Πέμπτη 07 Μαΐου 2015

ΖΥΓΟΣ: Με συντονισμένες κινήσεις θα είστε πιο αποτελεσματικοί στα οικονομικά και προσωπικά θέματα, οπότε καλό θα ήταν να…

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και μη γίνεστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας. Πιέσεις που θα δεχτείτε αντιμετωπίστε τις με στωικότητα. Σε μια συζήτηση με οικογενειακά πρόσωπα θα λυθούν παλιά προβλήματα. Ο αυθορμητισμός σας δεν βοηθάει πάντα να επιτευχθούν οι στόχοι σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα μπορέσετε να κάνετε αυτό που θέλετε εσείς και θα περάσουν όμορφα και όσοι θα είναι μαζί σας. Ακόμα κι αν υπάρξουν μικροπροβλήματα, έχετε τον τρόπο σας να διορθώσετε τα πράγματα. Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας πρέπει να κάνετε σκληρές διαπραγματεύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν και θα εμφανιστούν δυσκολίες στον δρόμο σας, θα βγείτε αλώβητοι και θα προχωρήσετε. Αποφύγετε να πιέσετε ανθρώπους ή καταστάσεις και αρκεστείτε σε αυτά που οι άλλοι είναι διατεθειμένοι να σας δώσουν. Αντί να αναλάβετε παραπάνω ευθύνες, διαλέξτε να μοιράσετε αυτές που ήδη έχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η εύνοια στα ερωτικά σας ζητήματα και οι ευχάριστες στιγμές δεν αποκλείονται. Αν ετοιμάζεστε για κάποιο ταξίδι, φροντίστε πριν ξεκινήσετε να οργανώσετε και την πιο μικρή λεπτομέρεια. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που επικρατούν για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη και την πορεία σας εποικοδομητική.

ΛΕΩΝ: Προσέξτε ιδιαίτερα την οικονομική διαχείριση που κάνετε και ταυτόχρονα τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσετε κάποιες αντιξοότητες που πιθανόν να εμφανιστούν. Μια αναταραχή που θα υπάρξει στο περιβάλλον σας θα είναι προσωρινή και δεν πρέπει να σας βγάλει από τους ρυθμούς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η εποχή είναι κατάλληλη όχι μόνο για ενδοσκόπηση, αλλά και για να δράσετε. Τα άτομα της οικογένειάς σας θα σας δώσουν κάτι περισσότερο, ενώ δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες στον συναισθηματικό τομέα. Προσπεράστε με αυτοπεποίθηση ό,τι δεν σας πάει καλά και δοκιμάστε καινούργιες μεθόδους.

ΖΥΓΟΣ: Με συντονισμένες κινήσεις θα είστε πιο αποτελεσματικοί στα οικονομικά και προσωπικά θέματα, οπότε καλό θα ήταν να εμπιστεύεστε και τη διαίσθησή σας. Πρέπει επιτέλους να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Για να αλλάξει ριζικά η διάθεσή σας είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μετριάστε τις ανησυχίες και τις ανασφάλειες που έχετε και αρπάξτε τις δυνατότητες για πρόοδο και ανανέωση τόσο σε ψυχικό όσο και σε υλικό επίπεδο. Ακόμα και στα απρόσμενα θα βρείτε κάτι ευχάριστο. Χειριστείτε τις οικονομικές υποθέσεις σας με επιφυλακτικότητα και μην πιστεύετε ό,τι ακούτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήσετε να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια και στον αισθηματικό τομέα να θυμάστε πως είναι καλύτερο να μην επιβάλλετε τις απόψεις σας. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τα άτομα που είναι κοντά σας, γιατί μόνο να σπάσετε τα νεύρα σας θα πετύχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακόμα κι αν κάποια από τα όπλα σας έχουν αχρηστευτεί, στην πορεία θα μπορέσετε να αναπτύξετε τις κατάλληλες στρατηγικές για να προχωρήσετε και να αναδείξετε τα ταλέντα σας προς όλες τις κατευθύνσεις. Μόνο με καλοζυγισμένες ενέργειες θα μπορέσετε να οδηγηθείτε στην επιτυχία που ζητάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα ήταν χρήσιμο να μετριάσετε τον αυθορμητισμό σας και να ενισχύσετε τη συνέπεια και την οργάνωση, χωρίς όμως να επιτρέψετε στον σκεπτικισμό και σε κάποιες νότες απαισιοδοξίας να σκιάσουν τα όποια καλά υπάρχουν. Δεν πρέπει να αφήνετε να σας γεμίζουν αρνητική διάθεση οι μικρές απογοητεύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Η συμπαράσταση που περιμένετε θα έρθει από κάποιο στενό συνεργάτη σας ή από τον σύντροφό σας. Στα επαγγελματικά θέματα ακολουθήστε την πεπατημένη και στα συναισθηματικά αφουγκραστείτε τις ανησυχίες του συντρόφου σας. Γίνετε ακόμα πιο κοινωνικοί διευρύνοντας τον κύκλο των γνωριμιών σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ