Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Και κάτι «άλλο» έχει συμβεί

Οι αινιγματικές δηλώσεις του δικηγόρου για τη συγκάλυψη και το video που «καίει» τον 27χρονο πατέρα Χάνιμπαλ

Εξελίξεις (μέσα στην επόμενη βδομάδα) στη συγκλονιστική υπόθεση της μικρής Αννυ προανήγγειλε μιλώντας στην «Espresso» ο συνήγορος του 27χρονου πατέρα-Χάνιμπαλ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι και κάτι άλλο έχει συμβεί και ο πελάτης του κάλυπτε κάποιον, τον οποίο δεν κατονόμασε στην απολογία του. Πιθανώς πάντως να εννοεί τον ομοεθνή του Νικολάι (Νίκι), ο οποίος αποκάλυψε την υπόθεση, όμως οι κινήσεις του δεν έχουν αποσαφηνιστεί ακόμα. Ο δικηγόρος Παναγιώτης Χρυσικάκης, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση του 27χρονου Στάνισλαβ Μπακαρτζίεφ, άφησε σοβαρούς υπαινιγμούς για συγκάλυψη στην υπόθεση. Ωστόσο δεν θέλησε να αποκαλύψει κάτι περισσότερο για την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει μέχρι να ενημερωθεί για τη δικογραφία, ούτε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τον ισχυρισμό του εντολέα του, ο οποίος μέσα από τη φυλακή φέρεται ότι ισχυρίστηκε ότι ένας φίλος του σκότωσε το παιδί.

Την ίδια ώρα, η φράση του συνηγόρου «η απολογία τις περισσότερες φορές είναι καθοριστικό μέσο για το αν έχει τελεστεί ή όχι ένα αδίκημα, παράλληλα όμως μπορεί να είναι μέσο συγκάλυψης» αφήνει σοβαρά υπονοούμενα και «βάζει στο κάδρο» της πολύκροτης υπόθεσης ένα άγνωστο μέχρι στιγμής πρόσωπο.

Ψώνισε

Στο μεταξύ, τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο φέρεται ως «πρωταγωνιστής» ο 27χρονος Βούλγαρος. Σε αυτό ο Σάββας φαίνεται να επισκέπτεται ένα κατάστημα με είδη οικιακής χρήσης στην οδό Μιχαήλ Βόδα το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής. Σύμφωνα όμως με όσα έχει καταθέσει ο ίδιος, «ξύπνησα στις 11.30 με 12 το πρωί της Μ. Παρασκευής και γυρνώντας στην κορούλα μου, είδα ότι είχε μπλε χείλη και αμέσως κατάλαβα ότι κάτι κακό είχε συμβεί». Υποστήριξε ακόμα πως το πρωί του Μ. Σαββάτου αποφάσισε να τεμαχίσει το κορμάκι του κοριτσιού!

Ωστόσο οι κάμερες τον διαψεύδουν, αφού, σύμφωνα με το βίντεο που «έπαιξε» το Star, περνάει στις 8.30 το πρωί της Μ. Παρασκευής από το μαγαζί με τα οικιακά είδη και επιστρέφει στις 9.47 με σκοπό να αγοράσει καθαριστικά, χαρτί κουζίνας, λεκάνες και σφουγγαρίστρα! Στην κατάθεσή του αναφέρει πως όταν ξύπνησε το μεσημέρι της Μ. Παρασκευής, ο φίλος του ο Νικολάι είχε φύγει και είχε πάει στη δουλειά. Με τα νέα, όμως, στοιχεία, δεν είναι σίγουρο αν ο Νικολάι ήταν στο σπίτι ή όχι και τι συνέβη το βράδυ της Μ. Πέμπτης! Σύμφωνα με τον κ. Χρυσικάκη, ο 27χρονος Βούλγαρος είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ιδιαίτερα φοβισμένος, αφού είναι «persona non grata», δηλαδή ανεπιθύμητο πρόσωπο μέσα στη φυλακή. Από την άλλη, πηγές από τις φυλακές της Κέρκυρας υποστηρίζουν ότι είναι ήρεμος.

Οσον αφορά τη μητέρα της αδικοχαμένης 4χρονης, Δημητρίνα Μπορίσοβα, μετά την προφυλάκισή της οδηγήθηκε στις Γυναικείες Φυλακές Ελαιώνα Θήβας. Επίσης συγκλονιστική είναι η κατάθεση του πατέρα της (δηλαδή του παππού της άτυχης μικρής), ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, σημείωσε ότι, όταν η Δημητρίνα είχε μείνει έγκυος, σκέφτηκε να κάνει έκτρωση.

Μαρία Μεϊμάρη 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...