Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο «Λεωνίδας» και ο… Ξέρξης αστυνομικός!

Συνέλαβαν στο Ηρώδειο και μήνυσαν για επαιτεία τον άνεργο 24χρονο Λευτέρη Μυλωνόπουλο που πόζαρε με τουρίστες ντυμένος Σπαρτιάτης στρατηγός

Μήνες τώρα ο Λευτέρης Μυλωνόπουλος αποτελεί τουριστική ατραξιόν ντυμένος με τη σπαρτιατική στολή και χαρίζοντας μια… αρχαιοελληνική «νότα» σε όσους επισκέπτονται την Ακρόπολη, το Καλλιμάρμαρο, το Μοναστηράκι και τη Ρωμαϊκή Αγορά. Ομως ο 24χρονος που κατάφερε σαν άλλος Λεωνίδας να νικήσει το «τέρας» της ανεργίας, σύρεται σήμερα στα δικαστήρια, καθώς (σε μια μάλλον ανεξήγητη επίδειξη υπέρμετρου ζήλου) η Ελληνική Αστυνομία τον κατηγορεί για επαιτεία! Ολοι έμαθαν μέσα από τις σελίδες της «Espresso» τον περασμένο Σεπτέμβριο για τον νεαρό που ζώνεται καθημερινά τη βαριά στολή του βασιλιά Λεωνίδα και φωτογραφίζεται με τουρίστες από όλον τον κόσμο. Με αυτόν τον τρόπο ο Λευτέρης κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με την ανεργία, καθώς όποιος θέλει και έχει την οικονομική ευχέρεια του δίνει κάτι για να τον ευχαριστήσει που ποζάρει μαζί του. Ομως, όπως εξιστορεί ο ίδιος, έχει μπει πλέον σε μια απίστευτη περιπέτεια!

34eqw34rweasf 1«Βρισκόμουν κοντά στο Ηρώδειο και φωτογραφιζόμουν με τουρίστες, όταν με πλησίασαν δύο αστυνομικοί. Ο ένας από αυτούς μου είπε σε έντονο ύφος να φύγω, γιατί αυτό που κάνω είναι επαιτεία. Του εξήγησα ότι επαιτεία είναι η ζητιανιά και ότι εγώ δεν είμαι ζητιάνος, ότι ποτέ δεν ζητώ χρήματα και ότι όποιος φωτογραφίζεται μαζί μου, αν θέλει, μου δίνει κάτι» λέει και συνεχίζει: «Ομως ο αστυνομικός επέμενε και με διέταξε επιτακτικά να βγάλω τη στολή και να φύγω! Εγώ αρνήθηκα και τότε μου είπε πως θα με πάει μέσα»! Ο 24χρονος Λευτέρης ζήτησε από τον ένστολο να του δώσει τα στοιχεία του και εκείνος όχι μόνο αρνήθηκε αλλά κάλεσε περιπολικό για να συλλάβει τον «άνεργο Λεωνίδα».

34eqw34rweasf 2 copy«Το περιπολικό δεν ήρθε και έτσι αποφάσισε μαζί με τον συνάδελφό του να με πάνε στο Αστυνομικό Τμήμα της Ακροπόλεως. Περπατούσαμε εγώ στη μέση και αυτοί στα πλάγια. Οι τουρίστες που μας έβλεπαν έβγαζαν τις φωτογραφικές μηχανές τους για να απαθανατίσουν τη σκηνή που οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν τον… Λεωνίδα! Ηταν απίστευτη η σκηνή με τον Λεωνίδα να συνοδεύεται από ενστόλους, που φώναζαν στους τουρίστες “no photo, no photo”»!

Ο διοικητής

Τελικά ο «Σπαρτιάτης» κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα, όπου έζησε και άλλες… ανεπανάληπτες στιγμές. «Μόλις μπήκαμε μέσα και μας είδε ο διοικητής, έβαλε τα γέλια και ρώτησε: “Τι έγινε, ρε παιδιά, εδώ; Τι έκανε ο αρχαίος Ελληνας και τον συλλάβατε;” Ο αστυνομικός τού είπε ότι επαιτούσα και εγώ απάντησα ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν αληθές. Αλλωστε ο διοικητής γνώριζε ότι έβγαζα φωτογραφίες και ότι δεν ζητιάνευα». Παρά τις προτροπές του διοικητή του, ο αστυνομικός επέμεινε να υποβάλει μήνυση για επαιτεία σε βάρος του 24χρονου!

Ετσι, σήμερα ο Λευτέρης Μυλωνόπουλος θα βρεθεί στο εδώλιο του δικαστηρίου και θα υπερασπιστεί τον εαυτό του με μόνα όπλα την ειλικρίνειά του, την ανεργία που πολέμησε και τη σπαρτιάτικη ασπίδα του. Ο ίδιος και οι γονείς του αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες και δεν διαθέτουν χρήματα για να προσλάβουν δικηγόρο.

Γιούλη Σταρίδα 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...