Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Αυξημένος κίνδυνος αναπηρίας για πρόωρα βρέφη

Η προωρότητα, που ορίζεται ως η γέννηση πριν από...

Ανδρουλάκης και Δούκας ήπιαν τον «καφέ της ειρήνης» στο δημαρχείο της...

«Ανακωχή» για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και...

«Secret song»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε και συγκίνησε πάνω...

Απίστευτη φρίκη: Μπαμπάς Χάνιμπαλ για τη μικρή Αννυ!

Μίλησε το τρίτο πρόσωπο. Λύγισαν ακόμη και οι έμπειροι αστυνομικοί όταν άκουσαν όλες τις λεπτομέρειες από τον 27χρονο παιδοκτόνο

4q345tq354 7Δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να περιγράψουν το μέγεθος της φρίκης από τις αποκαλύψεις για τον τραγικό χαμό της μικρούλας Αννυ από τα χέρια του ανθρωπόμορφου κτήνους που την έφερε στη ζωή. Ο 27χρονος Βούλγαρος πατέρας όχι μόνο της στέρησε τη ζωή (με άγνωστο μέχρι στιγμής τρόπο, αφού το θολωμένο από τα ναρκωτικά μυαλό του δεν του επιτρέπει να πει τι ακριβώς συνέβη), αλλά και κανιβάλισε σαν άλλος Χάνιμπαλ Λέκτορ το αγγελούδι προκειμένου να εξαφανίσει κάθε ίχνος ενός από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα στα ελληνικά χρονικά! Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της αναζήτησης της μικρής από τις Αρχές ο ίδιος έδωσε… ρεσιτάλ υποκριτικής «σκηνοθετώντας» την οργή και την ανησυχία του για το κορίτσι μπροστά στις κάμερες!

Εριξε κομμάτια στα σκουπίδια

Με τον πιο ανατριχιαστικό και αρρωστημένο τρόπο, που ξεπερνά την πιο αβυσσαλέα φαντασία, έφτασε στο σημείο να τεμαχίσει το νεκρό παιδί του και να το… μαγειρέψει στην κατσαρόλα με λαχανικά (!), ώστε να μη μυρίσει και όποιος έβλεπε πεταμένα στα σκουπίδια τα κομμάτια να νομίζει ότι ήταν απλώς φαγητό! Ακόμη και οι πολύπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας λύγισαν όταν μάρτυρας-κλειδί τούς αποκάλυψε τι είχε συμβεί στο χαμογελαστό κοριτσάκι.

Το τρίτο πρόσωπο (ομοεθνής τους) επιβεβαίωσε τους φόβους που είχαν εδώ και λίγες ημέρες, έπειτα από το παραλήρημα που είχε στην Ασφάλεια ο 27χρονος Στανισλάβ Καπαρτσίεφ. Σε μία από τις καταθέσεις που έδωσε ο τοξικομανής «πα-τέρας», τον οποίο 4q345tq354 5όλοι αποκαλούσαν «Σάββα», φώναζε έξαλλος: «Σε λίγο θα μου πείτε ότι σκότωσα το παιδί μου, το έκοψα κομμάτια και το πέταξα στη λεκάνη»! Η φράση αυτή έκανε τους αστυνομικούς να «παγώσουν», καθώς θεώρησαν ότι έκρυβε κάποιο «μήνυμα» παραδοχής. Προχώρησαν σε ενδελεχή έρευνα μαζί με τους ειδικούς των εργαστηρίων στο υπόγειο σπίτι του Βούλγαρου στην οδό Μιχαήλ Βόδα, αναζητώντας κηλίδες αίματος.

Με τη χρήση ειδικών υγρών, οι ειδικοί του CSI της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να εντοπίσουν δύο κηλίδες αίματος στην τουαλέτα. Τα συνέκριναν με το DNA από τα ρουχαλάκια της τετράχρονης και τα αποτελέσματα βγήκαν το βράδυ της Κυριακής. Τότε άρχισαν να καταλαβαίνουν πως βρίσκονται μπροστά σε ένα έγκλημα χωρίς προηγούμενο, καθώς το ένα από τα δείγματα είχε γενετικό υλικό της Αννυ! Δεν ήταν παρά μια μικρή κηλίδα που θα μπορούσε να προέρχεται από ένα επιπόλαιο οικιακό τραύμα. Τελικά, δεν ήταν έτσι…

Ενταλμα σύλληψης

4q345tq354 3Αμέσως οι αστυνομικοί εξασφάλισαν ένταλμα σύλληψης και πέρασαν χειροπέδες στον 27χρονο «Σάββα». Στην Ασφάλεια ο νεαρός έσπασε και παραδέχτηκε ότι κάποια από τις ημέρες που η μητέρα του κοριτσιού Δημητρίνα Μπορίσοβα έλειπε στη Γερμανία, ο ίδιος έπεσε σε λήθαργο μετά τη χρήση ηρωίνης και όταν συνήλθε αντίκρισε την Αννυ νεκρή! Φέρεται ότι υποστήριξε πως τα έχασε και τότε μπήκε σε εφαρμογή το ανατριχιαστικό σχέδιο.

Τεμάχισε το νεκρό κοριτσάκι και έβρασε τα κομμάτια του προκειμένου να τα εξαφανίσει πετώντας τα σε κάδους απορριμμάτων σαν υπολείμματα γεύματος, ενώ τα πιο μαλακά μόρια τα 4q345tq354 4έριξε στη λεκάνη του μπάνιου! Ωστόσο, οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ο παιδοκτόνος να θανάτωσε την κόρη του με φρικτά βασανιστήρια. Ο ίδιος άλλωστε παραδέχτηκε ότι ζήλευε το παιδί, επειδή η μητέρα του το αγαπούσε περισσότερο απ’ ό,τι εκείνον!

Ποινική δίωξη και στη μητέρα για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο

Αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, της περιύβρισης νεκρού, της ηθικής αυτουργίας σε ψευδορκία και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας βρίσκεται πλέον ο 27χρονος πατέρας της Αννυ μετά τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον θάνατο του μικρού κοριτσιού στο διαμέρισμά του, στο κέντρο της Αθήνας.

Την ίδια ώρα στο στόχαστρο των δικαστικών Αρχών βρίσκεται και η 25χρονη μητέρα Δημητρίνα Μπορίσοβα, η οποία επίσης συνελήφθη, χθες το βράδυ, κατόπιν σχετικού εντάλματος για τα αδικήματα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και της ψευδορκίας. Ποινική δίωξη για ψευδορκία ασκήθηκε σε ένα ακόμη πρόσωπο που φέρεται ότι εμπλέκεται στην υπόθεση-θρίλερ.

Σε δηλώσεις του ο συνήγορος της μητέρας Σταύρος Γεωργίου (εμφανίστηκε συγκλονισμένος με τη φρικιαστική εξέλιξη της υπόθεσης) ανέφερε ότι η 25χρονη Βουλγάρα βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και αδυνατεί να πιστέψει όσα συνέβησαν στην κόρη της. «Είναι τραγική η εικόνα της μητέρας. Δεν μπορεί κανείς να 4q345tq354 6διανοηθεί ότι το παιδί είναι νεκρό. Από την ενημέρωση που είχε η μητέρα από την Αστυνομία τής είπαν ότι ο δράστης από ζήλια προς εκείνη, επειδή αγαπούσε το παιδί της περισσότερο από τον ίδιο, σκότωσε την Αννυ» είπε ο κ. Γεωργίου και πρόσθεσε: «Κατεβαίνουν οι γονείς της από τη Βουλγαρία. Ελπίζω να βρουν πτώμα να θάψουν».

Ο φίλος του αποκάλυψε την αλήθεια

Ενας φίλος του αδίστακτου παιδοκτόνου άνοιξε τον δρόμο για την εξιχνίαση του φρικιαστικού εγκλήματος, με κατάθεση-φωτιά που έδωσε σε κλιμάκιο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, το οποίο 4q345tq354 1ταξίδεψε την Παρασκευή στη Σόφια. Πρόκειται για έναν Βούλγαρο (τον είχε αναφέρει η μητέρα της Αννυ, με το όνομα «Νίκι») που φέρεται επίσης ότι είναι τοξικομανής.

Το ζευγάρι τού είχε παραχωρήσει το υπόγειο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα, όταν η 25χρονη Δημητρίνα Μπορίσοβα και ο 27χρονος Σάββας πήγαν στην πατρίδα τους, και έφυγε από αυτό όταν η μητέρα της Αννυ αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα προκειμένου να αναζητήσει την κόρη της.

Γιατί κατέθεσε

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος προφανώς 4q345tq354 8κατάλαβε πως αν δεν μιλούσε, ήταν πιθανό να βρεθεί μπλεγμένος στο φρικτό έγκλημα. Ετσι, είπε αρχικά στους Ελληνες αστυνομικούς ότι ο 27χρονος πατέρας του κοριτσιού τού είχε εκμυστηρευθεί πως το παιδί είναι νεκρό! Ο Βούλγαρος μάρτυρας μεταφέρθηκε στην Ελλάδα με συνοπτικές διαδικασίες και προσήχθη στη συνέχεια στην Ασφάλεια Αττικής, όπου κατέθεσε όσες λεπτομέρειες γνώριζε για το έγκλημα. Οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα αυτιά τους όταν τον άκουσαν να τους λέει πως έμαθε ότι ο φίλος του τεμάχισε το νεκρό κορίτσι και έπειτα… μαγείρεψε τα κομμάτια με λαχανικά και μπαχαρικά προκειμένου να μυρίζει σαν φαγητό, όταν θα πετούσε τα κομμάτια!

Θεοδόσης Π. Πάνου 

Η μικρούλα Αννυ σε ευτυχισμένες στιγμές από τη σύντομη ζωή της:

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...