Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Γερμανός κροίσος επινόησε τον θάνατό του για να το σκάσει με τη...

Ο Γερμανός κροίσος Καρλ Εριβάν Χάουμπ, που αγνοείται εδώ...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στον βούρκο ο πατέρας Χάνιμπαλ

Οι αστυνομικοί ρωτούσαν για την Αννυ και ο Σάββας τους έλεγε ροζ ιστορίες με γνωστούς ομoφυλόφιλους

Ζιγκολό επωνύμων και μάλιστα καλοπληρωμένος ισχυρίζεται ότι ήταν ο 27χρονος Στανισλάβ Μπαγκαρτζίεφ ή Σάββας, ο πατέρας Χάνιμπαλ που συγκλόνισε το πανελλήνιο με τη φρικαλεότητα των πράξεών του στο άψυχο κορμάκι της τετράχρονης κόρης του. Την ώρα που ολόκληρη η Ελλάδα αγωνιούσε για την τύχη της μικρής Αννυ, εκείνος εξιστορούσε επί ώρες στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν κάθε λεπτομέρεια από τη… βουτηγμένη στον βούρκο ζωή του. Ο πρωταγωνιστής του πιο φρικιαστικού εγκλήματος που έγινε ποτέ στην Ελλάδα κόμπαζε για τις ερωτικές υπηρεσίες που πρόσφερε πάμπολλες φορές -αντί αμοιβής- στους θαμώνες ενός μπαρ ομοφυλοφίλων στα Κάτω Πατήσια, στο οποίο σύχναζε προτού γνωρίσει τη Δημητρίνα Μπορίσοβα και εκείνη γεννήσει την Αννυ. Αφηνε μάλιστα να εννοηθεί ότι κάποιοι από αυτούς είναι πρόσωπα γνωστά και πως αν άνοιγε το στόμα του, θα «έκαιγε» τρανταχτά ονόματα!

«Εχω κάνει έρωτα με πολλούς επωνύμους της showbiz και του χώρου της μόδας. Κοιμήθηκα με δύο μόδιστρους και με έναν γνωστό κομμωτή. Τους αναγνώρισα μετά, όταν τους είδα στα κανάλια. Μου έδιναν πολύ καλά λεφτά. Είχα πάρει 100 με 200 ευρώ την κάθε φορά από αυτούς…» φέρεται ότι ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων ο 27χρονος στους αστυνομικούς που επιχειρούσαν να αποσπάσουν την ομολογία του, κάνοντάς του ευθέως ερωτήσεις για το πού βρίσκεται το παιδί. Οσο οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν στην τάξη τόσο ο νεαρός Βούλγαρος συνέχιζε τις περιγραφές, αναλύοντας με λεπτομέρειες τις ερωτικές συνευρέσεις αλλά και τις «επιδόσεις» των παρτενέρ του! Στην επιμονή των αστυνομικών να τον ρωτούν σχετικά με την τύχη του παιδιού του, εκείνος απέφευγε εντέχνως να απαντήσει πιστεύοντας ότι οι «σκανδαλιστικές» ιστορίες από το παρελθόν του θα αποπροσανατόλιζαν τους ερευνητές και θα του έδιναν επιπλέον χρόνο να μεθοδεύσει τη στάση και τις επόμενες κινήσεις του.

Να τραβήξει την προσοχή

Προφανώς ήξερε ότι όλα όσα ανέφερε, έπρεπε στη συνέχεια να διασταυρωθούν. Προκειμένου να τους τραβήξει ακόμη περισσότερο την προσοχή, υποστήριξε ότι σε ένα από τα μπαρ όπου σύχναζε, είχε γνωρίσει και τους δολοφόνους του 83χρονου συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα!

Ηταν μάλιστα βέβαιος ότι πρόκειται για τους συγκεκριμένους, καθώς αναγνώρισε τα πρόσωπά τους αργότερα από τις φωτογραφίες τους που δημοσιεύτηκαν. Ωστόσο απέφυγε να πει αν είχε γνωρίσει και τον αδικοχαμένο λογοτέχνη. Οι υποψίες των αστυνομικών για την άμεση εμπλοκή του 27χρονου στην εξαφάνιση της μικρής Αννυ συνεχώς αυξάνονταν όσο διαπίστωναν ότι απέφευγε να απαντήσει στις σχετικές με την υπόθεση ερωτήσεις τους.

Οσον αφορά το ερωτικό παρελθόν του, ήδη είχαν την επιβεβαίωση για όσα ισχυριζόταν, καθώς είχε προηγηθεί η κατάθεση της τραβεστί Ρόζα ότι διατηρούσαν σχέσεις και μάλιστα συζούσαν από το 2008 έως το 2010. Η τραβεστί επιβεβαίωσε επίσης ότι ο Σάββας ήταν θαμώνας στα συγκεκριμένα μπαρ των Πατησίων και ότι ήταν γνωστή η φήμη του ως ζιγκολό ομοφυλοφίλων.

Τα όσα αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή της η τραβεστί είναι αποκαλυπτικά: «Οταν με χτυπούσε, γελούσε μετά. Ποτέ δεν μου ζήτησε συγγνώμη. Με χτυπούσε και μετά μου έλεγε “δώσε μου 20 ευρώ να πάρω τσιγάρα”! Ο Σάββας δούλευε ως ζιγκολό. Ποτέ δεν έκανε άλλη δουλειά. Ζιγκολό σε σινεμά του κέντρου και σε σπίτια. Εβγαινε και ως τραβεστί στη Συγγρού με ψηλή μπότα και φούστα…»!

edw45eyertgΟ δικηγόρος της μητέρας θα ζητήσει από τις δικαστικές Αρχές να κληθεί πάλι σε εξέταση ο «σκοτεινός φίλος» Νικολάι

Ο Nasif Ahmentov ή Νικολάι ή Νίκι είναι το πρόσωπο που είχε καθοριστικό ρόλο στη διαλεύκανση της μυστηριώδους εξαφάνισης της τετράχρονης Αννυ. Οσα αποκάλυψε στους αστυνομικούς οδήγησαν στη σύλληψη του 27χρονου πατέρα της και στα όσα ειδεχθή αποκαλύφθηκαν στη συνέχεια. Σήμερα ο δικηγόρος της μητέρας της άτυχης μικρούλας, Σταύρος Γεωργίου, θα καταθέσει αίτημα στην ανακρίτρια για εξέταση του Νικολάι από τις δικαστικές Αρχές και στη συνέχεια για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με την πελάτισσά του Δημητρίνα Μπορίσοβα. Και αυτό διότι η νεαρή Βουλγάρα φαίνεται ότι πιστεύει πως ο 30χρονος άνδρας γνωρίζει επιπλέον στοιχεία τα οποία αποκρύπτει και τα οποία ίσως τον εμπλέκουν στην εξαφάνιση του παιδιού της με τη φρικτή κατάληξη.

Το ίδιο άφησε να εννοηθεί μέσα από τις φυλακές της Κέρκυρας και ο 27χρονος πατέρας που κατακρεούργησε το παιδί του. Ομως, ο Στανισλάβ Μπαγκαρτζίεφ ή Σάββας επιμένει ότι δεν σκότωσε την άτυχη Αννυ, αλλά ότι ήταν ήδη νεκρή προτού εξαφανίσει το κορμάκι της. «Οταν βρουν τον Νίκι θα τα μάθουν όλα. Δεν το έκανε αυτός, αλλά και αυτός έχει μεγάλο… (σ.σ.: φταίξιμο)» ανέφερε ο 27χρονος, ο οποίος σε ερώτηση για το αν θα βρεθεί το σώμα της μικρής Αννυ επέμεινε ότι την απάντηση και γι’ αυτό θα τη δώσει ο Νικολάι, όταν εντοπιστεί.

«Στο τέλος θα κερδίσει η αλήθεια και θα έρθω στην Ελλάδα. Αλλά θέλω να γίνουν όλα σύμφωνα με το νόμο», είναι η απάντηση που δίνει μέσω συνέντευξης του σε τηλεοπτικό σταθμό ο Νικολάι. «Εγώ αγαπάω το παιδί πιο πολύ απ’ όλους. Ο,τι ξέρω εγώ το ξέρει και η αστυνομία. Αυτός (ο Σάββας) λέει ότι ξέρω την αλήθεια γιατί αυτός μου είπε πολλά πράγματα». Ο Νικολάι αναφέρεται και στις κατηγορίες της μητέρας της Αννυ, λέγοντας ότι όταν εκείνη ήταν στη Γερμανία, εκείνος πήγαινε κάθε μέρα μαζί με το παιδί στο πάρκο και το πρόσεχε.

Οι δουλειές του

Ο Νικολάι ήρθε πρώτη φορά στην Ελλάδα πριν από αρκετά χρόνια και εργαζόταν περιστασιακά σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά. Δεν είχε μόνιμη δουλειά και έτσι αρκετά βράδια τον φιλοξενούσε ο Σάββας στο υπόγειο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα. Οπως ο ίδιος ο Νικολάι ανέφερε στους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια της αρχικής κατάθεσής του, ο 27χρονος του εκμυστηρεύτηκε έπειτα από χρήση ναρκωτικών τι είχε κάνει στην Αννυ.

«Ο Σάββας δεν συμπεριφερόταν καλά στο παιδί. Του φώναζε συνέχεια και ήταν πολύ νευρικός. Ολα αυτά τα έκανε επειδή έπαιρνε ναρκωτικά. Τελευταία φορά είδα την Αννυ στις 8 Απριλίου. Μετά δεν με άφηνε να μπω στο σπίτι. Ξαναπήγα 13 ή 14 Απριλίου. Τότε είδα ότι είχε βάλει μια κόκκινη πετσέτα στο παράθυρο.

»Είχε αγοράσει καινούργιο χαλί και δύο λεκάνες. Στις 17 ή 18 Απριλίου μου είπε: “Αν ήσουν εσύ εδώ, δεν θα είχε πάρει ο Θεός το παιδί. Το παιδί χάθηκε” μου είπε. Μετά μου είπε ότι το παιδί ροχάλιζε τη νύχτα και πνιγόταν και όταν αυτός ξύπνησε το πρωί, είδε ότι το παιδί δεν ανέπνεε! Μετά μου άλλαξε την ιστορία και μου είπε ότι έκρυψε το παιδί. Και μετά ότι το έκανε κομμάτια»!

Το καθεστώς ειδικής ασφάλειας έως τη δίκη και το στοίχημα του υπουργείου Δικαιοσύνης

Από την 
Τζίνα Αρβανίτη

«Στοίχημα» για τις σωφρονιστικές Αρχές και το υπουργείο Δικαιοσύνης χαρακτηρίζει ο συνήγορος του πατέρα Χάνιμπαλ το να φτάσει τελικά χωρίς απρόοπτα έως τα έδρανα του δικαστηρίου ο 27χρονος Βούλγαρος Στανισλάβ Μπακαρτζίεφ προκειμένου να δικαστεί για τη φρικιαστική υπόθεση στην οποία πρωταγωνίστησε.

«Υπάρχει ένα καθεστώς ειδικής ασφάλειας για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Μπορώ να σας πω ότι είναι ένα στοίχημα για τις σωφρονιστικές Αρχές και το υπουργείο Δικαιοσύνης, αυτός ο άνθρωπος να φτάσει σώος και αβλαβής έως το δικαστήριο. Από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να βάλουμε σε απομόνωση έναν άνθρωπο προσωρινά κρατούμενο και όχι καταδικασθέντα. Πρέπει να έχει τα δικαιώματα που έχουν όλοι οι κρατούμενοι σε μια φυλακή. Απ’ ό,τι με ενημέρωσε και ο διευθυντής των φυλακών, έχει ληφθεί μέριμνα. Θα προαυλίζεται, αλλά όχι σε ώρες που βγαίνουν οι άλλοι κρατούμενοι και το ίδιο ισχύει και για τη σίτισή του και τις ώρες επικοινωνίας μαζί μου» αναφέρει στην «Espresso» ο δικηγόρος Παναγιώτης Χρυσικάκης.

Το παρελθόν

Οσον αφορά όσα ήρθαν τις τελευταίες ώρες στο φως της δημοσιότητας για το παρελθόν του 27χρονου αλλά και για όσα ισχυρίζεται περί περαιτέρω εμπλοκής του φίλου του, Νικολάι, στην υπόθεση της μικρής Αννυ, ο κ. Χρυσικάκης δηλώνει: «Είμαστε στην ανάγνωση του αποδεικτικού υλικού, δηλαδή έγγραφα των διωκτικών Αρχών, μαρτυρικές καταθέσεις. Η απολογία έρχεται στο τέλος και έτσι δεν είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω ούτε και να διαψεύσω όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το περιεχόμενο της ανάκρισης του πελάτη μου από τους αστυνομικούς. Εγώ ανέλαβα μετά την απολογία του, με τη δικογραφία να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη.

»Οσο για τα όσα ακούστηκαν ότι είπε μέσα από τις φυλακές Κέρκυρας, νομίζω ότι δεν ισχυρίστηκε κάτι το διαφορετικό πέραν του ότι ο Νίκι ή Νικολάι θα πρέπει να κληθεί να δώσει κάποιες απαντήσεις». 

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...