Ετοιμάζεται για νυφούλα η Ελληνίδα Lady Gaga

Νυφούλα θα ντυθεί τον Νοέμβριο η… Ελληνίδα Lady Gaga. Μιλάμε βεβαίως για την…

Νυφούλα θα ντυθεί τον Νοέμβριο η… Ελληνίδα Lady Gaga. Μιλάμε βεβαίως για την τραγουδίστρια των Vegas Μελίνα Μακρή, η οποία μας έχει συνηθίσει κατά καιρούς σε πολύ εκκεντρικές εμφανίσεις, ενώ μοιάζει κιόλας με την Αμερικανίδα σταρ. Με πολλή χαρά η Μελίνα ανακοίνωσε τις προάλλες την είδηση του γάμου της με τον ηχολήπτη και μουσικό Στάθη Λαγογιάννη.

Το ζευγάρι είναι μαζί επτά χρόνια, αλλά η σχέση του δεν είχε γίνει γνωστή, καθώς ο Στάθης είναι χαμηλών τόνων και φρόντιζε πάντοτε να στέκεται διακριτικά στο πλευρό της δημοφιλούς κυρίας Vegas. Τώρα όμως, που το ζευγάρι πήρε την απόφαση να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο, ήρθαν οι επίσημες ανακοινώσεις. Πάντως η Μελίνα δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τις γαμήλιες προετοιμασίες. Αλλωστε, όπως είπε, υπολείπονται επτά μήνες για το μυστήριο και έχει όλο τον καιρό μπροστά της να οργανώσει τα πάντα στην εντέλεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χεράκι χεράκι Γκαγκάκη και Καπράλος

Πού πετύχαμε το ζεύγος.Πιο ερωτευμένη από ποτέ φαίνεται πως...

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Πέτρος Κωστόπουλος: Συγκινήθηκε όταν είδε το πατρικό του – «Έφυγα 16 χρονών»

Μια συγκινητική έκπληξη περίμενε τον Πέτρο Κωστόπουλο το μεσημέρι...

Η εστεμμένη μαστροπός της Μυκόνου – Ρεπορτάζ «φωτιά» για το κύκλωμα με τα «goal girls»

Μια εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία στο παρελθόν είχε χαράξει...

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το βραδινό look με δαντελένιο κορμάκι στο πλευρό του Θέμη Σοφού

Με μια εμφάνιση που ισορροπεί ανάμεσα στο κομψό και...

Σπάνια δημόσια έξοδος Έλληνα ηθοποιού με την όμορφη σύζυγό του

«Με την σύζυγό μου είμαστε και μαζί από τότε που ξεκίνησα, οπότε είναι δίπλα μου σε όλη την πορεία»