Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Μητέρα, θεία και παππούς βίαζαν επτάχρονη

Φρίκη προκαλεί στη Ρόδο η υπόθεση βιασμού ενός επτάχρονου κοριτσιού από τη μητέρα, τη θεία και τον παππού του, η οποία…

Φρίκη προκαλεί στη Ρόδο η υπόθεση βιασμού ενός επτάχρονου κοριτσιού από τη μητέρα, τη θεία και τον παππού του, η οποία εκδικάζεται ήδη από τις αρχές του μήνα στην αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω. Οσα περνούσε το κοριτσάκι, το 2003, στα χέρια της γυναίκας που το έφερε στη ζωή και στα συγγενικά πρόσωπά του αποκαλύφθηκαν, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, μετά την άρνησή του να βλέπει τη μητέρα του, αλλά και μέσα από τις «σκοτεινές» ζωγραφιές του!

Η 19χρονη -σήμερα- κοπέλα με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε ενώπιον των δικαστών όσα εφιαλτικά έζησε πριν από δώδεκα χρόνια, ενώ ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την ενοχή τριών εκ των τεσσάρων κατηγορουμένων (της μητέρας, της θείας και του παππού) για τον βιασμό και την αποπλάνησή της. Παράλληλα πρότεινε να απαλλαγεί από την κατηγορία της άμεσης συνέργειας σε αποπλάνηση η γιαγιά, ενώ η ετυμηγορία του δικαστηρίου αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα.

Η υπόθεση ήρθε στο φως το 2003. Οι γονείς της επτάχρονης πήραν τότε διαζύγιο και την επιμέλεια της ανήλικης πήρε ο πατέρας, ωστόσο η μικρή έβλεπε και τη μητέρα της.

Το Πάσχα του 2003

Το Πάσχα του 2003 εκείνη φέρεται ότι πήγε στο σπίτι του πρώην συζύγου της για να πάρει την κόρη της και να επιστρέψει στο σπίτι της, όπου βρισκόταν η αδελφή της, δηλαδή η θεία του παιδιού.

Εκεί, η μητέρα της κατηγορείται ότι έβαλε το χέρι της στο αιδοίο της μικρής, προκαλώντας αιμορραγία, ενώ η αδελφή της φέρεται ότι της κρατούσε τα χέρια, ώστε να μη φέρει αντιστάσεις! Επειτα από αυτό, το κορίτσι αρνιόταν πεισματικά να συναντήσει τη μητέρα του! Τον Νοέμβριο του ίδιου έτους η μητέρα της προσπάθησε και πάλι να την πάρει, με τη μικρή να λυγίζει και να αποκαλύπτει στον πατέρα της τι είχε συμβεί. Τότε είχε καταθέσει στην ανακρίτρια ότι δεν θέλει τη μητέρα της, επειδή την έδερνε, την κακοποιούσε και άγγιζε το «κουτί» της.

Την ένταση στη σχέση κόρης και μητέρας διαπίστωσε και ψυχολόγος. Η ίδια ανέφερε ότι στις ζωγραφιές του παιδιού φαίνεται να είναι δεμένη, να στάζουν υγρά από τα γεννητικά της όργανα ή να δείχνουν τη μητέρα της και τον παππού της με κέρατα και γυμνούς μέσα στο δωμάτιό της!

Παιδοχειρουργός που εξέτασε το κορίτσι το ρώτησε γιατί πονάει και η μικρή φαίνεται ότι του απάντησε πως την ώρα που κοιμόταν, κατάλαβε ότι κάτι της έκανε ο παππούς της. Εξαρχής οι κατηγορούμενοι -μητέρα, θεία, παππούς και γιαγιά του παιδιού- έχουν αρνηθεί τις κατηγορίες και ισχυρίστηκαν ότι επηρεάστηκε από τον πατέρα του.

Γιούλη Σταρίδα 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...