Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Διπλή (!) χαρά για τους Κονιτόπουλους

Ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος στα 62 του χρόνια θα γίνει και πάλι πατέρας. Ο γιος του Μάριος – Γιάννης ντύθηκε το Σάββατο γαμπρός

Διπλή χαρά για τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο! Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, που εδώ και πολλά χρόνια εκπροσωπεί επάξια το νησιώτικο τραγούδι, πάντρεψε προχθές τον 26χρονο γιο του Μάριο-Γιάννη, τον οποίο γνωρίσαμε πρόσφατα από τη συμμετοχή του στο «The Voice 2», ενώ σε λίγους μήνες θα γίνει και πάλι μπαμπάς.

4r25tgwrhet 1Ο μικρότερος γιος του νησιώτη τραγουδιστή από τον δεύτερο γάμο του με την Ελληνοαμερικανίδα Ιωάννα Χαμηλοβλέφαρη παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου, στη Βαρυμπόμπη. Η αγαπημένη του Σοφία Γαβρίδη έλαμπε στο πλευρό του φορώντας ένα υπέροχο νυφικό με μακρύ πέπλο. Κρατώντας μια ανθοδέσμη από λευκά ανοιξιάτικα λουλούδια και μοβ ορχιδέες, ο γαμπρός περίμενε καρτερικά στην είσοδο της εκκλησίας. Ντυμένος με μπλε κοστούμι με λευκό πουκάμισο, ήταν ιδιαίτερα ψύχραιμος και χαμογελαστός, δεχόμενος τα πειράγματα των φίλων του.

Η νύφη, που είναι τελειόφοιτος δημοσιογραφίας, έφτασε με καθυστέρηση 10 λεπτών, λίγο μετά τις 20.00. Συνοδευόταν από τον πατέρα της Παναγιώτη Γαβρίδη και τον αδελφό της Νίκο, ενώ τα βιολιά έπαιζαν παραδοσιακά τραγούδια του γάμου.

Κουμπάρα των νεονύμφων ήταν η στενή φίλη της Σοφίας, Αννα Μπογιατζάρα, ενώ από το μυστήριο δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο αδελφός του γαμπρού, ο 29χρονος Μιχάλης που επίσης είναι τραγουδιστής, οι αγαπημένοι καλλιτέχνες της μουσικής οικογένειας (η Ειρήνη, η Αγγελική, η Στέλλα, η Νάσια των Κονιτοπουλαίων και η Ελένη Λεγάκη), αλλά και πολλοί φίλοι του ζευγαριού. Οπως ήταν αναμενόμενο, ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι -σε κέντρο του Μενιδίου-, στη διάρκεια του οποίου τα νησιώτικα και δη της Νάξου, απ’ όπου κατάγονται οι Κονιτοπουλαίοι, έδωσαν και πήραν.

Δημοτικοί χοροί

Ωστόσο τα ποντιακά και οι δημοτικοί χοροί είχαν επίσης την τιμητική τους στο γλέντι που κράτησε μέχρι τις 6.00 το πρωί, προς τιμήν της οικογένειας της νύφης, που κατάγεται από την Καλαμάτα και τον Πόντο. Ο Γιώργος Γαμδιεράκης έπαιξε βιολί για χάρη του αγαπημένου του θείου, με τη μητέρα του Νάσια Κονιτοπούλου να τον συνοδεύει τραγουδιστικά. Το ειδύλλιο του Γιάννη Κονιτόπουλου και της Σοφίας Γαβρίδη άρχισε πριν από τρία χρόνια. Πρωτοσυναντήθηκαν όταν ήταν παιδάκια σε σπίτι φιλικού τους ζευγαριού και 20 χρόνια μετά σε ένα αθηναϊκό κέντρο διασκέδασης, όπου εμφανιζόταν ο Γιάννης.

«Ηρθε σαν πελάτισσα στο μαγαζί. Μετά ξαναήρθε με την παρέα της και έτσι σιγά σιγά γνωριστήκαμε. Πρώτα γίναμε φίλοι και μετά προέκυψε ο έρωτας» λέει γελώντας στην «Espresso» ο Γιάννης Κονιτόπουλος. «Υστερα από ένα χρόνο γνωριμίας λογοδοθήκαμε, μετά αρραβωνιαστήκαμε και στα τρία χρόνια παντρευτήκαμε. Συζούμε εδώ και δύο χρόνια».

Περιμένει τον πελαργό η 34χρονη σύζυγός του

Ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Από τη μία πάντρεψε τον γιο του και από την άλλη ετοιμάζεται να γίνει και πάλι μπαμπάς, αφού η 34χρονη σύζυγός του Σπυριδούλα είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Μπορεί να έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας -28 χρόνια τους χωρίζουν-, ωστόσο το ζευγάρι δηλώνει τρισευτυχισμένο.

Η γνωριμία

«Ισως στην αρχή της γνωριμίας μας, όταν ήμουν 25 χρόνων, να υπήρχαν κάποιες σκέψεις, αλλά με την πάροδο των χρόνων έπαψα να βλέπω τέτοιες διαφορές. Αυτό που με νοιάζει είναι να είναι καλά και να τον κάνω να χαμογελάει και να περνάει όμορφα» λέει η τρίτη κατά σειρά σύζυγος του 62χρονου νησιώτη παραδοσιακού τραγουδιστή, που έχει ακόμα έναν μεγάλο γιο, τον 28χρονο Μιχάλη.

Γνωρίστηκαν πριν από εννέα χρόνια και παντρεύτηκαν το 2011 στην Κύθνο. Η πανέμορφη σύζυγος του Βαγγέλη Κονιτόπουλου διατηρούσε στο παρελθόν μαγαζί στην Κύθνο, ενώ έχει σπουδάσει βρεφονηπιοκόμος, επάγγελμα που δεν άσκησε ποτέ. «Πριν τον γνωρίσω προσωπικά -γιατί τον ήξερα μόνο ως καλλιτέχνη- άκουγα παραδοσιακά τραγούδια και ήμουν θαυμάστριά του. Το 2005 έκανα στο μαγαζί του τραπέζι για τη γιορτή μου κι εκεί έγινε η… μοιραία γνωριμία. Οταν η σχέση μας άρχισε να γίνεται πιο προσωπική, ανακάλυψα όλη την γκάμα του χαρακτήρα αλλά και του ταλέντου του» δήλωσε στην «Espresso».

Η απογοήτευση στο τάλεντ σόου «Voice»

Τον Γιάννη Κονιτόπουλο τον γνώρισε το πανελλήνιο από το τάλεντ σόου «The Voice». O 26χρονος πήρε μέρος στα «Blinds» ερμηνεύοντας το «Θέλω να με νιώσεις» του Νίκου Βέρτη. Oμως κανένας από τους τέσσερις κριτές δεν γύρισε κι έτσι δεν συνέχισε. Οταν η επιτροπή έμαθε πως είναι γιος του Βαγγέλη Κονιτόπουλου, ο Αντώνης Ρέμος σχολίασε πως έπρεπε να είχε ερμηνεύσει ένα νησιώτικο τραγούδι. Παρά την αποκάλυψη πως η παραγωγή του σόου έδωσε συγκεκριμένα τραγούδια στον γιο του, ο νησιώτης τραγουδιστής στη συνέντευξή του στην «Εspresso» έκανε σφοδρή επίθεση προς τον Αντώνη Ρέμο λέγοντας πως δεν έχει δείξει την ελάχιστη ευαισθησία στο παραδοσιακό τραγούδι.

Αλκίνοος Μπουνιάς
Φωτό: Δημήτρης Γκολφομήτσος

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...