Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Εξωση στην ξανθιά με τα κολασμένα βογκητά

Ο δικαστής «διώχνει» από την πολυκατοικία την άτακτη ενοικιάστρια που κρατούσε ξάγρυπνους τους γείτονες με τα βογκητά της

Με γέλια μέχρι δακρύων και σεξουαλικά υπονοούμενα από το ακροατήριο εκδικάστηκε από το Ειρηνοδικείο της Αθήνας το πρωί της Δευτέρας η δικαστική διαμάχη ανάμεσα σε 13 ενοίκους πολυκατοικίας δυτικής συνοικίας της Αθήνας και τη… φλογερή 50άρα ενοικιάστρια του δεύτερου ορόφου, την οποία κατηγόρησαν ότι τους αναστάτωνε με τα βογκητά της κατά τη διάρκεια των ερωτικών συνευρέσεών της! Την υπόθεση, που πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης, είχε αποκαλύψει η «Espresso» στις 17 Φεβρουαρίου σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της.

Οι δικαστές άκουγαν έκπληκτοι τους μηνυτές να εξιστορούν με κάθε λεπτομέρεια το μαρτύριό τους, όπως είπαν, λόγω της… αχαλίνωτης συμπεριφοράς της γειτόνισσάς τους. Κάποια στιγμή η αίθουσα μετατράπηκε ξαφνικά σε «αρένα» και δεν ήξεραν αν έπρεπε να γελάσουν ή να διακόψουν την εκδίκαση!

Οσο κι αν οι μάρτυρες προσπάθησαν να κρατήσουν ένα επίπεδο, τόσο οι ερωτήσεις της έδρας και των δικηγόρων όσο και το πάθος τους να κερδίσουν την υπόθεση τούς έκαναν να… βγουν από τα ρούχα τους και να βγάλουν στη φόρα τ’ «άπλυτα» της ξανθιάς 50άρας!

Χαρακτηριστικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στην έδρα και σε κάποιους μάρτυρες, οι οποίοι (λόγω του προχωρημένου της ηλικίας τους) ντρέπονταν να περιγράψουν όσα άκουγαν κάθε φορά που στηνόταν ερωτικό «γλέντι» στον δεύτερο όροφο.

Μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις η πρόεδρος αναγκάστηκε να τους πιέσει για να ακουστεί η αλήθεια με τους σωστούς όρους. Σε έναν χρειάστηκε να επαναλάβει αρκετές φορές την ερώτηση «Τι ακούγατε;», για να εισπράξει την απάντηση: «Ντρέπομαι να πω». Η πρόεδρος επέμενε: «Πείτε μου, γιατί δεν γίνεται διαφορετικά» και ο άνδρας προσπάθησε να γίνει όσο πιο συγκεκριμένος μπορούσε: «Ακούγαμε έντονη ερωτική συνεύρεση από το διαμέρισμά της. Εντονα βογκητά, πολλά “αχ”»! Η «ζωηρή» γειτόνισσα δεν ήταν παρούσα στη δίκη και εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της. Η απόφαση για το μέλλον της στην πολυκατοικία ήταν ότι θα πρέπει να αλλάξει… ερωτική φωλιά μέσα στο επόμενο διάστημα, αλλά και να καταβάλει τα χρήματα για τα ενοίκια στον ιδιοκτήτη, όπως και τα κοινόχρηστα που χρωστάει.

Το εξώδικο

Η αρχή της διαμάχης έγινε με το εξώδικο που έστειλε στην 50χρονη ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, μετά τις καθημερινές διαμαρτυρίες που δεχόταν από τους γείτονες: «Από την πρώτη νύχτα της διαμονής σας στο διαμέρισμα εσείς και οι σύνοικοί σας τα μεσάνυχτα ως τα ξημερώματα είχατε ανάρμοστη ερωτική συμπεριφορά, ιδιαίτερα θορυβώδη και ενοχλητική αισθητά, που διαταράσσει την κοινή ησυχία και ιδίως προσέβαλε τα χρηστά ήθη και την προσωπικότητα των ενοίκων της πολυκατοικίας, καθόσον ήτο αισθητό ότι αφορούσε περιπτύξεις με άτομα του ίδιου φύλου. Η ως άνω συμπεριφορά ήτο ανάρμοστη, προσβλητική και πρωτόγνωρη για τα ήθη των ενοίκων της πολυκατοικίας».

«Οι κραυγές ηδονής ήταν από ερωτικές ταινίες» 

Η ξανθιά 50άρα δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά απάντησε με δικό της εξώδικο, στο οποίο αποκαλεί τους γείτονές της «φελλούς», ενώ ισχυρίστηκε πως οι κραυγές ηδονής δεν ήταν δικές της, αλλά των… πρωταγωνιστριών στις ερωτικές ταινίες που της αρέσει να παρακολουθεί: «Ουδείς εξ υμών αντελήφθη ότι επρόκειτο περί τεχνολογικού προϊόντος προβολής εικόνας και ήχου σεξουαλικού περιεχομένου, το οποίο βεβαίως άπαντες (ως εσείς οι συνομολογείτε) απολαύσατε, αφού δεν διαθέτετε το σθένος να το κάνετε εντός των τοίχων σας, ήτοι δεν αγοράζετε τέτοιου περιεχομένου ταινίες και βεβαίως δεν σας κατακρίνω γι’ αυτό. (…) Μάλλον αποτελεί ανεκδήλωτους ευσεβείς σας πόθους, καθόσον ουδεμία άλλη εξήγηση υπάρχει από την οργιώδη σεξοφαντασία των αυτοχρισμένων μαρτύρων του γεγονότος»!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...