Μίντλετον και φυσικά η θεία 5rt35gw54ey5et 11Πίπα ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στην κατοικία του Γουίλιαμ και της Κέιτ, με τον πρίγκιπα της Ουαλίας και τη δούκισσα της Κορνουάλης να περνούν πάνω από μία ώρα με την εγγονή τους, η οποία χαίρει άκρας υγείας, όπως άλλωστε και η μαμά της. Η βασίλισσα Ελισάβετ θα γνωρίσει τη δισέγγονή της μάλλον αύριο, ενώ ο θείος Χάρι όταν επιστρέψει από την Αυστραλία.

Η νεογέννητη πριγκίπισσα είναι τέταρτη στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, μετά τον αδελφό, τον πατέρα και τον παππού της Κάρολο. Τη γέννησή της ανήγγειλε τελάλης, ενώ η επίσημη ανακοίνωση έγινε με σημείωμα που αναρτήθηκε στο προαύλιο του Μπάκιγχαμ. Εξω από το μαιευτήριο ήταν συγκεντρωμένο πλήθος που ξέσπασε σε πανηγυρισμούς όταν ανακοινώθηκε η γέννηση της μικρής.

5rt35gw54ey5et 12H Κέιτ και ο Γουίλιαμ έκαναν μια σύντομη εμφάνιση μαζί με τη νεογέννητη κόρη τους που είχε αποκοιμηθεί στην αγκαλιά της μητέρας της, προκειμένου οι εκατοντάδες φωτογράφοι, εικονολήπτες και δημοσιογράφοι που είχαν συγκεντρωθεί μπροστά από το μαιευτήριο Σεντ Μέρι του Λονδίνου να αποτυπώσουν με τις κάμερές τους το πρώτο στιγμιότυπο του βρέφους. Κατόπιν το πριγκιπικό ζεύγος επέστρεψε για λίγα λεπτά στο μαιευτήριο, απ’ όπου έφυγε με ένα μαύρο Range Rover με κατεύθυνση το παλάτι του Κένσινγκτον. Λίγες ώρες νωρίτερα ο ασορτί με τον μπαμπά του πρίγκιπας Τζορτζ «έκλεψε» λίγη από τη δημοσιότητα της αδελφής του κάνοντας δημόσια εμφάνιση στον περίβολο του μαιευτηρίου και χαιρετώντας δειλά τον κόσμο.

Ο βρετανικός Τύπος υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά τη γέννηση της πριγκίπισσας και μόνο η εφημερίδα «The Independent» δεν είχε στο πρωτοσέλιδό της το βασιλικό μωρό, προτιμώντας να επικεντρωθεί στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Μαΐου. Οι «Sunday Times» διάλεξαν τον πιο εντυπωσιακό τίτλο, «Η νέα πριγκίπισσα του λαού», παραπέμποντας στην Νταϊάνα. Στο κύριο άρθρο της η εφημερίδα γράφει: «Είναι της μόδας και πράγματι είναι δύσκολο να αντισταθείς στον πειρασμό να αδιαφορήσεις για το τσίρκο που περιβάλλει σήμερα μια βασιλική γέννηση» και επικαλείται τους «εκκεντρικούς μοναρχικούς» που είχαν κατασκηνώσει μπροστά από το μαιευτήριο Σεντ Μέρι του Λονδίνου και το πλήθος των τηλεοπτικών δικτύων που περίμεναν λεπτό προς λεπτό τα γεννητούρια.

5rt35gw54ey5et 1Εγινε πάλι μητέρα την ίδια μέρα (!) με τη Μίντλετον

Τίναξε τις πιθανότητες στον αέρα η Μόνικα Τάνο γεννώντας το παιδί της την ίδια ημέρα με την Κέιτ Μίντλετον. Αυτό που τρέλανε τους αριθμούς είναι ότι πριν από δύο χρόνια γέννησε το προηγούμενο παιδί της πάλι την ίδια ημέρα με τη δούκισσα του Κέμπριτζ, κάτι που, όπως λένε οι ειδικοί, μπορεί να συμβεί μόνο μία φορά στα 2.000.000.

Η 35χρονη Πολωνή γέννησε στο σπίτι της στο Μπέρμιγχαμ τη μικρή Αουρέλια στη 1.47 του Σαββάτου. Λίγες ώρες αργότερα, στις 8.34, η Κέιτ Μίντλετον έφερνε στον κόσμο την κόρη της. Το απίθανο είναι ότι η Μόνικα Τάνο είχε γεννήσει την κόρη της Λιλιάνα στις 22 Ιουλίου του 2013, την ίδια ημέρα που γεννήθηκε ο πρίγκιπας Τζορτζ. «Είναι τεράστια σύμπτωση. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Νιώθω εκπληκτικά που έχω δύο παιδιά που γεννήθηκαν μαζί με τα βασιλικά παιδιά» δήλωσε περιχαρής στα μέσα ενημέρωσης η Τάνο.

5rt35gw54ey5et 9Χρυσές δουλειές με στοιχήματα για το πιθανό όνομα 

Παροξυσμός επικρατεί για το όνομα της νεογέννητης πριγκίπισσας, με τα βρετανικά γραφεία στοιχημάτων να κάνουν χρυσές δουλειές. Τα δε ποσοστά που δίνουν για κάθε πιθανό όνομα αλλάζουν ώρα με την ώρα. Το μεσημέρι της Κυριακής, μία ημέρα μετά τη γέννηση της μικρής πριγκίπισσας, τα Αλις και Σαρλότ θεωρούνταν τα επικρατέστερα. Για τη στοιχηματική εταιρία Ladbrokes και τα δύο συγκέντρωναν τις ίδιες πιθανότητες, με απόδοση 3 προς 1.

Οσον αφορά τα υπόλοιπα ονόματα, οι πιθανότητες ήταν για τη Ladbrokes ήταν Βικτόρια 5/1, Ελίζαμπεθ 6/1, Ολίβια 7/1. Αλεξάνδρα 8/1, Νταϊάνα 10/1, Μαίρη 12/1, Φράνσις, Γρέις και Σαμάνθα 25/1. Η William Hill έδινε στα ονόματα Ελίζαμπεθ και Ολίβια 5/1 και στο Βικτόρια 11/2. Τέλος, η Coral έδινε το Ολίβια 4/1, τα Βικτόρια και Ελίζαμπεθ 6/1, το Αλεξάντρα 9/1, το Νταϊάνα 10/1, τα Γρέις και Μαίρη 16/1.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...