Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Τι άλλο ψάχνουν (για την Αννυ) οι ανακριτές

Οι ερωτήσεις για τα φορητά ψυγεία και οι δηλώσεις του δικηγόρου του Χάνιμπαλ για ανατροπές

Αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 4χρονης Αννυ προαναγγέλλουν πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση, ενώ εξελίξεις αναμένονται και εντός της εβδομάδας, καθώς η ανάκριση προχωρεί ταχύτατα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διερεύνηση των συνθηκών υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του το κοριτσάκι αλλά και της «εξαφάνισης» του πτώματος στρέφεται προς κάθε κατεύθυνση και στα χέρια των δικαστικών Αρχών αναμένεται να φτάσουν νέα δεδομένα από τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ερευνών.

Ακόμη είναι θολά τα αίτια που οδήγησαν τον πατέρα Χάνιμπαλ να τεμαχίσει το πτώμα του παιδιού του και δεν αποκλείεται να εμφανιστεί εκ νέου στην ανακρίτρια! Μάλιστα, κατά πληροφορίες, στο κάδρο της ανάκρισης βρίσκεται ακόμη και το ενδεχόμενο το αρχικό κίνητρο του 27χρονου (ή και άλλων προσώπων) να ήταν η πώληση των οργάνων του άτυχου κοριτσιού!

Κρίσιμα στοιχεία

«Η υπόθεση έχει πολύ… βάθος, δεν έχουν τελειώσει οι έρευνες, είμαστε ακόμη στην αρχή» δήλωσε μιλώντας στην «Espresso» ο συνήγορος υπεράσπισης του 27χρονου Βούλγαρου Παναγιώτης Χρυσικάκης αφήνοντας να εννοηθεί πως υπάρχουν κρίσιμα στοιχεία, τα οποία ενδέχεται να φέρουν μεγάλες ανατροπές. «Εκείνη που παραμένει αμετάβλητη είναι η άρνηση του εντολέα μου ότι δολοφόνησε το παιδί».

f34tΣτο μεταξύ, υπονοούμενα για «κέντρα» που επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες άφησε ο συνήγορος της 25χρονης μητέρας της Αννυ, ο Σταύρος Γεωργίου, ο οποίος υπέβαλε αίτημα να έρθει από τη Βουλγαρία ο μάρτυρας-κλειδί και φίλος του δράστη, Νικολάι προκειμένου να καταθέσει ενώπιον των Αρχών και μάλιστα κατ’ αντιπαράσταση με τη Δημητρίνα Μπορίσοβα.

Την ίδια ώρα, ο 70χρονος που φιλοξενούσε στο σπίτι του την Αννυ και τη μητέρα της, πριν εκείνη αναχωρήσει για τη Γερμανία, αφέθηκε ελεύθερος μετά τη δίωρη απολογία του, με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Ο κατηγορούμενος, που αντιμετώπιζε το αδίκημα της ψευδορκίας, καθώς στις πρώτες του καταθέσεις στους αστυνομικούς είχε υποστηρίξει την αρχική εκδοχή της 25χρονης ότι άφησε την Αννυ σε μια φίλη της, ισχυρίστηκε πως μετάνιωσε για το ψέμα του.

«Ετσι μου είπε για το παιδί, έτσι είπα. Τον Σάββα τον ήξερα τρία-τέσσερα χρόνια. Δεν υποψιάστηκα τίποτα» ανέφερε στη δικαστική λειτουργό. Μάλιστα ο 70χρονος παραδέχτηκε πως το πρωί της ημέρας που το ζευγάρι δήλωσε την εξαφάνιση του παιδιού (στις 21 Απριλίου) ο ίδιος και ο Νικολάι (ή Νίκι) μετέβησαν στο υπόγειο της Μιχαήλ Βόδα για να μεταφέρουν έναν καναπέ!

«Μείναμε πολύ λίγο, ίσα ίσα για να πάρουμε το έπιπλο, δεν παρατήρησα κάτι περίεργο. Και ο Σάββας ήταν απόλυτα ψύχραιμος» φέρεται ότι υποστήριξε. Η ανακρίτρια ρώτησε αν κατά την παραμονή του στο σπίτι του δράστη είδε φορητά ψυγειάκια μεταφοράς! Κι εκείνος απάντησε αρνητικά. Οσο για τον ρόλο του Σάββα ως πατέρα, υποστήριξε ότι τη… φρόντιζε τη μικρή!

rwq34trweΚουκουλωμένη, επιχειρώντας να κρυφτεί από κάμερες και φωτογράφους, παρά τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της των προηγούμενων ημερών, η μητέρα του 27χρονου αναχώρησε από το κτίριο 9 της Ευελπίδων μετά τη χθεσινή της κατάθεση. Μάλιστα τη συνόδεψε αστυνομικός μέχρι την εξόδό της.

Ντέμη Ντάβαρη

Καταθέτουν ο τραβεστί, ο ευκατάστατος Γερμανός και ο… μυστηριώδης Νικολάι 

«Παρέλαση» μαρτύρων αναμένεται τις επόμενες ημέρες στο γραφείο της 10ης τακτικής ανακρίτριας που διερευνά εξονυχιστικά κάθε πτυχή στην υπόθεση δολοφονίας της 4χρονης Αννυ. Μεταξύ αυτών είναι και ο τραβεστί που επί δύο χρόνια διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις με τον πατέρα Χάνιμπαλ, ο οποίος μάλιστα φέρεται ότι έχει δηλώσει πως ο 27χρονος Σάββας τον χτυπούσε και έπαιρνε όλα του τα χρήματα. Οπως είχε περιγράψει ο ίδιος στους αστυνομικούς, είχε γνωρίσει τον κατηγορούμενο το 2007, όταν εκείνος είχε σχέση με άλλον τραβεστί, με το όνομα «Ρόζα». «Το 2008 γίναμε ζευγάρι και μέναμε σε ξενοδοχεία. Ημασταν μαζί μέχρι το 2010» είχε αναφέρει.

Στη μακρά λίστα των μαρτύρων θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, και ο 50χρονος ευκατάστατος Γερμανός τον οποίο είχε επισκεφτεί η Δημητρίνα Μπορίσοβα αφήνοντας το 4χρονο κοριτσάκι της στα χέρια του πατέρα της, αλλά και μια εκδιδόμενη φίλη της, η οποία είχε ταξιδέψει μαζί της στη Γερμανία. Κρισιμότερη όλων ωστόσο, όπως εκτιμούν πηγές των δικαστηρίων, θεωρείται η κατάθεση του μάρτυρα-κλειδί, του ομοεθνούς και φίλου του 27χρονου Βούλγαρου Νικολάι (ή Νίκι), ο οποίος ουσιαστικά ξετύλιξε το κουβάρι της φρίκης ενώπιον των αστυνομικών Αρχών.

Ο βουλγαρικής καταγωγής Νίκι, που βρίσκεται εκτός ελληνικών συνόρων, αναμένεται να ρίξει φως στα «θολά» σημεία της ειδεχθούς υπόθεσης. Ωστόσο παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής αν θα διαβεί το κατώφλι του ανακριτή με την ιδιότητα του μάρτυρα ή με αυτήν του κατηγορουμένου! Αλλωστε σαφείς αιχμές για τον «σκοτεινό» ρόλο του είχε αφήσει στην απολογία της και η 25χρονη Δημητρίνα υπονοώντας ότι βοήθησε τον κατηγορούμενο να ξεφορτωθεί τη σορό του αδικοχαμένου παιδιού.

Ντ.Ντ.

Το αλαλούμ με τη μεταγωγή του Σάββα

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και συνοδεία της ΕΚΑΜ μεταφέρθηκε στην Αθήνα από τις φυλακές Κέρκυρας ο 27χρονος Σάββας (Στανισλάβ Μπακαρτζίεφ), προκειμένου να δικαστεί σήμερα από το Β’ Αυτόφωρο Μονομελές για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Ωστόσο, παρά την «επιμέλεια» που έδειξαν οι Αρχές στα μέτρα μεταφοράς του, αντί για το Μεταγωγών τον πήγαν κατά λάθος στις… φυλακές Κορυδαλλού! Μάλιστα φέρεται ότι παρέμεινε επί μισή ώρα στην κλούβα έξω από τις φυλακές, προτού διευθετηθεί το ζήτημα και μεταφερθεί στο κτίριο της Πέτρου Ράλλη! Στις 21 Απριλίου, προτού καν αποκαλυφθεί το τραγικό τέλος της Αννυ, ο 27χρονος, η Δημήτρινα Μπορίσοβα και ο 70χρονος είχαν παραπεμφθεί σε δίκη για πλημμέλημα, καθώς στην κατοχή τους είχαν βρεθεί ναρκωτικά χάπια. Ο Σάββας είχε δηλώσει εξαρτημένος χρήστης και η εκδίκαση της υπόθεσης είχε αναβληθεί για να εξεταστεί από πραγματογνώμονα ιατρό. Σήμερα, κατά πληροφορίες, θα ζητήσει εκ νέου αναβολή, καθώς η πραγματογνωμοσύνη δεν έγινε ποτέ λόγω των εξελίξεων στην υπόθεση της Αννυ που οδήγησαν στη σύλληψή του.  
 

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...