Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Βαρύς ο πέλεκυς για τον 21χρονο που το 2021 βίασε τη 18χρονη...

Σε φυλάκιση πέντε ετών καταδικάστηκε προχθές κατά πλειοψηφία από...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Νέα στοιχεία για τον ανώμαλο βίο του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί ο 50χρονος φύλακας του...

«Σασμός»: Η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Στέλλα...

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εχετε ήδη υποστεί τις συνέπειες της αναταραχής και τώρα καλείστε να…

ΚΡΙΟΣ: Επειδή τα έξοδά σας έχουν αυξηθεί, καλό είναι να περιορίσετε τις δαπάνες σας. Προσεγγίστε τον κατάλληλο άνθρωπο και όλα θα γίνουν όπως εσείς θέλετε. Δημιουργήστε συστηματικά τις προϋποθέσεις για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη δώσετε δικαιώματα ή αφήσετε τα περιθώρια σε τρίτους να σας σχολιάσουν. Δείξτε την αγάπη σας σε άτομα της οικογένειάς σας που την έχουν ανάγκη. Προχωρήστε τις αλλαγές που θέλετε στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυτό το διάστημα έχει ενταθεί η ανασφάλειά σας και θέλετε να είστε σίγουροι τουλάχιστον για τους βραχυπρόθεσμους στόχους σας. Εχετε την ανάγκη να αντλήσετε θάρρος και υπομονή και αυτά μόνο οι σταθερές σχέσεις σας μπορούν να σας τα προσφέρουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι προσπάθειές σας θα εκτιμηθούν από ανθρώπους που δεν περιμένατε. Οι ανακατατάξεις σε διάφορους τομείς στη ζωή σας θα σας δημιουργήσουν φόβους αλλά και ελπίδες ότι τα αποτελέσματα τελικά θα είναι ευνοϊκά.

ΛΕΩΝ: Να είστε ελαστικοί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά μέχρις ενός σημείου. Η αναδρομή στο παρελθόν θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποιες δύσκολες στιγμές και σε ορισμένους από εσάς μπορεί να γίνει η αιτία να καθορίσετε και τους μελλοντικούς στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει, πρέπει να πάρετε απόφαση ότι είναι στο χέρι σας να δώσετε οριστικές λύσεις στα επαγγελματικά σας. Θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και θα μπορέσετε με μεγαλύτερη ευκολία να προσεγγίσετε τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ: Η ανάγκη που θα νιώσετε να αναπτύξετε τον κοινωνικό κύκλο σας και να τον εμπλουτίσετε με νέες γνωριμίες θα αποδειχτεί σωτήρια για το μέλλον σας. Τροποποιήστε και χτίστε τη ζωή σας επάνω σε σωστότερες βάσεις, ξεπερνώντας προκαταλήψεις που δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εχετε ήδη υποστεί τις συνέπειες της αναταραχής και τώρα καλείστε να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους και να αντικαταστήσετε οτιδήποτε χάθηκε. Το πλανητικό σκηνικό θα αποτελέσει εγγύηση για εσάς, ακόμη και αν συνεχίζουν οι αντιξοότητες και οι εκπλήξεις σε αυτόν τον τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οσοι κάνετε μια νέα γνωριμία θα πρέπει να είστε υπομονετικοί, να μη βιαστείτε να πείτε μεγάλα λόγια και να μη δώσετε υποσχέσεις. Αφήστε τον χρόνο να δοκιμάσει τη νέα κατάσταση, αλλά αποφύγετε με κάθε τρόπο τις περιστασιακές εμπειρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πλησιάστε τους συνεργάτες σας και αναπτύξτε τους τις ιδέες σας. Οι έντονες αλλαγές στη διάθεσή σας δεν θα σας επιτρέψουν να ασχοληθείτε με τον έρωτα, που, ενώ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, συχνά του δίνετε τη δεύτερη θέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να δείτε φίλους ή, αν μπορείτε, κάντε κάποιο ταξιδάκι. Θα επικρατήσει αναστάτωση στην προσωπική σας ζωή και οι αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σας θα είναι δεδομένες, καθώς δεν θα μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή στις απαιτήσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι στόχοι που έχετε θέσει είναι αρκετά φιλόδοξοι και χρειάζεται να μελετήσετε πολύ προσεκτικά τις κινήσεις σας, ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις στα σχέδιά σας, τουλάχιστον από δική σας υπαιτιότητα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...