Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Μπλέκει και ο Μαρινάκης

Τι αναφέρεται στα κατηγορητήρια που έχει συντάξει ο ανακριτής Γιώργος Ανδρεάδης για το ματς του Ολυμπιακού με τη Βέροια

Την κατηγορία της δωροδοκίας-δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος αντιμετωπίζει ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης, για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βέροια, τον Ιανουάριο του 2013! Μετά την πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος της ΠΑΕ Βέροιας, του πρώην μεγαλομετόχου της Γιώργου Αρβανιτίδη και του πρώην γενικού διευθυντή Γιώργου Λαναρή για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αποκαλύπτεται πως στα κατηγορητήρια που έχει συντάξει ο ανακριτής Διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στον χώρο του ποδοσφαίρου αναφέρεται -μεταξύ άλλων- πως οι πρόεδροι των δύο ΠΑΕ «συμφώνησαν με αθέμιτες ενέργειες να διαμορφώσουν το τελικό σκορ του αγώνα, ο οποίος περιλαμβανόταν σε στοιχηματικές διοργανώσεις και με τις πράξεις τους πέτυχαν τον σκοπό που επεδίωκαν». Παρά τις καταιγιστικές εξελίξεις, η αποκάλυψη αυτή δεν οδηγεί -προς το παρόν- στην κίνηση πειθαρχικής διαδικασίας σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του προέδρου της.

Σύμφωνα με πηγές από την ΕΠΟ, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος δεν θα ασκήσει πειθαρχική δίωξη στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Η απόφαση αυτή βασίζεται στο γεγονός πως δεν προκύπτει αναφορά στο όνομα του προέδρου του Ολυμπιακού από τις καταθέσεις των δύο βασικών μαρτύρων στην υπόθεση, του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας της Βέροιας και νυν της ΑΕΚ Νίκου Γεωργέα και του πρώην προπονητή της ΠΑΕ και νυν του Αρη Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Ωστόσο, οι ίδιες πηγές επισημαίνουν πως, αν στην πορεία της δικαστικής έρευνας προκύψουν νέα στοιχεία, δεν αποκλείεται ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας να ασκήσει συμπληρωματική πειθαρχική δίωξη.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι αποκαλύψεις από τη δικογραφία για τον επίμαχο αγώνα που έχει ταράξει τα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ποδοσφαιριστές -εκείνη την περίοδο- της Βέροιας Παντελής Καφές και Νίκος Κάλτσας αναφέρουν στις καταθέσεις τους πως δεν υπέπεσε κάτι επιλήψιμο στην αντίληψή τους στο ημίχρονο του επίμαχου αγώνα, όταν ο πρώην γενικός διευθυντής της ΠΑΕ φέρεται ότι ζήτησε από τον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας να χάσουν και μάλιστα με… over! O Καφές φέρεται ότι αναφέρει πως στο ημίχρονο είχε πάει για μασάζ και δεν αντιλήφθηκε κάτι και ο Κάλτσας πως παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο και δεν άκουσε από κανέναν ότι ο τότε γενικός διευθυντής μίλησε στα αποδυτήρια.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...