Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Οι κόρες κατέθεσαν μήνυση στους γονείς

Δύο νεαρά κορίτσια πήγαν στα δικαστήρια τον πάτερα τους και τη μητέρα τους, επειδή τα κλείδωσαν έξω έπειτα από διασκέδαση

Δύο νεαρά κορίτσια πήγαν στα δικαστήρια τον πάτερα τους και τη μητέρα τους, επειδή τα κλείδωσαν έξω έπειτα από διασκέδαση

Με έναν απίστευτο τρόπο «εκδικήθηκαν» δύο νεαρές αδελφές τους γονείς τους, όταν διαπίστωσαν ότι είχαν αλλάξει την κλειδαριά της κεντρικής πόρτας του σπιτιού σε χωριό της Μεσαράς Ηρακλείου για να μην μπορέσουν να μπουν, επειδή άργησαν να επιστρέψουν από νυχτερινή έξοδο: υπέβαλαν μήνυση εναντίον τους! Το περιστατικό συνέβη όταν ο πατέρας (απηυδισμένος από τα νυχτοπερπατήματα των κοριτσιών του, ηλικίας 20 και 16 ετών), βλέποντας ότι τα βλαστάρια του δεν έπαιρναν από λόγια, αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα. Ετσι, άλλαξε την κλειδαριά αφήνοντας τις κόρες του απέξω!

Στο αυτόφωρο

Οταν οι ανυποψίαστες αδελφές επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι, διαπίστωσαν με έκπληξη ότι το κλειδί δεν έμπαινε στην κλειδαριά. Το αρχικό σοκ διαδέχτηκε γρήγορα η οργή, με αποτέλεσμα να προσπαθήσουν να σπάσουν την πόρτα και να παραβιάσουν τα παράθυραf4 για να μπουν μέσα, κάτι που δεν κατάφεραν. Τότε η ανήλικη κόρη πήγε έξαλλη στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών και κατέθεσε μήνυση εναντίον του πατέρα και της μητέρας της! Οι γονείς δεν πίστευαν στα μάτια και στ’ αυτιά τους, όταν χτύπησε η πόρτα και είδαν αστυνομικούς να τους ζητούν να τους ακολουθήσουν στο τμήμα. Οταν μάλιστα άκουσαν ποιος τους μήνυσε, έμειναν άναυδοι! Κατόπιν πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα, ο οποίος τους παρέπεμψε να δικαστούν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. Η δίκη αναβλήθηκε για σήμερα το πρωί λόγω απουσίας των κοριτσιών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υποβλήθηκαν σε ιατροδικαστική εξέταση, αν και η μητέρα τους υποστήριξε ότι ουδέποτε τις έχουν χτυπήσει και ότι απλώς τραυματίστηκαν στην προσπάθειά τους να μπουν στο σπίτι, ενώ προκάλεσαν ζημιές στην πόρτα και στα παράθυρα. Επίσης υποστήριξε ότι ποτέ δεν άλλαξαν την κλειδαριά, αλλά χάλασε και για τον λόγο αυτό δεν μπορούσαν να ξεκλειδώσουν. Τέλος, είπε ότι τα κορίτσια έχουν κακές σχέσεις με τον πατέρα τους, επειδή δεν συμφωνούν που επανασυνδέθηκε πρόσφατα με τη μητέρα τους έπειτα από ένα διάστημα που ήταν σε διάσταση. Πάντως το δικαστήριο αποφάσισε την άρση της προσωρινής κράτησης των γονιών, με την προϋπόθεση να μην πάνε στο σπίτι τους έως τη διεξαγωγή της δίκης, με αποτέλεσμα να περάσουν το βράδυ σε άλλη περιοχή, κοντά στο Ηράκλειο.

Εύα Παπαδάτου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...