Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

ΚΡΙΟΣ: Η μέρα θα έχει κάτι μαγικό και θα σας δείξει τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας. Θα σας…

ΚΡΙΟΣ: Η μέρα θα έχει κάτι μαγικό και θα σας δείξει τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας. Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες, γι’ αυτό φροντίστε να μην τις χάσετε. Μην κόψετε τις επαφές με άτομα κύρους και η ανταμοιβή για όσα έχετε κάνει στη δουλειά σας θα έρθει.

ΤΑΥΡΟΣ: Ολα τα βιώματα που θα έχετε θα ενεργοποιήσουν έντονα τον ψυχισμό σας και τα επερχόμενα γεγονότα θα σας κάνουν να αξιολογήσετε καλύτερα τις επιθυμίες και όσα θέλετε να αφήσετε πίσω σας. Ασχοληθείτε με τις ανάγκες που έχουν πρόσωπα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αντιλήψεις σας θα αρχίσουν να διαφοροποιούνται κι έτσι θα μάθετε να ξεχωρίζετε καλύτερα το υγιές από το μη υγιές προκειμένου να επιτύχετε την αρμονία και να φέρετε την ευτυχία στη ζωή σας. Αν η συμπεριφορά σας είναι άμεμπτη, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες της ημέρας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είστε άνθρωποι που εκτιμάτε πολύ την ανεξαρτησία σας και δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις θα έχετε κάποιες πολύ ευχάριστες διασυνδέσεις. Διακριθείτε στον εργασιακό σας χώρο με ουσιαστικές κινήσεις. Θα πρέπει να διαπραγματευτείτε με διπλωματία τις περιουσιακές υποθέσεις σας.

ΛΕΩΝ: Μια έκτακτη υποχρέωση στον επαγγελματικό τομέα σας και ένας έρωτας που θα σας συγκλονίσει θα πρέπει να συνδυαστούν έξυπνα και όχι με βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις. Μια κοινωνική εκδήλωση θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και να εδραιωθείτε στον χώρο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανήκετε στους τυχερούς της ημέρας, γιατί μπορείτε να έχετε αυτό που θέλετε, να πάτε όπου σας αρέσει, ακόμα και να ερωτευτείτε, οπότε σταματήστε να γκρινιάζετε και απολαύστε τις στιγμές σας. Οι λύσεις που περιμένετε σε κάποια θέματα θα έρθουν μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον σας.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και μη γίνεστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας, ειδικά όταν διασκεδάζετε. Αν δεχτείτε πιέσεις, αντιμετωπίστε τις με στωικότητα. Αλλάξτε τρόπο σκέψης, μην είστε στενοκέφαλοι και με αιφνιδιαστικές κινήσεις θα πετύχετε να πείσετε τους συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κινηθείτε με διπλωματία και φροντίστε να μη χάσετε τον έλεγχο στις τυχόν δυσκολίες. Προσπαθήστε να δείτε με καλό μάτι όσα έρχονται ξαφνικά και αλλάζουν το πρόγραμμα που έχετε βάλει. Η κοινωνική σας δραστηριότητα και οι επαφές που θα κάνετε θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε στο περιβάλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατήστε τα μυστικά σας μακριά από άτομα που δεν τα γνωρίζετε καλά, μην εκτεθείτε σε κινδύνους και μην ανακοινώσετε τα σχέδιά σας, αν δεν είστε πρώτα σίγουροι γι’ αυτά. Μην περιμένετε από κάποια άτομα να σας δώσουν όσα αποζητάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε να θίξετε τα κακώς κείμενα μιας σχέσης που δεν έχει και μεγάλες ελπίδες να βελτιωθεί προς το παρόν, αλλά δείτε πιο έξυπνα κάποιες καταστάσεις σχετικά με τα οικονομικά σας. Η καλή συμπεριφορά σας στον εργασιακό χώρο θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους στενούς συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οπου αποφασίσετε να πάτε κάτι θα γίνει και θα ξεχαστείτε, γι’ αυτό προσπαθήστε να ανεφοδιάζεστε ψυχικά και συναισθηματικά κάθε φορά που προκύπτουν αντίστοιχες ευκαιρίες. Βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, ώστε να μειώσετε το άγχος σας που σας οδηγεί σε σπασμωδικές κινήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Φροντίστε καλύτερα τα ερωτικά ζητήματα και μην αφήσετε τίποτα στην τύχη. Αν ο σύντροφός σας έχει κάποια παράπονα από εσάς, προσπαθήστε να διορθώσετε τυχόν σφάλματα τώρα που θα έχετε την ευκαιρία. Ασχοληθείτε με χαλαρές δραστηριότητες και προχωρήστε κάποιες δουλειές ρουτίνας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...