Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Η Ζέτα «έστησε»  τη Σολωμού

Αργησε να αρχίσει η επίσημη πρεμιέρα του «Κυρίου Παπαπαναγιωτοπουλάκη» γιατί ο Μουτσινάς περίμενε το γούρι του

Η Ζέτα άργησε μία ώρα και καθυστέρησε την προγραμματισμένη έναρξη της επίσημης πρεμιέρας του «Κυρίου Παπαπαναγιωτοπουλάκη». Και πώς να μη συνέβαινε κάτι τέτοιο, αφού ο πρωταγωνιστής και δημιουργός του έργου Νίκος Μουτσινάς δεν ήθελε να ανεβεί στη σκηνή, αν πρώτα δεν έβλεπε καθισμένη στην πλατεία του θεάτρου Γκλόρια την κολλητή φίλη του.

Αν και όλοι περίμεναν πως η κωμωδία, στην οποία ο Νίκος συμπρωταγωνιστεί με τη Μαρία Σολωμού, θα άρχιζε στις 21.00, άρχισαν να… μουρμουρίζουν επειδή η αυλαία δεν σηκώθηκε στην προκαθορισμένη ώρα. Τελικά η όμορφη Ζέτα Μακρυπούλια έσκασε μύτη παρέα με την καλή φίλη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, κάθισαν στις θέσεις τους και μόνο τότε άρχισε το… show των δύο ηθοποιών. Να πούμε ότι και πριν από τέσσερα χρόνια, όταν ο Μουτσινάς παρουσίαζε μια παράσταση stand up comedy στο Γκάζι, η πρεμιέρα του είχε καθυστερήσει να αρχίσει, αφού η Ζέτα ήταν άφαντη. Μάλλον ο ηθοποιός τη θεωρεί… γούρι του. Και γιατί όχι, άλλωστε;

Eναρξη

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη λοιπόν η εντυπωσιακή Μαρία Σολωμού -εμφανίστηκε με σχεδόν όλων των χρωμάτων περούκες, αλλά και σούπερ μίνι φούστες- άρχισε να ψάχνει με το βλέμμα στα καθίσματα του θεάτρου τον σύντροφό της Πάνο Μουζουράκη προκειμένου να πάρει ένα πρώτο feed back από την απόδοσή της. Τον εντόπισε και του έκανε νόημα με τα μάτια, για να της «απαντήσει» κι εκείνος με τον ίδιο τρόπο πως «όλα πάνε καλά».

Η ηθοποιός υποδύεται μια μυστηριώδη γυναίκα, η οποία φέρεται ότι εκδιώχθηκε κακήν κακώς από τον σπιτονοικοκύρη της και βρήκε κατάλυμα στο σπίτι του κυρίου Παπαπαναγιωτοπουλάκη. Εκεί οι δυο τους ζουν έναν παράφορο έρωτα, βιώνουν χωρισμούς και επανασυνδέσεις, και μάλιστα τους βλέπουμε να μοιράζονται στη σκηνή το ίδιο κρεβάτι.
Το «παρών» στην πρεμιέρα έδωσαν πολλοί επώνυμοι φίλοι των πρωταγωνιστών, οι οποίοι πριν από την έναρξη αλλά και στη διάρκεια του διαλείμματος είχαν σχηματίσει πηγαδάκια και συζητούσαν για την παράσταση και όχι μόνο, ενώ στο τέλος αποθέωσαν με χειροκροτήματα τους δύο καλλιτέχνες.

Η μαμά του Νίκου πάντα δίπλα του

Από την ξεχωριστή αυτή μέρα δεν θα μπορούσε να λείπει η μητέρα του Νίκου Μουτσινά, η κυρία Φρόσω, η οποία είναι το στήριγμά του σε κάθε επαγγελματικό βήμα του. Καθισμένη στις πρώτες σειρές, καμάρωνε τον γιο της, ενώ στο τέλος φωτογραφήθηκε μαζί του χαμογελαστή. Εντύπωση προκάλεσε πάντως το γεγονός ότι απουσίαζαν από την πρεμιέρα οι δύο πρώην συνεργάτιδες του Νίκου στην εκπομπή του Alpha «Δέστε τους». Αν και πολλοί περίμεναν να τις δουν στο Γκλόρια, η Μαρία Ηλιάκη και η Κατερίνα Καινούργιου δεν εμφανίστηκαν ποτέ.

Τεριάννα Παππά

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...