Τετάρτη, 13 Αυγούστου, 2025

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μονόπετρο στη Τζορτζίνα αξίας 4.300.000 ευρώ

Με μονόπετρο δαχτυλίδι που θα το ζήλευε ακόμα και...

Γλυκερία και Παπαμακαρίου ενώνουν τις φωνές τους στην ιστορική Οδό Λυσίου στην...

Η Γλυκερία ενώνει τις δυνάμεις της με τη Μαριάννα...

Πλήθος πιστών από τις ΗΠΑ ως την… Ινδία συρρέει στην Παναγία Σουμελά...

Μόλις λίγα 24ωρα έχουν απομείνει για τη μεγάλη γιορτή...

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Το… κράξιμο του εμποράκου

Την ενόχλησή του για περιστατικό που έλαβε χώρα στη...

Οι κόρες κατέθεσαν μήνυση στους γονείς

Δύο νεαρά κορίτσια πήγαν στα δικαστήρια τον πάτερα τους και τη μητέρα τους, επειδή τα κλείδωσαν έξω έπειτα από διασκέδαση

Δύο νεαρά κορίτσια πήγαν στα δικαστήρια τον πάτερα τους και τη μητέρα τους, επειδή τα κλείδωσαν έξω έπειτα από διασκέδαση

Με έναν απίστευτο τρόπο «εκδικήθηκαν» δύο νεαρές αδελφές τους γονείς τους, όταν διαπίστωσαν ότι είχαν αλλάξει την κλειδαριά της κεντρικής πόρτας του σπιτιού σε χωριό της Μεσαράς Ηρακλείου για να μην μπορέσουν να μπουν, επειδή άργησαν να επιστρέψουν από νυχτερινή έξοδο: υπέβαλαν μήνυση εναντίον τους! Το περιστατικό συνέβη όταν ο πατέρας (απηυδισμένος από τα νυχτοπερπατήματα των κοριτσιών του, ηλικίας 20 και 16 ετών), βλέποντας ότι τα βλαστάρια του δεν έπαιρναν από λόγια, αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα. Ετσι, άλλαξε την κλειδαριά αφήνοντας τις κόρες του απέξω!

Στο αυτόφωρο

Οταν οι ανυποψίαστες αδελφές επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι, διαπίστωσαν με έκπληξη ότι το κλειδί δεν έμπαινε στην κλειδαριά. Το αρχικό σοκ διαδέχτηκε γρήγορα η οργή, με αποτέλεσμα να προσπαθήσουν να σπάσουν την πόρτα και να παραβιάσουν τα παράθυρα για να μπουν μέσα, κάτι που δεν κατάφεραν. Τότε η ανήλικη κόρη πήγε έξαλλη στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών και κατέθεσε μήνυση εναντίον του πατέρα και της μητέρας της! Οι γονείς δεν πίστευαν στα μάτια και στ’ αυτιά τους, όταν χτύπησε η πόρτα και είδαν αστυνομικούς να τους ζητούν να τους ακολουθήσουν στο τμήμα. Οταν μάλιστα άκουσαν ποιος τους μήνυσε, έμειναν άναυδοι! Κατόπιν πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα, ο οποίος τους παρέπεμψε να δικαστούν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. Η δίκη αναβλήθηκε για σήμερα το πρωί λόγω απουσίας των κοριτσιών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υποβλήθηκαν σε ιατροδικαστική εξέταση, αν και η μητέρα τους υποστήριξε ότι ουδέποτε τις έχουν χτυπήσει και ότι απλώς τραυματίστηκαν στην προσπάθειά τους να μπουν στο σπίτι, ενώ προκάλεσαν ζημιές στην πόρτα και στα παράθυρα. Επίσης υποστήριξε ότι ποτέ δεν άλλαξαν την κλειδαριά, αλλά χάλασε και για τον λόγο αυτό δεν μπορούσαν να ξεκλειδώσουν. Τέλος, είπε ότι τα κορίτσια έχουν κακές σχέσεις με τον πατέρα τους, επειδή δεν συμφωνούν που επανασυνδέθηκε πρόσφατα με τη μητέρα τους έπειτα από ένα διάστημα που ήταν σε διάσταση. Πάντως το δικαστήριο αποφάσισε την άρση της προσωρινής κράτησης των γονιών, με την προϋπόθεση να μην πάνε στο σπίτι τους έως τη διεξαγωγή της δίκης, με αποτέλεσμα να περάσουν το βράδυ σε άλλη περιοχή, κοντά στο Ηράκλειο.

Εύα Παπαδάτου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώην αστυνομικός και σταρ του ΤikΤok: Σεξομανής & κοκάκιας

Εθισμένος στην κοκαΐνη αλλά και στο σεξ φέρεται ότι...

Παναγιώταρου στο Nammos της Μυκόνου χωρίς ρετούς

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να έχει κάνει τη Μύκονο...

Τραγικό τέλος για τον γιο του καπετάν Ανδρέα Ζέππου

Χτυπημένος από τον καρκίνο, με δύο μαρτυρικούς μήνες να...

Ποιους «τσακώσαμε» στη Μύκονο

Διακοπές στο νησί των ανέμων κάνει η Μαρία Μπεκατώρου,...

Το Airbnb του «Ντάνου» στη Σκιάθο και το ξενοδοχείο στο Θησείο του Κατσούλη

Είναι οι πιο γνωστοί και δημοφιλείς νικητές του «Survivor»,...

Σοφία Σεϊρλή: Η τραγική ειρωνεία για τη «Μάρω» των «Άγριων Μελισσών»

Σοκ και θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο για τον απροσδόκητο...