Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Βασιλική και Μαθιός ζουν με την απειλή της αποκάλυψης της αλήθειας...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Εύα...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

«Ο Σκαραβαίος»: Ο κλόουν σας

Τι θα δούμε στο «Σκαραβαίο» στο αποψινό επεισόδιο!Μια γυναίκα κάνοντας...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Αγγιγμα ψυχής από το «διάφανο κρίνο»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του συνθέτη και τραγουδιστή Θάνου Ανεστόπουλου που παλεύει (εδώ και μήνες) με τον καρκίνο

Ζήστε την κάθε ημέρα σας με αλήθεια, έρωτα, αγώνα και δημιουργία. Ζήστε την κάθε ημέρα σας σαν να ήταν η τελευταία σας. Γιατί συχνά στην καθημερινότητά μας μεγεθύνουμε μικρά προβλήματα παραμερίζοντας και ξεχνώντας τι σπουδαίο και μεγάλο δώρο είναι η ζωή που μας δόθηκε… Με αυτά τα λόγια κλείνει το συγκλονιστικό κείμενο που ανάρτησε στο facebook ο ιδρυτής και τραγουδιστής της μπάντας Διάφανα Κρίνα Θάνος Ανεστόπουλος, στο οποίο περιγράφει τη δύσκολη περιπέτεια υγείας που περνάει εδώ και τρεις μήνες.

eqw34rqwrf 2Ο εξαιρετικός στιχουργός, συνθέτης και ερμηνευτής με τη μαγευτική χροιά φωνής αποκάλυψε πως πάσχει από καρκίνο των οστών, επιθετικό και μεταστατικό, και ότι εδώ και πολλές μέρες έχει αρχίσει να κάνει θεραπείες. «Η πρακτική της συγκάλυψης της ασθένειάς μου περισσότερο κακό μου κάνει ψυχολογικά, παρά καλό. Επιθυμώ να αρθρώσω αυτή την ασθένεια και να το μοιραστώ μαζί σας, παρά να συνεχίσω να αποφεύγω την αλήθεια. Πάσχω από μεταστατικό καρκίνο των οστών. O οποίος στη διάγνωσή του είναι αρκετά επιθετικός. Βρίσκομαι σε θεραπεία εδώ και τρεις μήνες περίπου. Προσπαθώ να ακούσω και να γνωρίσω το σώμα μου στη νέα αυτή κατάσταση. Ζω το στάδιο της αποδοχής αυτής της νέας καθημερινότητας που είναι γεμάτη από όμορφες και άσχημες διαπιστώσεις» γράφει, αποκαλύπτοντας όσα περνούν το σώμα του και η ψυχή του, ο ερμηνευτής των κομματιών «Αυτό το τραγούδι δεν είναι για σένα», «Τα χρόνια μου ναυάγησαν στις ξέρες σου», «Μέρες αργίας», «Εγινε η απώλεια συνήθειά μας».

Εκείνο όμως που συγκινεί ιδιαίτερα είναι η αναφορά του στους ανθρώπους που αποφάσισαν να πάρουν διαφορετικό δρόμο από εκείνον από τη στιγμή που έμαθαν για την ασθένειά του. «Ανθρωποι που ήσαν χρόνια δίπλα μου, είτε φιλικά είτε ερωτικά, αποφάσισαν να απομακρυνθούν από εμένα, δηλώνοντάς μου πως δεν θα δίνονταν να “θυσιάσουν” τη ζωή τους παραμένοντας στο πλάι μου. Και άλλοι άνθρωποι από το πουθενά, που είχα χρόνια να έρθω σε επαφή μαζί τους, έτρεξαν με ανιδιοτέλεια και με περιστοίχισαν με την αγάπη τους. Οπως και συνεχίζουν μέχρι σήμερα να την προσφέρουν. Ευχαριστώ και τους μεν και τους δε, γιατί σε τέτοιες στιγμές δίνεται η ευκαιρία μέσα από τις ανθρώπινες συμπεριφορές και επιλογές να ξεχωρίζει “η ήρα απ’ το στάρι”. Είναι αυτό που λέμε “στα δύσκολα σε θέλω”, εκεί αναβλύζουν η αγάπη, η αλήθεια και η ανθρωπιά – στα εύκολα καλά περνάμε. Είμαι σε μια δύσκολη μάχη, μα νιώθω δυνατός και μαχητής και ελπίζω να βγω νικητής από αυτήν» σημειώνει.

Εκτός από τη μουσική, μεγάλη αγάπη του Θάνου (δεν υπέγραψε ποτέ τη διάλυση των Διάφανων Κρίνων το 2009) είναι το θέατρο, γι’ αυτό και συνθέσεις του ακούστηκαν στις παραστάσεις «Δεσποινίς Τζούλια», «Σ’ αγαπώ και μου λείπεις», ενώ ένα τραγούδι του συμπεριλήφθηκε στον «Δον Ζουάν» του Εθνικού Θεάτρου.

Ελισσάβετ Κυρίτση 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...