Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

«Χαλαρός» στο κλουβί του ο Χάνιμπαλ!

Οι πρώτες ώρες στις φυλακές Κέρκυρας και ο διάλογος με φύλακα, στον οποίο είπε ότι ο φίλος του σκότωσε την Αννυ

Μόνος και… ατάραχος πέρασε το πρώτο του βράδυ στις φυλακές της Κέρκυρας, την Τετάρτη, ο Βούλγαρος πατέρας-Χάνιμπαλ της άτυχης Αννυ. Ωστόσο το νέο στοιχείο είναι ο ισχυρισμός του σε σωφρονιστικό υπάλληλο ότι ένας φίλος του σκότωσε το κοριτσάκι, και όχι αυτός!

Διάβεστε επίσης: Οι 48 ώρες (με το κτήνος) στο σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα – ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ 
Η ανατριχιαστική (με κάθε λεπτομέρεια) προανακριτική κατάθεση του 27χρονου – «Καρέ καρέ» το χρονικό της φρίκης που λύγισε ακόμη και τους πιο έμπειρους αστυνομικούς

Ο 27χρονος Σάββας, που συγκλόνισε το πανελλήνιο με την ομολογία του ότι «εξαφάνισε» με φρικαλέο τρόπο το πτώμα της κόρης του, μεταφέρθηκε για λόγους ασφαλείας στο πειθαρχείο των φυλακών Κέρκυρας, στον ίδιο χώρο όπου είχε φυλακιστεί το 1993 και ο Μανώλης Δουρής. Βρίσκεται μόνος του σε ένα από τα οκτώ κελιά, στα οποία συνήθως οδηγούνται όσοι έχουν υποπέσει σε πειθαρχικά παραπτώματα, χωρίς να έχει επαφή με τους υπόλοιπους κρατουμένους, ενώ παρακολουθείται σε εικοσιτετράωρη βάση από ηλεκτρονικά μέσα και -προς το παρόν- δεν έχει δυνατότητα προαυλισμού.

Σιτίζεται κανονικά και δείχνει… χαλαρός, σαν να μην έβαψε ποτέ τα χέρια του με το αίμα του παιδιού του. «Τι μας τον φέρατε αυτόν εδώ;» ήταν, κατά πληροφορίες, η πρώτη αντίδραση αρκετών εκ των 75 Ελλήνων και 216 αλλοδαπών -ανάμεσά τους πολλοί Βούλγαροι- κρατουμένων στην Κέρκυρα.

Ο γενικός γραμματέας της Ενωσης Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Κέρκυρας, ο υπαρχιφύλακας Μανώλης Κουλούρης, ήταν από τους πρώτους που επισκέφθηκαν τον αδίστακτο Βούλγαρο στο κελί του. Οπως λέει στην «Espresso», η εντύπωση που του έδωσε ήταν ενός «φυσιολογικού» ανθρώπου, που δεν μοιάζει να κάνει χρήση ναρκωτικών.

«Δεν κλαίει, δεν γελάει, μοιάζει ήρεμος. Δείχνει μια χαρά στην υγεία του και δεν δίνει την εντύπωση χρήστη» τονίζει ο κ. Κουλούρης. Σε σωφρονιστικό υπάλληλο που μίλησε μαζί του ο Βούλγαρος φέρεται ότι τα έριξε όλα, δηλαδή τη δολοφονία και τον τεμαχισμό -αν και έχει ομολογήσει-, σε έναν φίλο του. 

Σημειώνεται μάλιστα ότι και η μητέρα της αδικοχαμένης Αννυ, Δημητρίνα Μπορίσοβα, στη χθεσινή απολογία της στον ανακριτή άφησε σοβαρούς υπαινιγμούς για τον ρόλο του Νίκι, του φίλου του δράστη, ο οποίος ουσιαστικά οδήγησε την Αστυνομία στην εξιχνίαση της υπόθεσης!

Οπως λέει ο κ. Κουλούρης, αν και προς το παρόν ο Βούλγαρος κρατείται στο πειθαρχείο, η διοίκηση των φυλακών εξετάζει το ενδεχόμενο στο μέλλον να τον μεταφέρει σε άλλο χώρο, ώστε να μπορεί να προαυλίζεται: «Πάντα, όμως, μόνος του. Εστω για μία ώρα».

Εφαγε κανονικά

Σύμφωνα με τον υπαρχιφύλακα, στο κελί του 27χρονου υπάρχει μόνο ένα κρεβάτι και τίποτα άλλο. Το βράδυ της Τετάρτης, όπως και την επόμενη ημέρα το μεσημέρι ο κρατούμενος σιτίστηκε κανονικά και το μόνο που ζήτησε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους ήταν να του δώσουν κάποια φάρμακα, λέγοντας όμως ότι δεν γνωρίζει κάτι περισσότερο: «Το μόνο που ζήτησε, όπως ενημερώθηκα, ήταν φαρμακευτική αγωγή. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν, αν δεν εξεταστεί από ψυχίατρο. Αυτό θα γίνει κάποια στιγμή και η ίδια η ψυχολόγος θα κρίνει αν θα πρέπει να λάβει φαρμακευτική αγωγή και τι είδους» λέει.

Οπως επισημαίνει ο γενικός γραμματέας της Ενωσης Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Κέρκυρας, πολλοί κρατούμενοι εκφράζονται υβριστικά για τον Βούλγαρο λόγω της φύσης του εγκλήματος, ωστόσο η λειτουργία της φυλακής εξελίσσεται ομαλά και καταλήγει: «Οσα χρόνια υπηρετώ στις φυλακές δεν έχω συναντήσει παρόμοιο έγκλημα. Δεν είναι και για μας εύκολο να κρατάμε έναν άνθρωπο σαν αυτόν, αν ο συγκεκριμένος μπορεί να θεωρηθεί άνθρωπος. Είναι ιδιάζουσα περίπτωση, αν εξαιρέσουμε τον Μανώλη Δουρή». 

Μαρία Μεϊμάρη 

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....