Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Με το καροτσάκι ο Μπάρκουλης στα μπουζούκια

Παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας, ο αγαπημένος ηθοποιός απόλαυσε τον Αδαμαντίδη και συγκίνησε τους θαυμαστές του όταν σιγοντάρισε τον τραγουδιστή

Τις παλιές, καλές εποχές της νιότης του, τότε που γλεντούσε στα μπουζούκια έως το ξημέρωμα, θυμήθηκε ο Ανδρέας Μπάρκουλης. Ο αγαπημένος ηθοποιός που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ με την υγεία του τα τελευταία χρόνια διασκέδασε πριν από μερικά βράδια στο Premiera Live, όπου εμφανίζονται φέτος ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Δημήτρης Κοντολάζος και ο Θάνος Τζάνης. Οι θαμώνες του μαγαζιού ξαφνιάστηκαν βλέποντας λίγο μετά τα μεσάνυχτα τον Ανδρέα Μπάρκουλη να περνάει την είσοδο, καθισμένος στο αναπηρικό καροτσάκι του και να μεταφέρεται από τον μετρ σε πρώτο, κεντρικό τραπέζι, ώστε να απολαύσει το πρόγραμμα. Μαζί με τον αστέρα της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου ήταν φυσικά η σύζυγός του Μαίρη Μπάρκουλη, η οποία δεν τον αφήνει ποτέ μόνο του, καθώς επίσης και μερικοί φίλοι του ζευγαριού.

Οντας αρκετά ευδιάθετος, ο Ανδρέας φάνηκε να απολαμβάνει τη βραδιά. Συχνά χαμογελούσε και έριχνε λουλούδια στους καλλιτέχνες που πλησίαζαν το τραπέζι του για να τραγουδήσουν κοντά του. Το ίδιο θερμή ήταν η αντίδρασή του κάθε φορά που τον πλησίαζε κάποιος πελάτης ή εργαζόμενος στο μαγαζί για να τον χαιρετήσει ή να του πει δυο καλές κουβέντες. Βλέπετε, ο Μπάρκουλης έχει πολλούς θαυμαστές όλων των ηλικιών.

Υποδοχή από τους τραγουδιστές

Εκείνος πάντως που συγκινήθηκε πιο πολύ απ’ όλους βλέποντάς τον στο πρώτο τραπέζι του Premiera Live ήταν ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος πήγε κοντά του και του τραγούδησε μεγάλες επιτυχίες του όπως το «Είπα να φύγω» και το «Ονειρα χάρτινα». Κάποια στιγμή μάλιστα ο Ανδρέας σιγοντάρισε κιόλας λίγο στο τραγούδισμα τον Θέμη.

Και φυσικά τα λουλούδια έπεσαν βροχή πάνω στον ηθοποιό και τον τραγουδιστή, με το κοινό να τους χειροκροτεί θερμά και να τους αποθεώνει. Εξίσου θερμή υποδοχή επιφύλαξε στον Ανδρέα και ο Δημήτρης Κοντολάζος.

Η Μαίρη Μπάρκουλη, από την πλευρά της, απέφυγε να φωτογραφηθεί τούτη τη φορά. Ωστόσο, ευχαρίστησε το μαγαζί και τους καλλιτέχνες μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook την επόμενη μέρα: «Ευχαριστώ τον Δημήτρη Κοντολάζο, τον Θέμη Αδαμαντίδη και τον Θάνο Τζάνη για την τόση αγάπη που έδωσαν στον Ανδρέα» έγραψε.

Ηλίας Μαραβέγιας 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...