Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έφερε το «Κελί 33» στο «Έναστρον»

Μια ιδιαίτερη στιγμή, τόσο για τον ίδιο τον Χρήστο...

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Οταν οι σταρ του Χόλιγουντ κάνουν χρυσές δουλειές!

Ποιοι διάσημοι ηθοποιοί και τραγουδιστές έχουν στήσει τη δική τους επιχείρηση, εκτός του χώρου της showbiz και διαπρέπουν μακριά από τα πλατό

Ποιοι διάσημοι ηθοποιοί και τραγουδιστές έχουν στήσει τη δική τους επιχείρηση, εκτός του χώρου της showbiz και διαπρέπουν μακριά από τα πλατό

Από κρασί έως έπιπλα, ακόμη και καθαριστικά σπιτιού, οι σταρ δραστηριοποιούνται σε τομείς που δύσκολα πάει το μυαλό όταν τους βλέπει κανείς να υποδύονται πολεμιστές ή υποψήφιες βασίλισσες ομορφιάς ή απλώς να περπατούν πάνω στο κόκκινο χαλί φορώντας σινιέ τουαλέτες ή φράκο. Ηθοποιοί και τραγουδιστές, άνδρες και γυναίκες, επιλέγουν να δραστηριοποιούνται σε τομείς που είναι τελείως διαφορετικοί από τη βασική δουλειά τους, είτε επειδή επιδιώκουν να επενδύσουν με κάποιο τρόπο τα χρήματα τους είτε επειδή με αυτόν τον τρόπο θέλουν να κάνουν κάτι που τους αρέσει και τους ξυπνάει το μεράκι.

Τελευταίο παράδειγμα η Κέιτ Μος που, αν και φαίνεται να μη βάζει ζάχαρη στο στόμα της, αποκαλύπτεται ότι έχει ταλέντο στις μαρμελάδες! Οπως αποκαλύπτει ο βρετανικός Τύπος, φέτος αποφάσισε να κάνει γνωστό αυτό το χόμπι της περνώντας σε εμπορική φάση! Συγκεκριμένα, θα στήσει πάγκο στο μουσικό φεστιβάλ του Γκλάστονμπερι με συντονίστρια των πωλήσεων τη 12χρονη κόρη της, Λίλα Γκρέις. Τα έσοδα από τις διαφόρων γεύσεων μαρμελάδες της Μος θα διατεθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Λιγότερο γευστικό αλλά πολύ δημιουργικό είναι και το αντικείμενο με το οποίο ασχολείται ο πολύτεκνος πατέρας Μπραντ Πιτ, όταν δεν βρίσκεται στο πλατό. Από το 2012 ο 51χρονος ηθοποιός σχεδιάζει έπιπλα που εντάσσονται στη συλλογή του Frank Pollaro. Οι δημιουργίες του συνδυάζουν την αισθητική του Μεσοπολέμου με τη χρηστικότητα, όπως το κρεβάτι από ξύλο ziricote, δέρμα σαλαχιού και ενσωματωμένα κομοδίνα.

Συνδεδεμένη με τη φύση είναι η παράπλευρη δραστηριότητα της ηθοποιού και μητέρας Ντρου Μπάριμορ. Η 40χρονη πέρυσι λανσάρισε το δικό τη λευκό κρασί που προέρχεται από αμπέλια της Καλιφόρνιας και πιο συγκεκριμένα από τα βραχώδη εδάφη του Μοντερέι. Το ονομάζει «Barrymore» και κοστίζει 15 δολάρια το μπουκάλι.

Σε μια άλλη γευστική απόλαυση, αυτή του φαγητού, έχει επενδύσει η Σάντρα Μπούλοκ. Η 50χρονη «Μις με το ζόρι» είναι ιδιοκτήτρια του φιλικού προς το περιβάλλον Bess Bistrot που βρίσκεται στο Οστιν του Τέξας και λειτουργεί από το 2006. Η κουζίνα του είναι η παραδοσιακή κουζίνα του Νότου με τα ribs και τα καλαμπόκια και φαίνεται ότι έχει εξασφαλίσει σταθερή πελατεία.

Στην υψηλή τεχνολογία και στο hype της ηλεκτρονικής κοινωνικοποίησης έχει επενδύσει, από την πλευρά του, ο 34χρονος Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. Ο τραγουδιστής που είχε ρόλο στην ταινία «The Social Network» (2010), που περιγράφει την ίδρυση του facebook, έναν χρόνο μετά έγινε μέτοχος στο My Space.

Πιο παραδοσιακή είναι η ηθοποιός Τζέσικα Αλμπα, η οποία το 2011 ίδρυσε την εταιρία The Honest Company που ειδικεύεται σε μη τοξικά προϊόντα οικιακού καθαρισμού αλλά και προϊόντα περιποίησης μωρών. Στους 26.200.000 followers του και στις διαδικτυακές συνήθειές του βασίστηκε ο 21χρονος Τζάστιν Μπίμπερ για να επιλέξει να ρίξει χρήματα σε μια εφαρμογή που κάνει sharing μόνο selfies. Το Shots, στο οποίο είναι μέτοχος ο Μπίμπερ από το 2013, έχει πολύ θετικές κριτικές στο iTune.

Οταν οι κάμερες δεν «γράφουν» και δεν χρειάζεται να βρίσκεται σε πλατό ή στο κόκκινο χαλί, η Τζούλιαν Μουρ αφοσιώνεται στη συγγραφή παιδικών βιβλίων. Η 54χρονη ξεκίνησε το 2008 και έχει ήδη γράψει μια σειρά που ονομάζεται «Freckleface Strawberry», στην οποία ηρωίδα είναι μια επτάχρονη δυναμική κοκκινομάλλα που μαθαίνει να αγαπάει την εμφάνισή της.

Τέλος, πάντα με τον ξενοδόχο λογαριάζει ο πολύ επιτυχημένος ηθοποιός Ρόμπερτ ντε Νίρο, πολύ απλά επειδή είναι ο ίδιος. Ο 71χρονος έχει επενδύσει σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο με 88 δωμάτια, το «Greenwich», στην πολύ μοδάτη γειτονιά της Νέας Υόρκης, Tribeca.

Κατερίνα Νικολοπούλου

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...