Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

H 45άρα & o πρωτάρης

Το «φλογερό» ειδύλλιο μεταξύ της ώριμης κυρίας από τον χώρο τού τραγουδιού και του «νέου Ρουβά»!

Τα γεράματα δεν σε προστατεύουν από τον έρωτα. Ομως ο έρωτας σε προστατεύει από τα γεράματα, είπε κάποτε η Ζαν Μορό. Μπορεί η ακομπλεξάριστη Ναταλία Γερμανού να έχει το όνομα, όμως άλλη κυρία του τραγουδιού έχει -όπως φαίνεται- τη χάρη της «κούγκαρ» του πενταγράμμου.

Η καλοδιατηρημένη 45άρα plus κυρία -είναι σε διάσταση με τον σύζυγό της- με παιδί πάνω κάτω στην ηλικία του νεαρού τραγουδιστή. Εχει στο ενεργητικό της πολλές επιτυχίες και σουξέ, αλλά και αρκετές ερωτικές σχέσεις με ινδάλματα του χώρου. Ωραία γυναίκα, ιδιαίτερη, με έντονο βλέμμα και σπάνια απόχρωση ματιών, σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη στους άνδρες, απ’ ό,τι φαίνεται όμως ούτε και στα νεαρά αγόρια.

Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες της «Εspresso», ο «άγουρος» τραγουδιστής, που μόλις ενηλικιώθηκε και είναι ήδη ίνδαλμα των κοριτσιών στην εφηβεία και την προ-εφηβεία (ξεροσταλιάζουν για ένα αυτόγραφό του), πολιορκούταν εδώ και καιρό από την κυρία με τις σαφείς σεξουαλικές διαθέσεις για τη νεανική σάρκα του.

Κοινά ενδιαφέροντα

Τα μουσικά καλέσματα και τα κοινά ενδιαφέροντα για τα καλλιτεχνικά δρώμενα έφερναν συχνά τον έναν στον δρόμο του άλλου. Και κάπως έτσι ξεκίνησε το στενό μαρκάρισμα, από την πλευρά της ώριμης και γοητευτικής κυρίας φυσικά. Αλλωστε το… σχολιαρόπαιδο δεν θα τολμούσε την προσέγγιση, αφού ούτε στην πιο τρελή φαντασίωσή του δεν θα μπορούσε να ελπίζει πως θα βρισκόταν στο κρεβάτι με μια τέτοια γυναίκα.

Και όμως… Το σκάνδαλο έχει θορυβήσει την Αθήνα, ενώ όλο και πιο γαργαλιστικές λεπτομέρειες κάνουν τον γύρο της πόλης σοκάροντας ακόμη και τα πιο «προχωρημένα» μυαλά. Και ενώ η διαφορά ηλικίας θα μπορούσε να μην απασχολήσει, μια και απλώς νούμερα είναι τα χρόνια, γίνεται θέμα το θέαμα, καθώς εκείνος μοιάζει αρκετά πιο μικρός από την ηλικία του.

Και ενώ ο πιτσιρικάς άρχισε να ενδίδει στη γοητεία της γυναίκας με την ιδιαίτερη ευαισθησία και τρυφερότητα, ο χώρος στον οποίο κινούνται θεωρούσε αδιανόητο το ταίριασμα και αρνιόταν να παραδεχτεί πως κάτι τέτοιο θα ήταν ποτέ δυνατόν! Τον τελευταίο καιρό όμως εμφανίζονται τόσο πολύ μαζί, που άρχισαν να πείθονται ακόμη και οι πλέον δύσπιστοι.

Το παράταιρο ταίριασμα έγινε θέμα συζήτησης, διανθισμένο με γελάκια, σκουντήματα και σχόλια του τύπου «έλα! Δεν το πιστεύω!», σε πολλές παρέες της κακομοιριασμένης -πλέον- αλλά ανθεκτικής -ακόμη- showbiz. Οσοι ψέλλισαν ότι πονηρά μυαλά παρεξηγούν τη μητρική διάθεση της γυναίκας που θέλει να παίξει ρόλο καθοδηγητικό στην καριέρα του πιτσιρικά ήρθαν αντιμέτωποι με το γεγονός των συνεχών εξόδων τους και τη θέρμη ανάμεσά τους, που θυμίζει πλέον σκηνές από τη συμβολική και αρχετυπική -μπορείς να πεις- ταινία «Ο πρωτάρης».

Τώρα βέβαια, σε πολλές κυρίες τη σκανδαλισμένη διάθεση για πιπεράτες λεπτομέρειες αντικατέστησε εκείνη της ζήλιας και του φθόνου. «Ακου εκεί! Καλά αυτή! Αυτός τι της ζηλεύει, που είναι μεγαλύτερη από εμένα;» έλεγε πρόσφατα παλιά δόξα του τραγουδιού, απολιθωμένη από τα πολλά μπότοξ ως έκθεμα φυσικής ιστορίας από την Ιουρασική περίοδο.

Σοκαρισμένες κυρίες

Το «περί ορέξεως κολοκυθόπιτα» δεν αφορά μόνο την εν λόγω παλαιά -παλαιότατη- δόξα αλλά και όλες εκείνες τις σοκαρισμένες κυρίες που ζηλεύουν.

Εμείς, από την πλευρά μας, υπεράνω φυσικά των κλισέ και των στεγανών της ανθρώπινης στέρησης, που εξετάζουν διαφορές ηλικίας, φυλής, φύλου, θα σταθούμε μόνο στο εικαστικό μέρος της σχέσης, χωρίς να κρίνουμε, ή τουλάχιστον χωρίς να κρίνουμε πολύ! Αλλωστε προσκυνάμε τον λατρεμένο αφορεσμό της αγαπημένης Μαλβίνας, ότι «δεν υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί, έξυπνοι και χαζοί, όμορφοι και άσχημοι», μεσόκοποι και νεαροί, συμπληρώνουμε, αλλά «υπάρχουν μόνο άνθρωποι που αγαπήθηκαν και άνθρωποι που δεν αγαπήθηκαν».

Η κυρία θα μπορούσε να έχει όποιον γόη επιθυμούσε λόγω εμφάνισης, ψυχικής καλλιέργειας, επιτυχιών, καλλιτεχνικής ευαισθησίας. Το αγόρι αυτό, βλέποντάς το, μοιάζει τόσο παιδάκι, που το μόνο άγριο, ακόλαστο, αμαρτωλό που θα ‘θελε να του κάνει μια περπατημένη και απαιτητική γυναίκα άνω των σαράντα είναι πατάτες τηγανητές και κεφτεδάκια πνιγμένα στο λάδι…

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...