Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Το ατύχημα του Σαμαρά στο… μπάσκετ

Με κάταγμα μετά από «ματς» με τον…

Σοβαρό ατύχημα, χωρίς ευτυχώς μεγάλα προβλήματα, είχε το βράδυ της Δευτέρας ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια ενός «φιλικού»αγώνα μπάσκετ με το γιο του στην αυλή του σπιτιού τους.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας επιστρέφοντας στο σπίτι του αποφάσισε να ρίξει μερικά σουτ για εκτόνωση με αντίπαλο το γιο του Κωνσταντίνο. Ωστόσο μια απρόσεκτη κίνηση και μια άσχημη στιγμή τον έριξαν στο έδαφος.

Ο πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες από τους στενούς συνεργάτες του, διακομίστηκε με αφόρητους πόνους στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε κάταγμα στον αγκώνα του.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου μεταφέρθηκε. Αφού του παρασχέθηκε η απαραίτητη ιατρική φροντίδα από τον καθηγητή στη Γ’ Ορθοπεδική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών Σπύρο Πνευματικό και του τοποθετήθηκε νάρθηκας, επέστρεψε στο σπίτι του. Η εκτίμηση των γιατρών είναι ότι πρόκειται για ελαφρύ τραύμα, για το οποίο μάλιστα ο πρόεδρος της Ν.Δ. δεν θα χρειαστεί να επισκεφτεί εκ νέου το νοσοκομείο για επανεξέταση.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Κάταγμα στον αγκώνα υπέστη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, όπως διαπιστώθηκε χθες το βράδυ στο ΚΑΤ. Του παρεσχέθη αμέσως η απαραίτητη ιατρική φροντίδα και επέστρεψε στην οικία του».

Με αφορμή το ατύχημα του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, αξίζει να θυμηθούμε παρόμοιους τραυματισμούς πρώην πρωθυπουργών.

Ηταν Μάρτιος του 1998, όταν ο τότε πρόεδρος της Ν.Δ. Κώστας Καραμανλής μαζί με άλλους βουλευτές του κόμματος του αλλά και του ΠΑΣΟΚ πήγε στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, για να παίξει ποδόσφαιρο.

Στο έδαφος

Ωστόσο ο πρώην πρωθυπουργός στην πρώτη επαφή του με την μπάλα στάθηκε άτυχος, καθώς την πάτησε και βρέθηκε στο έδαφος, οπότε αναγκάστηκε επί τρεις βδομάδες να παραμείνει στον γύψο.

Στο γήπεδο μαζί με τον Κώστα Καραμανλή είχαν βρεθεί οι τότε βουλευτές της Ν.Δ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, Τάκης Σκανδαλάκης, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Γιώργος Ορφανός και Βαγγέλης Παπανικολάου, ενώ από το ΠΑΣΟΚ ο Δημήτρης Κατσικόπουλος ο Χρήστος Θεοδώρου κ.ά.

Αξέχαστη έμεινε και στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου η βόλτα του με το ποδήλατο τον Απρίλιο του 2008 στη Σταμάτα. Κάνοντας λοιπόν ποδήλατο ο τότε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να προκαλέσει κάταγμα στον 8ο θωρακικό σπόνδυλο.

Ελενα Σολωμού 

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...