Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Διάσημη πορνοστάρ στα στέκια του Βαρουφάκη!

Η Stoya πήγε στα Εξάρχεια και ξετρελάθηκε από τη ρακή

po24rtfwegt5t 4Μια πορνοστάρ βρέθηκε στα στέκια του Γιάνη Βαρουφάκη. Η 28χρονη Stoya, που φιγουράρει αυτήν τη στιγμή στον αριθμό 11 της λίστας με τις πλέον περιζήτητες πρωταγωνίστριες ερωτικών ταινιών του πλανήτη, έστειλε προχθές το βράδυ «σήμα» στους fans της από τα Εξάρχεια ότι έπινε ρακές στην υγειά τους! Εκφράζοντας δημόσια την αγάπη της για τη χώρα μας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, το μόνο πράγμα που φάνηκε να χαλάει λίγο τη βραδιά της κάτω από τον αττικό ουρανό ήταν κάποιοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι έτυχε να βρεθούν στο ίδιο μέρος. «Χθες βράδυ ήπια ρακή στα Εξάρχεια, την ώρα που “διαβασμένοι” δημοσιογράφοι μιλούσαν για οικονομικά θέματα πάνω από το κεφάλι μου. Η Ελλάδα είναι υπέροχη» ήταν το tweet που ανάρτησε η Stoya στις 18 Μαΐου, κάνοντας τα social media να πάρουν «φωτιά».

Δύο μέρες νωρίτερα είχε γνωστοποιήσει την παρουσία της στην πρωτεύουσα πάλι μέσα από τον δημοφιλή ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης. «Βρίσκομαι σε ένα μπαλκόνι στην Αθήνα και προετοιμάζομαι για μια παραγωγή που θα γυριστεί τον Ιούνιο. Μετράει αυτό για διακοπές;» ήταν το πρώτο «τιτίβισμά» της επί ελληνικού εδάφους.

Το μυαλό μας πήγε αμέσως σε κάποια συνεργασία της διεθνούς φήμης σταρ του πορνό με τον Δημήτρη Σειρηνάκη, ωστόσο ο ίδιος σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

po24rtfwegt5t 2Γεννημένη τον Ιούνιο του 1986 στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, η Stoya μοιράζει την καταγωγή της ανάμεσα στη Σερβία, όπου γεννήθηκε η μητέρα της, και τη Σκωτία, τόπο του πατέρα της. Η πρώτη μεγάλη αγάπη της ήταν οι υπολογιστές. Οπως έχει δηλώσει η ίδια σε συνεντεύξεις της, μπορούσε να τους χειριστεί από τριών ετών. Μέσα στον «σκοτεινό» χώρο του διαδικτύου ανακάλυψε κάποια στιγμή και τις «πονηρές» ιστοσελίδες, δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση σε εκείνες με τη φετιχιστική και σαδομαζοχιστική θεματολογία.

Υποκριτική και αρθρογραφία

Η αρχή της ενασχόλησής της με τον χώρο έγινε με τη βοήθεια ενός φίλου της φωτογράφου και φυσικά το κορίτσι δεν άργησε να βρει τον δρόμο του για τα μεγάλα στούντιο της αμερικανικής βιομηχανίας του πορνό κερδίζοντας λεφτά με ουρά.

Μη φανταστείτε όμως ότι οι ερωτικές ταινίες είναι η μοναδική απασχόλησή της. H Stoya έχει περάσει από δύο σχολές Καλών Τεχνών, ενώ δηλώνει και συγγραφέας, καθώς συνεργάζεται με το Vice και έχει γράψει άρθρα ακόμη και για τους «New York Times». Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η προσωπική της ζωή, αφού στο παρελθόν είχε σχέση τόσο με τον εκκεντρικό τραγουδιστή Marilyn Manson όσο και με τον επίσης πορνοστάρ James Dean.

po24rtfwegt5t 6Να σημειωθεί ότι τη βραδιά των ελληνικών εκλογών, στις 25 Ιανουαρίου, η Stoya είχε λάβει διαδικτυακή πρόσκληση να έρθει στη χώρα μας από τον δημοσιογράφο Πολ Μέισον του Channel 4, ο οποίος κάνει ένα ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα. «Στόγια, έλα στην Αθήνα, η επανάσταση ξεκίνησε» της είχε γράψει στο twitter ο Μέισον, με την ίδια να απαντά: «Πρόκειται να επιστρέψω στη Νέα Υόρκη από το Παρίσι απόψε και όλη αυτή η χιονοστιβάδα εξελίξεων με τρομάζει πολύ».

Ηλίας Μαραβέγιας 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....