Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΙΧΘΥΕΣ: Για να μη χάνετε την ουσία των πραγμάτων μετριάστε την τελειομανία σας. Εμπιστευτείτε τη μοίρα που…

ΚΡΙΟΣ: Τώρα που έχετε απελευθερωθεί από νοοτροπίες που σας καθήλωναν κινηθείτε ελεύθερα και φροντίστε να αποκτήσετε οικειότητα με το περιβάλλον σας. Μια επίσκεψη στους φίλους σας θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Κάποιες ενστικτώδεις κινήσεις σας θα σας φέρουν μοιραία σε θέση ισχύος.

ΤΑΥΡΟΣ: Η πραγματική γοητεία σας θα βγει προς τα έξω και ο αισθησιασμός σας θα έχει την τάση να σας παρασύρει. Με σωστή επικοινωνία θα είστε πιο προσεκτικοί στις επιλογές σας. Αν εξακολουθήσετε να φέρεστε ευγενικά στους συνεργάτες σας, θα κερδίσετε την εκτίμηση και την προτίμησή τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα θα παίξει σημαντικό ρόλο στα θέματα που αφορούν τις στενές σχέσεις σας και μια μικρή διαφοροποίηση των αξιών που θέτετε θα σας προσδώσει μια πιο ολοκληρωμένη ταυτότητα. Ο εκνευρισμός δεν πρόκειται να σας βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων σας και επιβάλλεται να τον περιορίσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε στιγμή της ημέρας, αν και μεγάλη σημασία φαίνεται ότι θα έχουν κάποιες λεπτομέρειες στις επαφές σας ή στις διαπροσωπικές σχέσεις σας. Οι ερωτικές αναζητήσεις σας θα σας κάνουν να αναζητήσετε εμπειρίες πέρα από τα όρια που βάζετε συνήθως.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να κατανοήσετε τους τρόπους που μπορούν να καλλιεργηθούν όμορφες καταστάσεις. Ξεχωρίστε τα άτομα που ταιριάζουν με εσάς και όπου χρειάζεται αναδιαμορφώστε το πρόγραμμά σας. Μην απομακρυνθείτε από μια συζήτηση ρουτίνας, καθώς μπορεί να μετατραπεί σε μεγάλη ευκαιρία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Περιορίστε όσο το δυνατόν περισσότερο τις ευαισθησίες σας που λειτουργούν ανασταλτικά, προωθήστε τις θετικές σκέψεις σας και προσπαθήστε να μην είστε εύθικτοι για τα πάντα. Το ανήσυχο πνεύμα σας θα σας βοηθήσει να επιλύσετε θέματα που το τελευταίο διάστημα σας απασχολούν έντονα.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε κάτι για τον εαυτό σας και για την υγεία σας. Πάρτε πρωτοβουλίες και σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας, και μην αφήνετε τους άλλους να κατευθύνουν την πορεία σας. Οι συγκυρίες είναι αυτές που θα ωθήσουν κάποια άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον σας να σας στηρίξουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι απαραίτητο να κάνετε κάποιες ανακατατάξεις στην προσωπική σας ζωή. Αν αποφασίσετε να ζήσετε το παρόν, να είστε σίγουροι ότι θα είστε καλύτερα και στο μέλλον. Δεν χρειάζεται να αγανακτείτε, όταν άτομα από το εργασιακό περιβάλλον σας έχουν από εσάς ιδιαίτερες απαιτήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χρειάζεται να γνωρίσετε καινούργια άτομα, γιατί μόνο έτσι θα ακούσετε και θα μάθετε πολλά, ενώ κάποια ενδιαφέροντα πρόσωπα θα βοηθήσουν στην αναγνώρισή σας αλλά και στην προβολή σας. Εξοικονομήστε χρόνο προκειμένου να τον περάσετε με τους φίλους σας ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη χάνετε τον χρόνο σας στην προσπάθειά σας να ενταχθείτε σε ευχάριστες καταστάσεις ή νέες παρέες. Πολλά θα γίνουν μόνα τους, καθώς θα σας πλησιάσουν ενδιαφέροντα πρόσωπα κι εσείς θα ακτινοβολείτε. Με γνώμονα τη λογική θα ξεμπερδέψετε από υποθέσεις που σας έχουν κουράσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με σωστή αναζήτηση και καλή θέληση θα βρείτε την ποιότητα που αναζητάτε. Σκόπιμο θα ήταν να μη σνομπάρετε κανέναν και να είστε ανοιχτοί προς όλους. Απολαύστε τις στιγμές που περνάτε με τον σύντροφό σας και χαλαρώστε μαζί του. Διεκδικήστε με ζήλο ό,τι πιστεύετε πως σας ανήκει.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να μη χάνετε την ουσία των πραγμάτων μετριάστε την τελειομανία σας. Εμπιστευτείτε τη μοίρα που θέλει το καλό σας και αφήστε τα πάντα να πάρουν τον δρόμο τους. Μην επιτρέψετε στην κούραση που νιώθετε, εξαιτίας υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει, να σας οδηγεί σε σπασμωδικές κινήσεις.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....