Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μπάτσελορ στην Αθήνα για τον πρίγκιπα της Σουηδίας

Ταξίδι-έκπληξη, με χορούς βουτιές και εκδρομές, οργάνωσαν οι φίλοι του Σουηδού Καρλ Φίλιπ

34er34twertg 6Γλέντησε αλά ελληνικά ο πρίγκιπας Καρλ Φίλιπ της Σουηδίας σε ένα μπάτσελορ πάρτι που κράτησε τέσσερις μέρες και περιλάμβανε από βουτιές στην παραλία του Αστέρα και χορούς με αιθέριες παρουσίες σε trendy νυχτερινά κλαμπ μέχρι εκδρομή εν πλω και ποδοσφαιρικές ντρίμπλες στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού, στο Κορωπί.

Ολα άρχισαν την περασμένη Πέμπτη, οπότε οι φίλοι του 35χρονου γαλαζοαίματου, που θα παντρευτεί στις 13 Ιουνίου το πρώην μοντέλο Σοφία Χέλκβιστ, σχεδόν τον… απήγαγαν για τις ανάγκες του μπάτσελορ-έκπληξη που είχαν διοργανώσει! Το συγκεκριμένο βράδυ ο πρίγκιπας επρόκειτο να παραστεί στα γενέθλια του πατέρα του, βασιλιά Κάρολου Γουστάβου της Σουηδίας. Ωστόσο τα σχέδια άλλαξαν έπειτα από την παρέμβαση των κολλητών του και κάπως έτσι βρέθηκε να «πετάει» για τη χώρα μας με πτήση της SAS μέσω Φρανκφούρτης.

34er34twertg 4Φτάνοντας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», αργά το βράδυ, ο Καρλ Φίλιπ και οι φίλοι του κατέλυσαν αμέσως στο ξενοδοχείο «Αστέρας», στη Βουλιαγμένη. Το επόμενο πρωί έφυγαν όλοι μαζί με ιστιοπλοϊκό για μια μίνι κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό και έριξαν τελικά άγκυρα στην Αίγινα. Εκεί ο πρίγκιπας πήρε μια πρώτη γεύση από την ομορφιά της ελληνικής εξοχής, έκανε το μπάνιο του, γεύτηκε παραδοσιακές νοστιμιές και δήλωσε ενθουσιασμένος με την ελληνική φιλοξενία.

Λάτρης του ποδοσφαίρου (και fan του Σουηδού επιθετικού Μάρκους Μπεργκ που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό), ο μέλλων γαμπρός ζήτησε να επισκεφθεί και τις εγκαταστάσεις των «πράσινων» στο Κορωπί. Εκεί έπαιξε μπάλα με τους φίλους του φορώντας τη φανέλα με το τριφύλλι.

Στον «Αστέρα»

Πάντως εκείνο που χάρηκε περισσότερο απ’ όλα ο πρίγκιπας ήταν το κολύμπι στην πλαζ του «Αστέρα». Σε πριβέ χώρο του πολυτελούς ξενοδοχείου στήθηκε μάλιστα τρικούβερτο γλέντι από το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν στην παρέα του πρίγκιπα προστέθηκε -σύμφωνα με πληροφορίες- και ο Πάρης Κασιδόκωστας. Ο Καρλ Φίλιπ τον είχε γνωρίσει στο παρελθόν μέσω της αδελφής του, της πριγκίπισσας Μαντλέν, με την οποία ο Ελληνας κροίσος φημολογούνταν ότι διατηρούσε δεσμό.

34er34twertg 2Το ίδιο βράδυ η αντροπαρέα γλέντησε σε μοδάτο κλαμπ των νοτίων προαστίων πίνοντας κοκτέιλ και απολαμβάνοντας το θέαμα των σέξι χορευτριών. Οπως έγραψε η ιστοσελίδα The Royal Chronicles, ο Σουηδός πρίγκιπας βρέθηκε στη χώρα μας με πρωτοβουλία του Χρήστου Χρύσανθου, Ελληνα που ζει στη Στοκχόλμη και διατηρεί εκεί εστιατόριο.

Το μοντέλο που θέλει να γίνει… Κέιτ Μίντλετον

Οταν η Σοφία Χέλκβιστ (φωτό) γνώρισε και ερωτεύτηκε τον γιο του βασιλιά της Σουηδίας Κάρολου 16ου Γουστάβου και της βασίλισσας Σίλβια, κανένας δεν περίμενε ότι το ειδύλλιό τους θα έφτανε μέχρι τον γάμο. Κι όμως! Μερικές φορές η ζωή… αντιγράφει το σινεμά. Μοντέλο και τηλεστάρ, η 29χρονη Σοφία είχε σκανδαλίσει ολόκληρη τη Σουηδία με τις προκλητικές πόζες της και τα γυμνά της σε ένα ριάλιτι γεμάτο σεξ και αλκοόλ, το «Paradise Hotel», φτάνοντας μάλιστα μέχρι τον τελικό. Τον πρώτο καιρό η βασιλική… πεθερά δεν επιθυμούσε καθόλου αυτό τον γάμο. Χρειάστηκε να περάσουν πέντε χρόνια για να βάλει νερό στο κρασί της και να δώσει τη συγκατάθεσή της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι, ο διάδοχος του σουηδικού θρόνου και η Χέλκβιστ θα ανέβουν τα σκαλιά του παρεκκλησίου στο παλάτι της Στοκχόλμης στις 13 Ιουνίου και ώρα 16.30. Οσο για την ίδια τη Σοφία; Είναι πλέον μία άλλη γυναίκα. Με πρότυπο την Κέιτ Μίντλετον, οι image makers του παλατιού άλλαξαν το χρώμα στα μαλλιά της, το στιλ στο ντύσιμό της και την έκαναν… μετρ στις φιλανθρωπίες. Οπως αρμόζει σε μια πριγκίπισσα δηλαδή!

Ηλίας Μαραβέγιας 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....